Autor Subiect: Rugina New Vitara 2015  (Citit de 66583 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline SPIRIDUSHU

Re: Rugina New Vitara 2015
« Răspuns #270 : 27.Mar.2017, 09:16:52 a.m. »
Salut,

Acei pistrui ar trebui sa se duca cu argila. Dupa o prespalare si o sapalare in prealabil, ar trebuie sa fie destul de usor de luat cu argila. Asa am si eu, eu am un fel de crem si in zonele de jos a masinii gasesc pistrui din acestia.
Mare grija insa ! Acei pistrui sunt prinsi in lac, dap, prinsi in lac, daca incerci sa ii iei cu unghia sau orice altceva, s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine.

« Ultima Modificare: 27.Mar.2017, 09:44:37 a.m. de SPIRIDUSHU »
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline virtualx

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #271 : 27.Mar.2017, 10:13:59 a.m. »
salut

si la mine a aparut rugina , dupa 1 an si 30.000 km

nu stiu cum sa explic : stanga spate , in zona dintre protectia aripa spate si canapeaua interioara spate , e zona aceea protejata de usa

masina o conduc doar eu , poate a aparut mai demult dar cum nu folosesc usile din spate , abia acum am observat

la spalatorie ajung foarte rar ....si exclus julituri sau frecari

se vede asa o zona parca ai aruncat o cana de vopsea decolorata si pete de rugina mici ca boabele de orez   

la cumpararea masinii nu erau

saptamana asta viitoare ajung la service....  :-((

• Vitara Passion 1.6 Allgrip benzina , albastru metalizat

Offline jupanul1

« Răspuns #272 : 27.Mar.2017, 10:15:50 a.m. »
@virtualx ... zici că a fost lovită acolo, nu alta. Eu zic că se rezolvă simplu - garanție!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline emil_greus

« Răspuns #273 : 27.Mar.2017, 10:54:37 a.m. »
Asa e.... pare clar motiv de garantie. Mi se pare inadmisibil sa arate asa dupa ata de putin timp. Ce o sa se intample peste 5-7 ani?

Dupa cum vad eu, e o distanta intre tabla si aparatoarea de plastic. Poate ca umezeala si mizerie se strange acolo. Ar trebui sa le ceri sa dea aparatoarea jos si sa verifice si sub ea.

Sa ne tii la curent legat de raspunsul celor din reprezenanta.

Online NicNic

« Răspuns #274 : 27.Mar.2017, 11:52:34 a.m. »
Arata urat. Nu ma asteptam sa fie asa. Parca tot elementul de caroserie ar avea tabla nedecapata si au dat cu vopseaua peste rugina.

Nu stiu ce sa cred. Cum e posibil sa mai ajunga masini cu astfel de probleme pe piata?!

Nu reusesc sa imi dau seama daca sunt inca zone de vopsea inflorita, un fel de basici de vopsea, sub care e rugina. Daca mai ai asemenea puncte cu basici, fa-le poze imediat, cat mai detaliate si arata-le la service, ca sa beneficiezi de garantie.
Altfel, s-ar putea interpreta ca rugina vine din exterior (ar fi zgariata vopsea si asa s-a corodat tabla). Ceea ce nu stiu cat ar mai fi acoperit de garantie ...

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline wolfin

« Răspuns #275 : 27.Mar.2017, 11:54:43 a.m. »
Eu vad din poza(rezolutie slaba) ca este lovita...adica din exterior spre interior. :-?

Apropo....la mine civa s a dat jos din spate...si cu capsele de la buzunare a zgariat acea zona.

Vopseaua este mizerabila. Eu acolo as puncta
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline emil_greus

« Răspuns #276 : 27.Mar.2017, 12:17:26 p.m. »
Daca poti, sterge bine zona respectiva si mai fa o poza. Sa se vada doar zona afectata.
Acum e si ceva praf suprapus peste.

Oricum nu e ceva normal si cred ca se va rezolva fara probleme pe garantie.

Daca trebuia sa dau acum comanda la masina, m-as fi gandit de doua ori  :fluier:  :fluier:  Acum...doar sper sa nu fie la toate asa....

Offline ocoleanui

« Răspuns #277 : 27.Mar.2017, 01:40:45 p.m. »
Într un an,?
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #278 : 27.Mar.2017, 02:45:48 p.m. »
A,./șa,! se; pare.!?/
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline virtualx

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #279 : 31.Mar.2017, 12:51:52 p.m. »

Pe partea aia a fost inlocuita pe casco aparatoarea. NU a fost lovita (nimic vizibil) tabla in zona petelor.

La service m-au lut cu faze ca " parca se vede ca e dat cu spray " si "daca am fost altundeva sa repar masina" in conditiile in care masina are 1 an , e in garantie  si am si full casco  =)) (doar nu ma duceam la dorel in curte.....pffff)

Intr-un singur service am fost , de la inceput , revizii 2 , reparatie pe casco, etc .

In final sunt programat la reparatie!

Nici nu am stat la alte barfe , fiind foarte alergat cu munca.

Parerea mea e ca au dat la service cu ceva pe acolo cand au inlocuit-o.
  • Vitara Passion 1.6 Allgrip benzina , albastru metalizat