0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Cea mai buna varianta este Spirit Allgrip AT pe care sa o negociezi la pret de Spirit Allgrip (-1500 euro), sau chiar de Spirit 2WD AT (-1600 euro). Am inteles ca s-au obtinut astfel de discount-uri, cumulate chiar cu Rabla. S-au sa astepti promotii cu Allgrip gratuit (e la moda, vezi Mazda).
Pai si concret la cat a ajuns pretul ?
O sa incerc o negociere, desigur ... dar nu cred sa obtin mare lucru din cate am perceput eu senzatia pe la dealer.
La final voi avea o alegere "ciudata" ar zice unii: Vitara benzina 1.6 cu cutie AT sau (daca mai prind in Decembrie) Civic sedan 1.8 echipare ES benzina cu cutie AT (16.950 euro cu tva inclus).Stiu, alegerea e putin ciudata - 2 clase diferite - dar cam la astea 2 am redus selectia. Nu m-ar deranja diferenta de clase (cross/suv/compacta/sedan etc), cat mai mult partea functionala.Ce m-ar fi atras la Vitara este putin garda mai inalta - dar spre mirarea mea, nu cu mult (aproximativ 3 cm doar).La fiabilitate, detalii cutie AT, motor - din punctul meu de vedere castiga honda. Problema la honda insa e consumul la motorul ala.Grea alegere la final
Oricum, de la ce plecasem: ma interesa mai mult partea tehnica/functionala/fiabilitate/probleme - la cutia AT pe motorul 1.6 benzina. Asa din cate am putut sa-mi formez o parere ... se pare ca este destul de ok. Pacat ca nu gasesc nicaieri (la o distanta rezonabila de Brasov) sa fac un test drive cu 1.6 benzina cutia AT
Cred ca baietii stiu ca la plaja asta de pret >19000 intra in concurenta cu alte marci si modele mai vanate: e.g. Sportage, poate chiar SUV-uri get beget.