Autor Subiect: New Vitara vs...  (Citit de 33391 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: New Vitara vs...
« Răspuns #160 : 05.Ian.2019, 12:23:02 a.m. »
Inima imi spune Subaru XV dar cel mai apropiat service Subaru de mine e la minim 200 km asa ca e cam jale.
Intr-adevar, Vitara pare imbatabila in domeniul crossoverelor compacte.
HR-V-ul de la Honda nu are 4WD.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #161 : 05.Ian.2019, 12:26:16 a.m. »
Kitul de distributie la reprezentanta subaru e 5000 lei, iar in bucuresti sunt maxim 3 serviceuri care sa se priceapa
In provincie cred ca e si mai rau
Masina e misto insa
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline f.cristi

« Răspuns #162 : 05.Ian.2019, 12:30:22 a.m. »
Trist.
Am cerut astazi o oferta de XV prin tara si din cei 7 reprezentanti de pe pagina oficiala cu 3 (Sibiu, Timisoara si Tg. Mures) nu am reusit sa iau legatura (fie nu am gasit date de contact, fie nu raspund la telefon, fie nu mai functioneaza telefoanele sau mail-ul...).

Offline FlorinSuzuki

« Răspuns #163 : 05.Ian.2019, 12:35:38 a.m. »
XV este reusita dar are totusi 2 pacate, din punctul meu de vedere: portbagaj mic si motorizare cam "moale" in zona de pret unde se invarte Vitara 1.4. Oricum, la versiunile mai potente pretul sare spre 30k dar, clar, la banii astia interiorul este premium fata de Vitara. Depinde acum si de calculele tale cu banii...
  • Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

Offline f.cristi

« Răspuns #164 : 05.Ian.2019, 01:21:50 p.m. »
Vezi ca 2.0 boxer de pe subaru e cam insetat in trafic urban, fata de vitara mai pune vreo 3 litri cel putin
Probabil din cauza tractiunii integrale permanente de tip Symmetrical AWD.

XV este reusita dar are totusi 2 pacate, din punctul meu de vedere: portbagaj mic si motorizare cam "moale" in zona de pret unde se invarte Vitara 1.4. Oricum, la versiunile mai potente pretul sare spre 30k dar, clar, la banii astia interiorul este premium fata de Vitara. Depinde acum si de calculele tale cu banii...
Portbagajul XV-ului e cu 10 l mai mare decat al Vitarei. Am primit o oferta pt. versiunea penultima din varf (fara trapa si fara piele, ca nu-mi plac, dar cu faruri fullLED) 2.0 benzina aspirat boxer 156 CP 196 Nm AWD CVT la 28k Euro cu vopsea metalizata inclusa (deci cu vreo 3000 de Euro sub pretul afisat pe site).
Interiorul arata, intr-adevar, foarte bine si pare bine finisat si ca un amanunt am impresia ca toate butoanele de la geamuri sunt iluminate, si fata si spate, lucru foarte rar la japoneze (si de care eu am suferit la ASX si Qashqai).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1071&v=prnvms1GNmw

« Ultima Modificare: 05.Ian.2019, 01:33:21 p.m. de f.cristi »

« Răspuns #165 : 05.Ian.2019, 01:32:17 p.m. »
Exact
Iar ca finisaje materialele sunt mai bune calitativ, de unde si diferenta de pret.
Insa e nasol cu reteaua de serviceuri si cu preturile la orice ai de schimbat la el.
Renault nisan nu sunt ieftine, deci esi obisnuit, insa subaru, cel putin in ro e mai scump.
Distributia ti-am zis e 5000 la reprezentanta, 2500 plus manopera la unul din putinele serviceuri multimarca care repara subaru
Uita-te pe forumul proprietarilor de subaru ca sa vezi la ce sa te astepti.
Diesel exclus si 2.5 turbo e iarasi cu belele.

Offline f.cristi

« Răspuns #166 : 05.Ian.2019, 01:59:49 p.m. »
Intr-adevar, e o imbunatatire majora intre prima si a doua generatie de XV la calitatea, designul si finisajele interiorului.
Cu reteaua de service nu e nasol, e horror cica si nu-mi pare ca s-a imbunatatit nimic in ultimii 7-8 ani, dimpotriva.
La Nissan imi cereau anul trecut pe toba intermediata cu un ECU de evacuare pe ea 3000 de lei, dar macar gasesti service-uri pe toate gardurile.
Distributie n-am schimbat niciuna la viata mea; am avut numai pe lant (si masini cu max. 70k km, actualul Captur). Subaru pe 2.0i, la fel.
Eu stiu ca din 2018 Subaru nu mai face diesel. Cel putin pt. Europa.

« Răspuns #167 : 05.Ian.2019, 02:02:31 p.m. »
Probabil
Eu tin minte foresterul diesel al unui fost coleg
S-au stricat la 120000 km au cedat
-vascocuplaj, ambreiaj, planetare si inca ceva, distractia a fost 3000€

Offline nirolf

« Răspuns #168 : 05.Ian.2019, 06:24:34 p.m. »
De curiozitate, de ce nu iei în calcul și S-cross? E un pic mai spațioasă, climă 2 zone,  interior ceva mai calitativ, full led.

Offline f.cristi

« Răspuns #169 : 05.Ian.2019, 06:33:01 p.m. »
La fel ca si in cazul lui "Sportaj" (care are cel mai bun raport pret/dotari si, zic unii, multi, calitate) nu prea ma impac cu design-ul. Dar o sa studiez.

LE: A, stai ca mi-am amintit ca, cand fu Tache nu fu Tica...S-Cross fiind de generatie mai veche decat Vitara FL nu are Blind Spot si alte gadget-uri prezente pe Vitara FL.
« Ultima Modificare: 05.Ian.2019, 06:59:49 p.m. de f.cristi »