Autor Subiect: Rugina New Vitara 2015  (Citit de 66595 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Rugina New Vitara 2015
« Răspuns #190 : 11.Dec.2016, 09:01:52 a.m. »
Idem .... +2   :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #191 : 11.Dec.2016, 09:39:30 a.m. »
3 dragule  :)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: Lerua07

Offline enicky

« Răspuns #192 : 11.Dec.2016, 11:25:24 a.m. »
Idem .... +2   :happy:
ca orice gospodar, +1
             Imi scapa semnificatia "algebrei" voastre, dar daca tot faceam comparatii intre tabla dupa casa si a masinii as exemplifica putin :
    -tabla de pe casa (galvanizata mai ales) se poate acoperi mai nou, cu doua straturi de vopsea din care rezulta o pelicula de cauciuc rezistenta cativa zeci de ani si care se poate indeparta prin exfoliere !(daca esti gospodar)  :)
     -tabla masinii se intretine pentru a i se pastra nuanta originala(care ne-a placut cand am cumparat-o!) un timp cat mai indelungat, stralucirea ei incantand ochiul,  pe de-o parte si in cazul unei revopsiri partiale sa nu existe diferenta majore de nuanta datoreate trecerii timpului.
      Indiferent cate zgaraieturi ai pe masina, o polishare ii va schimba imediat aspectul.
   Iar sealantul pare ineresant daca datele prezentate sunt reale. Binenteles ca am vazut mai multe clipuri, si asteptam ...primavara !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #193 : 11.Dec.2016, 12:27:10 p.m. »
cati dintre voi si-au tratat tabla de pe casa...
Eu. E mai ieftina o protectie decit o inlocuire.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

« Răspuns #194 : 11.Dec.2016, 09:45:32 p.m. »
ok - vreti folie de plastic peste vopsea - ce faceti cand o pietricica va zgarie folia sau dupa un an de matuieste .... o inlocuiti probabil, buca sau toata masina - o sa fie diferenta de culoare/matuire, nu credeti ca sunt niste costuri inutile, daca dupa 4-5 ani se revopseste masina integral pe casco cred ca toata lumea iese mai ieftin decat orice alta interventie avuta in timp.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #195 : 11.Dec.2016, 09:54:59 p.m. »
se revopseste masina integral pe casco
Am auzit de multe ori declaratia asta, dar chiar a facut-o cineva? Dati-mi un exemplu. Ce motive poti invoca ca daune ce pot fi acoperite de asigurarea casco pentru o vopsire completa de caroserie?
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aleksanders

« Răspuns #196 : 11.Dec.2016, 09:57:07 p.m. »
eu - dupa 4 ani de bucuresti, cu parcare in centru... aveam masina zgariata pe mai toate elementele - si da, am vopsit meganul integral

- pentru orice zgarietura se poate cere revopsire, mai putin pentru exfolierea vopseli avand cauza coroziunea ca urmare a zburatoarelor(porumbeii cu precadere);
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #197 : 11.Dec.2016, 10:13:45 p.m. »
Am auzit de multe ori declaratia asta, dar chiar a facut-o cineva?... Ce motive poti invoca..
             Nu stiu cati stiu, dar mai nou, pe casco se face dosar de dauna ptr. fiecare problema constatata : ai o dunga pe usa=dosar, parbriz spart/crapat=dosar, etc. Nu mai sunt cuprinse mai multe daune intr-un singur dosar, cu atat mai mult daca asigurarea are fransiza. Aceasta se aplica fiecarei daune(sau prima dauna fara, urmatoarele cu). Vopsirea integrala se aproba f. greu. Mai exista o varianta de compromis si anume : vopsire partiala pe casco si ce ramane, vopsire suportata de client.
     Iar vopsirea integrala s-ar putea sa devalorizeze turismul respectiv, intru-cat viitorul client ar putea avea dubii asupra integritatii caroseriei, dar daca e revopsita o aripa schimbata, cumparatorul o accepta mai usor.
     Dar binenteles ca exista si multi naivi care vor fi fericiti ca au cumparat o masina second cu vopsea noua ! :)
     De retinut ca s-au schimbat mult conditiile de asigurare, iar constatatorii, chiar si cu spaga, nu mai aproba vopsirea integrala.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #198 : 12.Dec.2016, 12:12:43 a.m. »
Stimati colegi,

Va recomand sa analizati varianta aplicarii unei protectii ceramice (sealant).
Poate cineva a folosit aceasta metoda si ne poate spune ceva.

Se pare ca eu am o problema de logica.  :)

Cand recomand ceva inseamna ca acel ceva imi e cunoscut si atunci imi impartasesc experientele nu intreb de ale altora.  :dknw:

Offline hugbear

« Răspuns #199 : 12.Dec.2016, 01:11:08 a.m. »
N-ai înțeles, mai citește o dată! Ne recomandă să analizăm metoda și să-i raportăm concluziile:-))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon