Autor Subiect: New Vitara vs...  (Citit de 33367 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Re: New Vitara vs...
« Răspuns #50 : 08.Mai.2016, 09:10:04 a.m. »
Si chiar daca eu am gresit, ca membru SCR ar fi trebuit sa-ti convina afimatia mea, nu sa te intrige  :D

Sunt adept al adevarului in detrimentul confortului personal/colectiv. :)

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline marcone

« Răspuns #51 : 08.Mai.2016, 09:16:23 a.m. »
Am primit discount de 500 Euro la versiunea mea...

500 de eur aditional la pretul vopselei? Ma gandesc ca daca nu ai putut sa-ti alegi vopseaua, ar fi trebuit sa-ti fie oferita gratis.

Offline vladbuzdu

« Răspuns #52 : 08.Mai.2016, 09:56:37 a.m. »
nu stiu cine a pomenit de scuza....nu e nicio scuza ..am preferat sa inlocuiesc un sistem 4x4 pe care-l folosesc rar cu o masina din alta clasa la acelasi pret...si 7 ani garantie(asa ca poate sa imi rugineasca si toba si tabla)  :-))
vitara s ajungea cu vopseaua exact 20500
  • Volkswagen

Offline valmar67

« Răspuns #53 : 08.Mai.2016, 10:40:54 a.m. »
500 de eur aditional la pretul vopselei? Ma gandesc ca daca nu ai putut sa-ti alegi vopseaua, ar fi trebuit sa-ti fie oferita gratis.

500 de euro din pretul culorii in 2 tonuri - Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic, care oricum imi placea, mai aveam de ales si cea turcoaz cu acoperisul negru dar este prea de "desene animate". Masina nu era in showroom, ci venea in 3 saptamani pentru dealerul local.Probabil ca daca era in showroom aveam si mai mare reducerea....
Si pentru cine intereseaza , sistemul audio/tableta vine cu versiunea 840.Si la fel ,Mirrorlinkul nu merge fara frana de mana trasa, doar pe Apple cu Carplay merge navigatia in mers.
« Ultima Modificare: 08.Mai.2016, 10:46:24 a.m. de valmar67 »
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #54 : 08.Mai.2016, 11:00:37 a.m. »

Nu fac apologia sistemul 4x4,  dar cel mai correct ar fi ca cei care isi cumpara "suv" 2wd sa NU mai argumenteze de ce nu isi iau  4wd ! Pur si simplu asta vrea sa cumpere(2wd) si gata ! Nu e treaba noastra sa stim de ce ! Este doar problema/optiunea lui ! Adica sa aplice principiul " cine se scuza se acuza", si sa nu-si motiveze decizia ! Asa cred eu ca ar fi normal.

:-))

Din fericire aici suntem pe un forum liber, nu intr-o secta religioasa.  :popa: 

Fiecare e liber si chiar incurajat sa-si exprime puntul de vedere, atat timp cat modul in care o face se pastreaza in limita bunului simt, indiferent ca are sub scaun un sistem 4x4 sau 4x2, de la Suzuki sau de la alta marca

Offline enicky

« Răspuns #55 : 08.Mai.2016, 01:48:01 p.m. »

Fiecare e liber si chiar incurajat sa-si exprime puntul de vedere, atat timp cat modul in care o face se pastreaza in limita bunului simt,
              @rex am citat fraza cu care sunt perfect de accord, dar de aici incolo motivarile incep sa fie cel putin ....penibile ! D-asta am zis ca mai bine sa nu motivezi decat sa vi cu argumente ridicole !!
        Am evitat sa fac aceste afirmatii in postarea anterioara, dar acum mai fortat ! Imi cer scuze  colegilor cu 2wd !!!

Sunt adept al adevarului
             Si eu ! Am facut afirmatia in baza postarii unui coleg, pe care din lene, n-am mai cautat-o ! :D
 P.S. Si cupleaza-le si tu asa ca mine, sa nu mai faci 2 postari, ca am vazut ca te incadrai in 30min. :good:
« Ultima Modificare: 08.Mai.2016, 01:55:32 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ff_2004_06

« Răspuns #56 : 08.Mai.2016, 10:28:25 p.m. »
De ce e argument penibil sa isi doreasca cineva pozitie inalta la volan dar nu si 4x4?
Cati conducatori auto, atatea opinii si preferinte, deci nu ar trebui sa le judeci.  ;)
Unii vor masini frumoase indiferent de cat consuma si cat de des se strica, altii aleg masina dupa culoare etc. Si astea sunt argumente penibile? :)
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline enicky

« Răspuns #57 : 08.Mai.2016, 10:38:31 p.m. »

Am evitat sa fac aceste afirmatii in postarea anterioara, dar acum mai fortat ! Imi cer scuze  colegilor cu 2wd !!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #58 : 08.Mai.2016, 11:02:21 p.m. »
Poate imi scapa mie ceva, dar recunosc ca eu nu sesizez penibilul din optiunea cuiva de a-si lua o masina 2WD atata vreme cat respectiva masina este certificata/autorizata sa circule pe drumurile publice (adica nu vorbim de improvizatii). In fond, atata vreme cat nu vorbim de ilegalitati, fiecare e stapan pe ce-si cheltuie banii si - chiar daca ne convine sau nu alegerea cuiva - nu prea ne da nimic dreptul sa-i judecam respectiva alegere.

Si eu sunt fan al tractiunii integrale, macar si prin prisma sigurantei (psihologice) date de un sistem 4x4 pe masinile cu o garda la sol mai inalta (si implicit un centru de greutate mai ridicat), dar asta nu ma opreste cu nimic sa inteleg de ce oamenii care folosesc masina exclusiv pe asfalt intr-un regim de mers precaut nu ar vedea 4x4 ca un argument in decizia de cumparare.

Parerea mea... 

LE: merita si o corectura reluarea respectivei postari...  ;)
« Ultima Modificare: 09.Mai.2016, 09:01:23 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline vladbuzdu

« Răspuns #59 : 09.Mai.2016, 12:03:22 a.m. »
nu cred ca s-a suparat nimeni....de aia imi place forumul asta....nu stiu ce ma fac dupa ce iau masina...sa nu ma dati afara!!! :-))
cand ai 1.90 si 120 de kg si ai mers cu suv pana acum e greu sa mai renunti la pozitia pe care ti-o confera un suv la volan, chiar si fara 4x4
  • Volkswagen