Autor Subiect: New Vitara vs...  (Citit de 33375 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: New Vitara vs...
« Răspuns #90 : 22.Sep.2016, 01:43:20 p.m. »
s-cross-ul generatiei trecute avea finisaje mai bune decat new vitara - de multe ori nu numai finisajele dau greierasi - daca nu e graba in achizitie, asteapta sa apara si noul s-cross pe forum cu bune si rele ca sa ai o imagine cat mai clara catre ce anume sa te indrepti.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Sclaud

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23

Offline AT

« Răspuns #92 : 22.Sep.2016, 02:56:06 p.m. »
Un drive test pe acelasi traseu cu ambele modele cred ca va fi edificator. Pe langa greierasi si nivelul zgomotului perceput in interior, sunt importante manevrabilitatea respectiv stabilitatea in curbe,  vizibilitatea si ergonomia postului de conducere si nivelul de siguranta oferit (si rezultatul testului NCAP). 
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline boga81

« Răspuns #93 : 22.Sep.2016, 03:46:44 p.m. »
Si faruri cu LED au ambele modele, nu doar sx4 facelift, la preturile spuse de tine
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline zongor

« Răspuns #94 : 22.Sep.2016, 04:18:59 p.m. »
Eu am AllGrip AT cu 1.6 aspirat si sunt foarte multumit. Nu am nici un fel de greierasi ( e adevarat ca am doar 6500 km ). Alcantara este minunata, mult peste piele dpdv confort. ACC si RBS sunt extrem de utile. Hill Descent nu prea ma ajuta, acolo unde ar fi nevoie de asistenta asta nu bag eu masina . Pe scurt, eu am cumparat Vitara atras de pret, desigur, dar dupa o cautare extensiva pe forumurile Suzuki si competitiei. Din acest punct de vedere Vitara este deosebit de fiabila, numarul celor cu defecte este minim comparat cu Opel Mokka, de exemplu. Ca sa nu mai spun ca Subaru cel ata de drag unora a avut o serie intreaga la care au cazut complet motoarele la 100.000 km si nu pare sa-si aduca aminte nimeni.
Pe scurt, cumpara ce iti place, tu o sa mergi cu ea nu colegii de internet.

Sent from my iPad using Tapatalk

Offline shpeedy

« Răspuns #95 : 22.Sep.2016, 04:50:19 p.m. »
Ca sa nu mai spun ca Subaru cel ata de drag unora a avut o serie intreaga la care au cazut complet motoarele la 100.000 km si nu pare sa-si aduca aminte nimeni.

Vorbim de prima generatie de Boxer Diesel - primul motor diesel cu o asemenea arhitectura pus pe un autoturism. Si - din cate stiu - respectivele schimbari de motoare s-au facut fara sa aiba cineva de la Subaru ceva de comentat...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline zongor

« Răspuns #96 : 22.Sep.2016, 04:57:59 p.m. »
Vorbim de prima generatie de Boxer Diesel - primul motor diesel cu o asemenea arhitectura pus pe un autoturism. Si - din cate stiu - respectivele schimbari de motoare s-au facut fara sa aiba cineva de la Subaru ceva de comentat...
Fara sa aiba prea mult de comentat... Nu a fost chiar asa frumos si Subaru nu a avut decenta sa recheme toate masinile ci a asteptat sa cada si, din cate stiu, a refuzat inlocuirea daca nu se facusera toate reviziile la timp la service-urile lor. oricum, o dam in off-topic.

Sent from my iPad using Tapatalk

Offline ariciul

« Răspuns #97 : 22.Sep.2016, 05:07:25 p.m. »
Toti fac asa! Se cheama minimizarea pierderilor!  :(
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Linu

« Răspuns #98 : 24.Sep.2016, 01:08:15 a.m. »
Referitor la calitatea materialelor din noul vitara si S-Cross, pot sa va spun ca eu am noul Vitara si cumnatul meu are S-Cross-ul si sincer, diferenta mi se pare realmente nesemnificativa. Si fara suparare, dar daca sunt asa importante in alegerea ta, cred ca gresesti uitandu-te la brandul Suzuki. Masinile lor au alte calitati, insa nu si finisajul/calitatea materialelor interioare.
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline Sclaud

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #99 : 28.Sep.2016, 06:54:53 p.m. »
Ma tot uit intre vitara 1.6 passion: allgrip versus 2wd cutie AT. La bani este aproape la fel (16.650 vs 16.750).
Sincer ma tenteaza foarte mult AT dar vad ffffffffffffff putine pareri despre AT incat nu stiu ce sa zic.
Stiu ca allgrip vine cu multe in plus dar nu ma teneteaza. La drumurile care le voi avea eu de facut ma tenteaza mult mai mult AT dar va rog ... anu prea gasesc pareri despre vitara 1.6 cu cutie AT.
Am cautat si pe la jurnal - foarte putine pareri - aproape deloc.
Pe google, youtube - aproape nimic.