Autor Subiect: CENTRE DE POLISHAT CAROSERIA  (Citit de 7741 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
Re: CENTRE DE POLISHAT CAROSERIA
« Răspuns #20 : 28.Mai.2009, 01:39:39 p.m. »
sa renunte la Turtle Wax...sunt din cele mai proaste....

nu stiam ca sunt cele mai proaste. la un moment dat ma uitam si eu pe site-ul lor si pareau ok.

alta intrebare: ceara aia care se gaseste in carrefour sau mai stiu eu pe unde, e buna de ceva?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 28.Mai.2009, 03:37:55 p.m. »
Polish-ul e un tratament care inlatura stratul superficial de vopsea (cu o pasta abraziva). Aceasta operatiune subtiaza stratul de vopsea de pe masina si nu se recomanda sa o faceti prea des.

Daca i se face tratament complet (5 tipuri de polish+ceara) nu e recomandat sa faci polish-are de mai mult de 4-5 ori. Chiar daca o vei mai face rezultatele vor fi zero.
Baietii buni (UK...sunt zeii nostri  >:)) au echipamente de masurarea stratului de vopsea pentru a putea sti exact ce tratament trebuie aplicat. Sper ca in maxim un an sa imi permit si eu un astfel de echipament
sa renunte la Turtle Wax...sunt din cele mai proaste....

nu stiam ca sunt cele mai proaste. la un moment dat ma uitam si eu pe site-ul lor si pareau ok.

alta intrebare: ceara aia care se gaseste in carrefour sau mai stiu eu pe unde, e buna de ceva?

Din cele care se gasesc in comert eu zic sa mergi pe produsele Arexons sau sa apelezi la noi (reduceri speciale pentru membrii SuzukiClub :P)

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline andrei_a9

• Sr. Member
« Răspuns #22 : 28.Mai.2009, 04:12:24 p.m. »
pai ati inceput activitatea?
ca ziceai mai demult ca urmeaza sa...

Offline fireburn

« Răspuns #23 : 28.Mai.2009, 04:44:46 p.m. »
Exact ce se spunea intr-un post mai sus, am spus si eu, polish-ul nu-i un tratament ok pentru masina pentru ca in timp vopseaua isi pierde si mai mult din proprietati.
Acum, ca la noi nu se fac operatii de polish profesionale - ca n-au scule sau produse, nu stiu ce sa zic, pentru ca nu am folosit.
Tipul cu care am vorbit eu, mi-a recomandat sa mai astept si cand e cazul sa fac o vopsire, nu polish.
Polish - zicea el - e bun cand vrei sa-ti vinzi masina, ca arata ok un timp, pe urma tot aiurea o sa arate.
E adevarat ca nu se compara cele 2 operatii din punct de vedere financiar, dar.............

Sa auzim de bine.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 28.Mai.2009, 05:20:59 p.m. »
Ne-am apucat. Am facut si o Skoda Octavia intre timp de prin 2003 cu vreo 340000km (printre altele si fosta taxi si asa mai departe).

@fireburn sa te uiti pe net la baietii din UK ai sa vezi ca sunt oameni care polisheaza masina (doar ultimul tratament) de noua si arata mult, mult mai bine decat vopseaua cu care a venit ea. Un polish te scapa de fransiza casco, un polish .... E optiunea fiecaruia ;)

P.S. Si polish-ul nu face minuni...indiferent de cine e facut ;)
  • #romaniaelectrica

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #25 : 28.Mai.2009, 05:57:59 p.m. »
Exact ce se spunea intr-un post mai sus, am spus si eu, polish-ul nu-i un tratament ok pentru masina pentru ca in timp vopseaua isi pierde si mai mult din proprietati.
Eu nu am spus ca nu-i un tratament ok, ci doar ca nu trebuie aplicat prea des.
Un polish de luciu, care nu e foarte abraziv, "intinereste" mult vopseaua si daca il faci o data la 2 ani sa zicem nu e nici o problema pentru vopsea.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 28.Mai.2009, 08:04:43 p.m. »
Am uitat sa precizez ca la Skoda de mai sus s-a muncit de la 7:30 pana la orele 23:00 :(
  • #romaniaelectrica

razak

• Vizitator
« Răspuns #27 : 28.Mai.2009, 08:07:01 p.m. »
suza o sa vrea si ea rasfat la tine :D sa rezolvi si cu folia aia ;) eu nu mai pun portbagajul pana ce nu am folia pe plafon :D

Offline andrei_a9

• Sr. Member
« Răspuns #28 : 28.Mai.2009, 08:41:58 p.m. »
despre ce folie e vorba?
cumva cea transparenta de protectie care se aplica pe praguri/capota etc?

razak

• Vizitator
« Răspuns #29 : 28.Mai.2009, 09:01:06 p.m. »
iep ... asta vreau :)