..... Finala e sambata cand mergem sa vedem un Tucson.... Trecem din nou pe la Suzuki dar tot nu au 1.4 automat...
Imi propusesem sa nu mai scriu de loc p-aici (si n-ar fi deranjat pe nimeni , cred!), pt. ca de cate ori citesc vad acelasi lucru (poate am ochelari de cal ?) : @Lerua amabil, @Cosmin la fel, @shpeedy idem, pe de-o parte, iar cealalta parte e interesata de fapt de Nisan(anulat) Tucson (in vigoare !) si "din nou pe la Suzuki dar tot nu au 1.4 automat".
Si eu plec greu de la serviciu, dar daca (Doamne fereste... !) te suna vecinul ca l-ai inundat, nu pleci de la serviciu? La urma-urmei cumperi o masina nu o pereche de pantofi ! Nimeni nu e de neinlocuit !
Ii mai sugerez colegului o varianta care se practica (cel putin la Ford se practica), si poate si la Suzuki : sa le dea telefon si sa-i cheme cu masina la locul de munca, si sa faca drive test. Oricum si la ei la sediu mai mult de 10, max. 15min nu mergi cu masina. Merita incercat !
Din toate discutiile initiate de autorul topicului, de Suzuki se vorbeste cel mai putin !! (sau iar am ochelari de cal?
) Probabil sunt carcotas !