Autor Subiect: Rugina New Vitara 2015  (Citit de 66565 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Rugina New Vitara 2015
« Răspuns #30 : 27.Feb.2016, 03:38:43 p.m. »
Tocmai ce am verificat si eu acea zona, este ok, sper sa nu apara in viitor ceva.

Ai desfacut-o tu? daca da , ma indrumati si pe mine un pic? Parca n-as vrea sa rup ceva pe acolo, nu de alta dar de abia am scos-o din service.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline bogdanus

« Răspuns #31 : 27.Feb.2016, 05:05:30 p.m. »
Nu am demontat si nici nu am de gand sa desfac ceva.am inspectat doar vizual atat pe exterior cat si pe interior.Poti ridica numarul pina la nivelul ochilor si sa te uiti cu o lanterna.Se pare ca in acea zona exista un tampon din cauciuc sau alt material.Colegul yeti stie mai bine ce este acolo pentru ca el a desfacut acel plastic.

Offline ariciul

« Răspuns #32 : 27.Feb.2016, 06:11:33 p.m. »
Da, m-am uitat si eu asa, dar n-am vazut nimic suspect. Problema e ca zona care se vede in poza e o muchie care nu cred ca o putem vedea decat daca demontam panoul de plastic care o acopera. Yeti tu cum ai procedat?

Offline Laurentiu

« Răspuns #33 : 27.Feb.2016, 09:02:10 p.m. »
Era cineva care, iarna, "promova" folosirea unei combinații de alcool pur cu detergent spalat vase, parca, si menționa ca diluarea alcoolului pur se făcea instant cu apa dezghețată. Pai improvizația "inventatorilor" ăstora unde se depozita?
Eu sint acela. Foloseste, urmareste si apoi vorbeste. De ani de zile folosesc solutia si nu am vopseaua atacata.

De ploi acide nu s-a auzit?
« Ultima Modificare: 27.Feb.2016, 09:15:11 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #34 : 27.Feb.2016, 11:19:08 p.m. »
Yeti tu cum ai procedat?
Intai se scoate panoul interior de pe haion. Este "clipsat" in punctele marcate cu albastru, asa ca iese prin tragere. Eu m-am ajutat cu niste leviere de plastic.
Apoi se desfac cele 4 piulite marcate cu rosu, folosind trebuie o cheie 10mm, tubulara de preferat.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline ariciul

« Răspuns #35 : 27.Feb.2016, 11:34:59 p.m. »
Thanks

Offline pme

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 28.Feb.2016, 06:10:10 a.m. »
Nu trebuie exclus faptul ca Newah a folosit te miri ce lichid de spalat geamuri/dezghetat sau poate chiar improvizații de asa ceva. Era cineva care, iarna, "promova" folosirea unei combinații de alcool pur cu detergent spalat vase, parca, si menționa ca diluarea alcoolului pur se făcea instant cu apa dezghețată. Pai improvizația "inventatorilor" ăstora unde se depozita? Nu cumva si in locul cu pricina?

Pai orice solutie de geamuri s-ar folosi atat pe parbrizul din fata cat si pe luneta, de ce doar in spate este problema?
O fi folosit un ac cu care zilnic a picurat acid pe masina ca sa scoata in evidenta cat de naspa este caroseria?

Păstrează discuțiile la subiect, te rog. Ce e pe lângă subiect se discută în altă parte!
« Ultima Modificare: 28.Feb.2016, 07:10:43 a.m. de hugbear »
  • Suzuki Swift

Offline Bar

« Răspuns #37 : 28.Feb.2016, 07:29:31 a.m. »
Pai, in fata se scurge pe un plastic, la baza parbrizului. Iar din cate stiu eu, plasticul nu ruginește. Dar poate tu stii altfel.
Asta in cazul in care de  acolo ar fi sursa.

• X

Offline pme

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Bucuresti
« Răspuns #38 : 28.Feb.2016, 10:04:20 a.m. »
acum este clar, nu vazusem plasticul de pe fata, am crezut ca masinile au numai tabla. o sa vedem ce spune serviceul si ne anunta magic
daca te uiti la poza postata de Magic o sa observi ca intre lunata si zona de imbinare a elementului decorativ si caroserie sunt cam 15 cm. orice test ai face nu ai sa vezi lichidul de parbriz plimbandu-se doar intr-o zona ci este aruncat de stergator in mare parte in laterale. in plus petele de rugina sunt pe o zona foarte lunga confirm pozei.
asta daca nu este bineinteles trucata.
ce ne faci magic iar agiti stupul? :)
« Ultima Modificare: 28.Feb.2016, 10:15:13 a.m. de pme »
  • Suzuki Swift

Offline wolfin

« Răspuns #39 : 29.Feb.2016, 12:00:30 p.m. »
salut...citind acest topic mi-am adus aminte de rusty duster UK :-S
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: kellogs