Autor Subiect: New Vitara vs...  (Citit de 33368 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

New Vitara vs...
« : 03.Mar.2016, 08:39:21 p.m. »
Se pare ca lucrurile se schimba curand odata cu facelift-ul lui Mokka, pe care au prevazut un 1.4 turbo de conceptie total noua.

apropo de Opel Mokka...  uite o poza cu un vs intre actualul si viitorul.... la exterior nu e mare diferenta dar la interior e mai aerisit cel nou  :)

Offline marcone

Re: New Vitara vs...
« Răspuns #1 : 09.Apr.2016, 09:50:26 a.m. »
apropo de Opel Mokka...  uite o poza cu un vs intre actualul si viitorul.... la exterior nu e mare diferenta dar la interior e mai aerisit cel nou  :)

Din pacate tot ca un super mini cocotat arata la exterior. Nu s-au obosit designerii deloc sa-i dea niste linii continuue fata spate care sa dea senzatia de latime, cum e la Vitara.
« Ultima Modificare: 09.Apr.2016, 09:52:29 a.m. de marcone »

Offline Lerua07

« Răspuns #2 : 09.Apr.2016, 01:41:34 p.m. »
Mie imi place Seat Ateca !!! Poate fura din clientii Vitara daca va avea un pret competitiv.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline AT

« Răspuns #3 : 19.Apr.2016, 09:26:39 a.m. »
Am trecut in dimineata aceasta prin fata showroom-ului Autonet Giulesti. 
Aveau in parcare o New Vitara 1.4 turbo -  exemplarul alb pt. drive test  :)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline zinc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #4 : 19.Apr.2016, 10:11:52 a.m. »
Da, problema e ca eu pot doar sambata, iar sambata se pare ca pleaca unul de acolo cu ea in vacanta  X-(
Ar fi fost bine sa fie si automata, ca doar asta vreau sa iau.

Offline Cosmin09

« Răspuns #5 : 19.Apr.2016, 10:57:30 a.m. »
Incearca sa le trimiti un mail in care iti arati dorinta de a cumpara o Vitara S cu cutie automata si le ceri sa te programeze la un drive test cu un asemenea model in data ... in intervalul orar .... . Si vezi ce-ti raspund.

Sau suna-l pe Mihai Vecinu, al carui numar de telefon este pe site-ul Autonet, si vb cu el despre o programare la drive test. Eu de la el am cumparat masina si am fost multumit.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

« Răspuns #6 : 19.Apr.2016, 01:41:55 p.m. »
..... Finala e sambata cand mergem sa vedem un Tucson.... Trecem din nou pe la Suzuki dar tot nu au 1.4 automat...
             Imi propusesem sa nu mai scriu de loc p-aici (si n-ar fi deranjat pe nimeni , cred!), pt. ca de cate ori citesc vad acelasi lucru (poate am ochelari de cal ?) : @Lerua amabil, @Cosmin la fel, @shpeedy idem, pe de-o parte,  iar cealalta parte  e interesata de fapt de Nisan(anulat) Tucson (in vigoare !)  si  "din nou pe la Suzuki dar tot nu au 1.4 automat".
         Si eu plec greu de la serviciu, dar daca (Doamne fereste... !) te suna vecinul ca l-ai inundat, nu pleci de la serviciu? La urma-urmei cumperi o masina nu o pereche de pantofi !  Nimeni nu e de neinlocuit !
     Ii mai sugerez colegului o varianta care se practica (cel putin la Ford se practica), si poate si la Suzuki : sa le dea telefon si sa-i cheme cu masina la locul de munca, si sa faca drive test. Oricum si la ei la sediu mai mult de 10, max. 15min nu mergi cu masina. Merita incercat !
    Din toate discutiile initiate de autorul topicului, de Suzuki se vorbeste cel mai putin !! (sau iar am ochelari de cal? :) ) Probabil sunt carcotas ! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: George Istudor

Offline wolfin

« Răspuns #7 : 19.Apr.2016, 02:37:11 p.m. »
la kia te ia si de acasa  :ceas:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ariciul

« Răspuns #8 : 19.Apr.2016, 02:56:31 p.m. »
Poate ca n-au vanzarile pe care le au Suzuki! Zic si eu.  :-/
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #9 : 19.Apr.2016, 03:17:49 p.m. »
Nu stiu cum e la altii, pentru ca eu am vrut Suzuki si nu am testat altceva... Dar pot spune ca la Suzuki (la Autonet in mod special pt ca de acolo am cumparat) nu au venit sa ma ia de acasa sau de la serviciu (nici nu am avut asemenea pretentii), nu au avut masina cu cutie automata cum doream eu dar am stabilit un drive test intr-o sambata si asa a ramas. Am fost in acea sambata si m-am dus cu masina pana unde am vrut eu, chiar si in afara orasului, mult in afara orasului pt ca le-am zis ca vreau sa merg cu viteza ca sa vad cat de zgomotoasa e.

Ma rog...eu eram fixat pe Vitara...iar drive-test-ul a fost doar o intarire a deciziei de a o cumpara, drept pt care in lunea imediat urmatoare acelei sambete am facut contractul si am virat avansul cerut. :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022