0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Poate imi scapa mie ceva, dar recunosc ca eu nu sesizez penibilul din optiunea cuiva de a-si lua o masina 2WD atata vreme cat respectiva masina este certificata/autorizata sa circule pe drumurile publiceParerea mea... LE: merita si o corectura reluarea respectivei postari...
...mutlti dintre colegii nostrii nu au luat o dotare superioara sau au renuntat la 4WD sau cutie automata doar din constrangeri bugetare.
.... cu cit mai complicat, cu atit riscurile unor defecte pot fi mai mari si multiple.
NU optiunea in sine este penibila ! Fiecare alegem din oferta de pe piata ! Eu despre motivarea in sine am vorbit : niciunul dintre noi nu poate sti ca peste o luna sau un an (vezi weekend-ul trecut pe DN1!) nu va fi blocat in zapada, sau nu va ajunge prin cine stie ce situatie, pe un drum innoroit sau alunecos unde si-ar fi dorit sa aiba 4x4 (alunecare de teren,etc.). Chestia asta cu "mie nu mi se intampla" e deranjanta, adica " eu stiu sigur ca in urmatorii 5-10 ani voi circula numai pe asfalt uscat si curat " ! Opinia asta e cel putin o utopie ! Ce e de corectat in postare : ca nu vom merge pe zapada, ca nu vom ajunge la munte, ca nu vom merge la un gratar la padure si ne prinde o ploaie de vara, sau intr-o zona cu nisip unde ramai intepenit???? Cine poate spune ca el sigur, nu va fi implicat intr-o astfel de situatie ????!! Si daca o spune, chiar o crede? Despre prevedere vorbeam. Mai citez odata fraza ca poate nu s-a citit cu atentie : Citat enicky 07.05.2016 : " Nu fac apologia sistemul 4x4, dar cel mai correct ar fi ca cei care isi cumpara "suv" 2wd sa NU mai argumenteze de ce nu isi iau 4wd ! Pur si simplu asta vrea sa cumpere(2wd) si gata ! Nu e treaba noastra sa stim de ce ! Este doar problema/optiunea lui ! Adica sa aplice principiul " cine se scuza se acuza", si sa NU-si motiveze decizia ! Asa cred eu ca ar fi normal. " Sper ca acum am fost inteles ca am vrut doar sa spun ca : gusturile nu se discuta !
Ce e de corectat in postare...
Am evitat sa fac aceste afirmatii in postarea anterioara, dar acum m-ai[mai] fortat !