Autor Subiect: New Vitara vs...  (Citit de 33388 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: New Vitara vs...
« Răspuns #250 : 02.Ian.2020, 03:36:11 p.m. »
Am mers cu ea, 4x4 150cp. Se infige bine, suie frumos in ture, sta bine pe viraje, dar garda la sol e mica rau... si calandrul fata e luuuung

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline shpeedy

« Răspuns #251 : 02.Ian.2020, 07:09:36 p.m. »
Problema la Kona este cea aferenta tuturor masinilor fara o identitate anterioara clara - mai multe blocuri de lumini anterioare fara ril clar (care sunt farurile, care sunt pozitiile, care proiectoarele). Fiat Multipla, Pontiac Aztek, noul Jeep Cherokee pre-facelift, Nissan Juke - toate sufera de problema asta (live it or hate it).

In alta ordine de idei, recunosc ca sunt 'pentru' tractiune integrala la toate masinile cu garda la sol mai mare (dincolo de electronica, un centru de greutate mai ridicat este mai controlabil cand se misca toate rotile).

Stiu ca nu prea vad multi lucrurile la fel, dar - pentru bugetul in discutie - eu m-as uita dupa un Subaru XV 1.6 Style (eventual din Germania, ca e mai ieftin):
- motor clasic - benzinar aspirat - cu sanse destul de mici de a rezerva surprize neplacute;
- sistem de tractiune integrala permanenta ce asigura o masina foarte echilibrata (nu mai zic si de X-Mode pentru iesirile mai dificile);
- dimensiuni de masina compacta (e un Impreza inaltat) si greutate relativ mica.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #252 : 03.Ian.2020, 02:44:40 p.m. »
La Peugeot e ciudat bordul ăla la care privești peste volan. Eu unul nu mă împac cu el.

Unul din lucrurile pe care Vitara le-a schimbat definitiv in viata mea a fost pozitia de condus.  Dupa ce am condus Vitara nu ma mai intorc sa conduc masina cu pozitia joasa la volan. Inainte de a descoperi Vitara am incercat Peugeot 2008-actualul. Si imediat am descoperit ca desi nu sunt scund bordul imi lua din rama geamului si imi distragea atentia. De aia nici nu l-am considerat, ca pozitie la volan,relativ, nu era mai inalta/vizibilitatea mai buna decat la vechiul meu 307.
Probabil ca o sa ma uit la una cand apare. Daca nu imi place pozitia bordului relativ la pozitia mea de condus, pas. Totusi in vara trebuie sa imi gasesc alta masina ...Vitara va merge in tara , sa se "acomodeze" si cu drumurile noastre...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #253 : 03.Ian.2020, 07:18:10 p.m. »
Unul din lucrurile pe care Vitara le-a schimbat definitiv in viata mea a fost pozitia de condus.  Dupa ce am condus Vitara nu ma mai intorc sa conduc masina cu pozitia joasa la volan.
    Adevarul este ca pozitia la volan in Vitara este de referinta(as zice eu), fie ca ridici sau lasi scaunul, ramai cu o buna vizibilitate, inalta, nu te obstructioneaza bordul sau volanul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #254 : 03.Ian.2020, 07:46:57 p.m. »
Inclin sa cred ca nu referitor la vizibilitate se referea colegul, ci la a se urca in masina vs a se cobori in masina...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #255 : 03.Ian.2020, 10:13:25 p.m. »
...a se urca in masina vs a se cobori in masina...
   Apropo de urcat in masina : in primele zile dupa schimbarea arcurilor am dat de cateva ori cu piciorul drept in prag, invatat cu o anumita inaltime, pana la urma m-am obisnuit si ma gandeam ca dupa ce ca am mai inaintat in varsta cu 5ani, am mai si ridicat  masina cu 4cm. Asta e, suport...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Tatallor

« Răspuns #256 : 03.Ian.2020, 10:23:52 p.m. »
Sa vezi cand cobori de pe un trotuar inalt de freci cu scutul, direct in strada  :-j
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #257 : 26.Ian.2020, 01:20:51 p.m. »
Avem in sfarsit un review ptr. Korando, urmand sa apara prin februarie si drive-testul. Chiar daca este prezentata varianta 4x2, modelul 4x4  va fi un concurent serios ptr. Vitarala un pret mai mult decat decent.

Offline daktery

« Răspuns #258 : 26.Ian.2020, 01:33:37 p.m. »
Korando este peste vitara.....poate tivoli sa se bata cu vitara

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT

Offline enicky

« Răspuns #259 : 26.Ian.2020, 02:23:32 p.m. »
Korando este peste vitara.....
   Presupun ca n-ai apucat sa te uiti cu atentie la preturi !
La 22.590 iei varianta Clever, foarte bine dotata, la care mai adaugi 590 far led = 23180e+10 ani garantie.
  Adica la pret de Vitara, esti in alta clasa! :)