Autor Subiect: Huse scaune New Vitara  (Citit de 30675 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online NicNic

Re: Huse scaune New Vitara
« Răspuns #40 : 26.Apr.2017, 10:59:18 p.m. »
Ce fel de huse sunt astea? Fara corset!? ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #41 : 19.Iun.2017, 09:52:18 p.m. »
   Mergea si un bibelou pe cotiera.... :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Intruder73

« Răspuns #42 : 20.Iun.2017, 04:19:12 p.m. »
Bună ziua. Am cumpărat de curând de la contact@bestautovest.ro. Model APOLLO (5-1274-233-4014 FATA şi 5-1276-233-4014 SPATE). Se potrivesc perfect, au şi fantă pentru airbags-urile laterale. Au fost 273 lei. Recomand!
  • Vitara 1.6 DDIS Passion ALLGRIP

The following users thanked this post: toma

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #43 : 20.Iun.2017, 04:32:04 p.m. »
Bine-ai venit si nu te considera Intruder. Esti membru SCR cu drepturi depline. Sa-ti detaliezi tipul Vitarei in semnatura si sa te inscrii la Recensamant. Domnul @yeti a trecut la a 3-a suta de Vitare!!!
Multumim pentru informatia legata de huse!  >:D<
Cand ai timp si conditii de luminozitate, poate ne pui si cateva poze, sa ne facem o parere de cum arata!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline maxmaxmaxmax

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Gen: Bărbat
    • alba
« Răspuns #44 : 06.Iul.2017, 08:07:44 p.m. »
buna, am cumparat si pus si eu modelul de huse apolo ca si colegul intruder 73, s-au potrivit destul de bine mai putin la bancheta spate la suportii de centuri de siguranta cum se poate vedea si din poze ca sa am acces la ei trebuie desfacute fermoarele
  • new vitara

Offline PetruRares

« Răspuns #45 : 04.Sep.2017, 08:08:55 p.m. »
Salutare.

Tocmai am depasit 15000 km. Deja scaunul la sofer, la una din cusaturi, a inceput sa se toceasca (pielea ecologica). Superba calitate ( Offtopic ... compresorul de AC a murit). Tocmai mi-am facut comanda de huse pe www.husa-auto.ro.  Problema e cu livrarea. 50 de zile calendaristice.  Pretul e de 240 euro ptr setul de 5 in cazul materialelor standard. O sa revin cu poze ... sper ca inainte de acele 50 de zile  :-)) :-)) :-)).
  • Suzuki Vitara 2016

Offline enicky

« Răspuns #46 : 20.Sep.2017, 11:43:37 p.m. »
  Pentru posesorii de tapiterie(si nu numai) din piele naturala sau ecologica : http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?action=showDetail&id=77271
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #47 : 21.Sep.2017, 10:44:11 p.m. »
Suzuki nu are piele naturala "dăcăt" la nivel de volan, tapiteria este ecologica si o astfel de solutie nu face absolut nimic, spun asta din experienta proprie.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #48 : 22.Sep.2017, 12:01:48 a.m. »
  Doar o absoarbe si o curata. Cel putin asa face la mine.

Offline PetruRares

« Răspuns #49 : 28.Nov.2017, 08:54:00 p.m. »
Salutare,

Am revenit cu poze.
Au venit de mai mult timp, dar ... lenea a fost mare  :D

Tin sa precizez urmatoarele lucruri, si nu fac reclama:
Materialul este de buna calitate. Pot spune ca este de genul celui original (in cazul masinilor cu tapiterie textil). Coletul a venit din Ungaria apropo. Nu se compara cu cele la cateva sute de lei de prin magazine. Dar si pretul e pe masura.
Se potrivesc manusa. Motiv si pentru care insalarea cred ca dureaza undeva la 1h 30 min, poate 2 h.  Asta daca vrei sa o faci ca la carte. Adica sa intinzi materialul bine, sa urmaresti prinderile.  Cea mai mare bataie de cap o ai pana iti dai seama ce trebuie sa faci si cum. Sunt instructiuni pe site-ul producatorului (tutorial video) dar e diferit pentru fiecare masina.
Eu unul nu ma asteptam sa se potriveasca asa de bine.

* am scris intr-un mesaj anterior pretul si site-ul.

O seara buna.
  • Suzuki Vitara 2016