Autor Subiect: Huse scaune New Vitara  (Citit de 30671 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline katalanu

Re: Huse scaune New Vitara
« Răspuns #70 : 19.Mai.2019, 07:26:12 p.m. »
 Eu pana la urma am optat pentru niste huse "de suprafata" comandate de la chinezi. Nu stiu daca cusaturile acestor huse sunt atat de fragile in zona airbag-urilor laterale incat sa nu opuna rezistenta. In plus e vorba de 2 cusaturi...cele ale huselor originale + astea care vin deasupra. Citeam pe instructiunile unora "premium" ca nu-si asuma eventualele probleme de deschidere a airbag-urilor asa ca am zis pas. Am comandat ceva de genul asta:

RON 35.31  36%OFF | Car seat cushion slip-resistant not moves cushion 3d honeycomb viscose non slide cushion four seasons comfortable
https://s.click.aliexpress.com/e/LwIDkyC

RON 207.54  39%OFF | Partol 9 Pcs/Set Breathable Flax Car Seat Cover Pad Universal Automobile Seat Covers Auto Seat Cushion Protector Kit Car-Styling
https://s.click.aliexpress.com/e/KpR96Gg

Nu stiu cat de calitative sunt si cat de bine se potrivesc, dar o sa revin cu detalii.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline Floru77

• Suzuki Vitara 1,4 benzina-2019

Offline Nicula Raluca

« Răspuns #72 : 17.Sep.2020, 10:54:01 a.m. »
Salutare. Eu huse am facut pe comanda la Albert ( www.husa-auto.ro ).
Le-au facut exact pe forma si dimensiunea originala. Nici nu spui ca ai huse in masina. Sunt foarte multumita. Materialul este super ok. Ai la ele certificare Airbag, 5 ani garantie, iti respecta centuri, rabatari, tot. Chiar sunt foarte profi oamenii. Am asteptat ceva dupa ele, aproximativ o luna jumate. Dar a meritat. Le-a montat sotul in aproximativ doua ore urmarind instructiunile video pe care ei ni le-au dat pentru Vitara.
Am dat pe ele vreo 250 euro pentru ca au ceva promotii la textil.
  • Suzuki

Offline VictorN

« Răspuns #73 : 17.Sep.2020, 11:09:57 a.m. »
Salut! Arata bine! Cat a costat configurația asta?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Offline ...

« Răspuns #74 : 17.Sep.2020, 11:16:38 a.m. »
250 de euro. Le-a montat sotul in 2 sau 3 ore, depinde de ce topic citesti, ca a postat in mai multe locuri, ca sa fie sigura ca stim si noi de unde sa comandam. Plus topic nou, sa fie!

The following users thanked this post: ntire2000, Cristi (XTI)

Offline Nicula Raluca

« Răspuns #75 : 17.Sep.2020, 01:48:53 p.m. »
am cumparat husele acestea la recomandarea cumnatei mele care colaboreaza cu ei. Dupa ce mi le-au montat, m-au rugat sa postez pozele daca sunt multumita. Nu stiam ca nu este voie sa pun si link cu site-ul. Imi cer scuze  , fara intentie  :-S :-S
  • Suzuki

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #76 : 17.Sep.2020, 02:02:47 p.m. »
Buna ziua si bine-ai venit. Este voie sa pui un link de unde ai cumparat husele, dar o singura data (art. 4.7 din Regulament. Ai facut-o pe 4 topice, ceea ce se incadreaza la Art. 4.6. La noi pe forum acest demers poarta numele de "reclama mascata".
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline chriss

« Răspuns #77 : 02.Dec.2020, 03:30:38 p.m. »
Eu am comandat de aici.Sunt huse dedicate,alegi tu modelul,textil,piele,dar lasi masina 1 zi la ei.Pret 800 ron
https://automotivealbaca.ro/configurator/
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #78 : 02.Dec.2020, 07:26:34 p.m. »
800 de lei alea mai chioare, ca banuiesc ca pielea e mult mai scumpa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline chriss

« Răspuns #79 : 02.Dec.2020, 08:56:15 p.m. »
Maine duc masina,cand e gata pun foto
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip