0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eu chiar asa fac, tin ca roata de rezerva una din rotile din celalalt set! Dezavantaj e ca pierzi compartimentul intermediar deoarece roata normala e mai inalta si atunci cartonul ala nu mai are cum sa stea bine. Eu l-am scos de tot si am renuntat la acel spatiu ca atare. Am pus roata de rezerva cu gaura in sus, fara sa o fixez fiindca e destul de grea si n-am avut probleme. Astfel ca in acel spatiu am pus tot ce tine de scule si obiectele obligatorii la o masina, adica: stingator, triunghi, vesta, trusa medicala, cric (eu am chiar doua) cu uneltele de actionare respective plus ce mai vrei tu sa-ti mai pui acolo pentru ca spatiu este berechet. Avantajul a fost cand am avut pana (ca am avut) pentru ca am pus direct roata normala si mi-am vazut de treaba pana am reusit sa-mi fac timp sa ajung si la un atelier bun, fara sa-mi fac griji ca sunt cu o altfel de roata si trebuie sa merg incet sau ca trebuie sa ajung cat mai repede la service. In plus nu mai dai bani pe o roata suplimentara!
este ok 16 - nu o sa se resimta diferenta.
atunci asa voi face.Pana la urma ce cric ar fi recomandat sa cumpar? am vazut ca s-a discutat mult pe tema lui.Puteti sa imi dati un link ceva, cu poze, ca sa ma descurc sa cumpar ( ca de, ca femeie, imi par toate asemanataore )
Pe langa sarcina maxima (Kg), mai trebuie avuta in vedere inaltimea de ridicare.Pe cric nu scrie nici una nici alta, dar inaltimea s-ar putea masura.
De unde ai achizitionat roata de rezerva Suzuki? Eu am Vitara Passion oct 2016, dealer-ul mi-a spus ca nu ....