Autor Subiect: Zgarietura -- se poate corecta cu corectorul standard?  (Citit de 6849 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Zgarietura -- se poate corecta cu corectorul standard?
« Răspuns #20 : 10.Mai.2017, 09:35:35 a.m. »
Ca o părere strict personală - eu nu m-aș agita prea tare cu revopsitul (chiar și cu creion corector) elementului din plastic. Nu e în pericol să ruginească ceva la el și oricum va aduna în timp și alte urme... Așa, când va fi ceva mai grav, îl vei revopsi cu totul, ca să se merite deranjul imobilizării în service pentru 2-3 zile. Nu de alta dar tariful e oricum același, indiferent cât de zgâriat e.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ...

« Răspuns #21 : 10.Mai.2017, 10:09:43 a.m. »
La sfatul colegilor de forum, si eu am recurs la kit-ul corector pentru rosu nemetalizat, pentru zgarietura pe spolerul de plastic si, pentru ca nu sunt vopsitor de meserie, dar si pentru ca durerea primei zgarieturi a trecut, dupa ce-am aplicat vopseaua cu pensulica n-am mai finisat cu nimic si, sincer, se vede doar daca treci cu mana peste sau te uiti cu mare atentie. Sau daca e proaspat spalata zona. In rest, cand ma urc in masina si trec pe langa zona afectata vad doar rosu in fata ochilor, la propriu, si nu ma mai afecteaza calitatea reparatiei. Bine ca nu-i pe tabla. E greu la inceput, deh, masina noua, dar astfel de incidente sunt inevitabile. M-as fi bucurat, insa, daca kit-ul corector era un fel de creion cu pasta, nu tub cu pensula.

Offline Danciu Paul

« Răspuns #22 : 10.Mai.2017, 10:37:32 a.m. »
Salut,

Ms tuturor pt raspuns cu siguranta nu sunt si nu voi fi singurul cu aceasta problema,de asta am postat pt a invata si restu colegilor din erorile sau intamplarile altora.Eu am Casco la groupama ideea este ca nu am timp de plimbat in service tinand cont ca e mai mult o zgarietura,dar oricum doare pt ca este noua si na trebuie sa o remediez ca-mi sta pe cap.Voi da comanda de acel retus ca oricum sigur vor aparea pietre sarite pe capota erc dar cred ca instalarea ornamentului de zi este o alegere si mai buna,din cate vad pe imaginea de prezentare ocupa toata zgarietura mea.Ca constatare pe viitor am sa iau si senzori parcare sunt puncte vulnerabile in care chiar eu pot gresi,acum a fost un idiot dar zona aia sigur e expusa mai ales la parcari..Pt senzori inca nu exista nimeni care sa fi montat setul glx pentru un passion gl.Atasez poza cu ornamentul.Multumesc 
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline Danciu Paul

« Răspuns #23 : 10.Mai.2017, 01:41:31 p.m. »
Va prezint rezoovarea fara sa mai iau voosea,asa va fi si protejata,recomand si da si bine  :x

Offline fireburn

« Răspuns #24 : 10.Mai.2017, 01:44:02 p.m. »
Ai rezolvat mai elegant decat ne agitam noi pe aici :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 10.Mai.2017, 01:50:39 p.m. »
Si eu am facut la fel ca tine cativa ani, pana cand mi s-a pus un pitic pe creier si am vopsit bara cu eforturi bugetare proprii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Danciu Paul

« Răspuns #26 : 10.Mai.2017, 02:30:02 p.m. »
Ai rezolvat mai elegant decat ne agitam noi pe aici :)
Si cu vopseaua se rezolva dar cei de la royalmotors pitesti nu o aveau pe stoc si trebuie sa dea comenzi de minin 1000e/comanda trebuia sa astept pana mai primea comenzi pt a incadra si setul meu :),Asa am prins astea pe stoc doar cu 235 ron in viitor ma va proteja cu siguranta

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #27 : 10.Mai.2017, 02:32:53 p.m. »
Vin bine bumperele alea  :good:
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline enicky

« Răspuns #28 : 10.Mai.2017, 06:51:23 p.m. »
...,Asa am prins astea pe stoc doar cu 235 ron in viitor ma va proteja cu siguranta
                   Si chiar aveau astea pe stoc? Nu-mi vine sa cred ! Tot ei le-au montat? Eu vreau sa retusez intai si apoi sa cumpar astea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline miocrl

« Răspuns #29 : 20.Sep.2022, 05:29:22 p.m. »
La schimbarea stopului, service-ul Suzuki Timisoara mi-a stricat vopseaua. Acum imi propun sa las masina 2 zile pt remediere. Eu le-am propus varianta usoara cu un kit de reparatie pe care nu o accepta. Sa ma risc sa las masina la ei pt 2 zile? Cine stie ce se deterioreaza in plus in aceste 2 zile :(