Autor Subiect: Huse scaune New Vitara  (Citit de 30669 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online bisti

Re: Huse scaune New Vitara
« Răspuns #60 : 10.Iul.2018, 08:40:59 a.m. »
Eu o sa imi iau asa ceva la Swift : https://www.emag.ro/set-huse-auto-otom-millenium-15-piese-negru-5949042302794/pd/DQXV37BBM/

Am vazut la cineva in masina si sunt ok dpdv al calitatii. La tavaleala nu stiu cum o sa se comporte, amicul le avea de vreo 2 luni.

The following users thanked this post: cristi c

Offline DeuxEx

« Răspuns #61 : 16.Iul.2018, 05:25:41 p.m. »
Are cineva idee care sunt dimensiunile scaunelor si dimensiunea banchetei? Am vorbit la o firma de niste huse universale, dar m-au intrebat de dimensiunile scaunelor.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AllGrip

Offline croco

« Răspuns #62 : 17.Iul.2018, 12:56:02 a.m. »
Asa pot sa le fac, pe comanda, la Timisoara. Si cred ca pretul e undeva sub 200 de euro  :->
Pe mine ma interesa un set pe care sa-l cumpar rapid, pentru ca in vreo 2 saptamani plec la mare cu puștiul meu dupa mine. Asta inseamna ap, nisip, scoici, probabil niste inghetata, toate pe bancgeta din spate sau prin alte parti ale masinii.  :-?

Salut, Daca te ajuta la ceva, eu am luat unele negre cu suport lombar la scaunele din fata, e o marca turceasca, am uitat-o si am aruncat deja ambalajul. Sunt cumparate de curand de la Dedeman, 200 fara cativa lei. Sunt destul de solide si stau bine in scaun desi nu am reusit sa le prind in toate clemele lor.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline DeuxEx

« Răspuns #63 : 17.Iul.2018, 12:58:17 a.m. »
Multumesc, o sa caut maine!

Trimis de pe Xiaomi Note 4

• Suzuki Vitara S 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #64 : 13.Feb.2019, 10:59:50 p.m. »
http://www.uleshuzatabc.hu/

astia au meniu si în limba engleza, au configurator pentru ceea ce va doriti.
preturile mi se par decente daca tinem cont de faptul ca fac la comanda.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: toma

Offline katalanu

« Răspuns #65 : 13.Mai.2019, 07:42:16 p.m. »
Salutare. Daca sunt printre noi colegi care si-au montat huse de la Kegel (Bestautovest) sau alte surse gen Dedeman as avea rugamintea sa postati cateva poze. Multumesc.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #66 : 13.Mai.2019, 09:07:51 p.m. »
    La husele care le-ai gasit sunt date si dimensiunile. Compara-le cu cele ale scaunelor masinii si-ti faci o idee. De regula husele dedicate vin fixe pe scaune. Din poze, sunt putin dubioase husele, iar pretul este destul de mic, ceea ce nu-mi inspira ca ar fi de calitate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #67 : 13.Mai.2019, 09:22:07 p.m. »
Am comandat prin mail de la ungurii aia din linkul postat anterior.
Initial mi-au raspuns ca ei nu comercializeaza decât pe teritoriul Ungariei dar dupa insistente si disponibilitatea de a le plati contravaloarea + transportul prin GLS în cont (în euro) s-au razgândit.  B-)
M-au sunat dupa doua zile de la transferul banilor (prin transferwise ca e comision mic) dimineatza la ora 8 ca nici nu eram trezit bine si initial vazând numar din afara le-am închis.
Abia apoi m-am dumirit - dupa ce m-au sunat iar la nici jumatate de minut ca omul îmi cerea sa-mi verific mail-ul si sa-i confirm tot prin mail modelul de culoare si textura dorit.
Acuma doar astept sa ma sune curierul, iar dupa ce intru în posesia lor pun poze si mai dau detalii pentru care e curios.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #68 : 14.Mai.2019, 11:45:03 a.m. »
Astazi am intrat în posesia lor, dupa ce "sparg" coletul pun poze.  :)
A durat o saptamâna toata aventura.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #69 : 19.Mai.2019, 05:12:52 p.m. »
Asa cum am promis, am revenit cu poze.
Husele vin ca turnate, se vede ca sunt facute la comanda.
Timp de montaj si costuri auxiliare: o ora si jumatate +  2 beri la 0,33 (pentru hidratare ca erau 27 de grade afara).  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim