Autor Subiect: Rugina New Vitara 2015  (Citit de 66589 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Rugina New Vitara 2015
« Răspuns #150 : 03.Aug.2016, 09:20:11 p.m. »
Pe bd. Timisoara exista un service specializat pe vopsitorie TOP LAC SERVICE.  Am fost la ei de doua ori cu fosta masina, vopsea metalizata, totul a iesit absolut impecabil. Nu am putut sesiza vreo diferenta de nuanta a barii revopsite cu restul masinii in conditiile in care sunt pretentios la asemenea aspecte.  Tot la ei am vazut la vopsit masini de 40-50.000 EUR.  Poate si asta spune ceva referitor la calitatea serviciilor lor.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #151 : 03.Aug.2016, 09:36:17 p.m. »
Ce culoare avea fosta masina?

Offline Lerua07

« Răspuns #152 : 03.Aug.2016, 10:11:09 p.m. »
Mda, se pare ca folierea capotei - macar partea din fata, este chiar necesara !  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline AT

« Răspuns #153 : 03.Aug.2016, 10:30:39 p.m. »
Raspuns pentru rexkroxiDAU:
Argintie cu reflexe verzui. Vopsitorii de la Top Lac Service sunt de apreciat cu atat mai mult cu cat nu se observau diferente fata de restul masinii care avea 9 ani vechime.
« Ultima Modificare: 03.Aug.2016, 10:45:26 p.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline fireburn

« Răspuns #154 : 04.Aug.2016, 09:22:30 a.m. »
Kituri sau creioane corectoare se pot face la orice magazin de vopseluri auto, cu conditia sa se stie codul culorii.
Eu am facut un creion corector la Lizeanu (in intersectie, pe langa MegaImage).

La ciobiturile de la pietre aplic vopseaua din creion cu o scobitoare, las sa se usuce si daca e mare ciupitura mai aplic odata.

Offline Laurentiu

« Răspuns #155 : 04.Aug.2016, 09:52:20 a.m. »
La ciobiturile de la pietre aplic vopseaua din creion cu o scobitoare, las sa se usuce si daca e mare ciupitura mai aplic odata.
Pt a proteja vopseaua "din creion", nu crezi ca s-ar preta si un strat de lac incolor deasupra?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline AT

« Răspuns #156 : 04.Aug.2016, 09:53:53 a.m. »
Problema este ca nu avem codul culorii.  Avem doar denumirea comerciala (de marketing) dar care nu ne ajuta in acest caz.
Cred ca doar vopsitoriile (service-urile) profesionale au echipamente pentru determinarea compozitiei vopselei aplicate deja pe masina si asa sunt sanse ca vopseaua noua sa fie identica ca nuanta cu ce a fost utilizat pe linia de fabricatie. Deja am vazut destule mesaje ale colegilor care au trebuit sa remedieze zgarieturi si care reclama nuanta diferita a pieselor vopsite in service-urile Suzuki fiind incriminata nuanta diferita a vopselei furnizata se pare tot de Suzuki, inclusiv kit-urile corectoare (si eu astept unul...) situatie care in mod clar si fara dubiu, nu este normala.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #157 : 04.Aug.2016, 10:02:35 a.m. »
Problema este ca nu avem codul culorii.

La SX4 codul culorii e stantat pe o placuta.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #158 : 04.Aug.2016, 10:07:27 a.m. »
Problema este ca nu avem codul culorii.  Avem doar denumirea comerciala (de marketing) dar care nu ne ajuta in acest caz.

Daca frunzarim putin forumul gasim si codurile.  ;)

Cum de pe vremea SX4-lui au mai aparut ceva culori in ograda Suzuki uite mai jos un link unde puteti afla codurile de culoare aferente.  :)

2016 Color Codes - Suzuki Paint Cross-Reference

Offline Laurentiu

« Răspuns #159 : 04.Aug.2016, 10:09:10 a.m. »
Problema este ca nu avem codul culorii.
La SX4, codul culorii se afla pe o tablita montata pe aripa interioara dreapta in compartimentul motor impreuna cu alte caracteristici.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!