Autor Subiect: Rugina New Vitara 2015  (Citit de 66591 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Rugina New Vitara 2015
« Răspuns #140 : 02.Aug.2016, 10:49:51 p.m. »
Daca va mai spun ca un Renault 25 are 4 tipuri de protectie ale caroseriei - masina anul 1984, imi vine si mai rau.

Nu se compara tehnologiile de vopsire din 1984 cu cele din 2016 !  :-O
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Vali D

« Răspuns #141 : 02.Aug.2016, 11:19:25 p.m. »
Nu se compara tehnologiile de vopsire din 1984 cu cele din 2016 !  :-O
De acord, nu le compar. Dar este util spre amintire, pentru altfel nu ar mai exista masini cu vechime de 50-60- 100 de ani. Cam asa arata Renault 25.....masina produsa pana in 1992
« Ultima Modificare: 02.Aug.2016, 11:22:06 p.m. de Vali D »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #142 : 02.Aug.2016, 11:57:30 p.m. »
De la postul cu numarul 106 si pana la precedentul cu numarul 141 tot bateti apa in piua pe langa subiect, ba aproape ca va luati si de par dar nu am vazut nici o poza explicita cu rugina.  :)  Vitara way of life.  :-))

Offline ecodrive

« Răspuns #143 : 03.Aug.2016, 04:39:21 p.m. »
Hai ca pun si eu o poza cu o urma de rugina pe capota pe care am descoperit-o recent la ultima spalare. Cel mai probabil am luat o piatra in zbor si a sarit vopseaua. Mai sunt vreo doua, dar mai mici si fara urme de rugina ... inca.

image upload no registration
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline enicky

« Răspuns #144 : 03.Aug.2016, 04:56:42 p.m. »
  Nasol, nu le lasa, parca sunt doua. Acum ma gandeam, ca aceste pietricele care le luam  noi inevitabil in bot, la un turism le luam ori pe capota ori in parbriz! La masina anterioara am avut 2 patrunse pe capota, doua ciobituri de parbriz si inca mai multe pe parbriz dar fara finalizare ! D-aia ar fi bun un colant transparent macar pe latimea din fata a capotei.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ecodrive

« Răspuns #145 : 03.Aug.2016, 05:22:09 p.m. »
Eu am vazut partea plina a paharului: bine ca am scapat cu parbrizul intreg (deocamdata). Trebuie sa vad cum "repar" ciupiturile astea, ca nu am de gand sa apelez la Casco doar pentru atat.

The following users thanked this post: adrian_bz

Offline AT

« Răspuns #146 : 03.Aug.2016, 05:30:54 p.m. »
O poza si de pe capota mea, cu vopseaua exfoliata  (aprox. 5 mm diametru) urmare a unei pietre in zbor pe autostrada.
Am comandat kit-ul de vopsea la Autonet, astept sa ajunga in cateva zile sa remediez problema.
Va spuneam ca la mine desi impactul a fost doar pe o mica parte din zona afectata, vopseaua s-a exfoliat cu tot cu grund,
se vede direct tabla, ca si cum tabla nu a fost decapata corespunzator si grundul nu a facut priza pe tabla in zona respectiva.
« Ultima Modificare: 03.Aug.2016, 05:41:47 p.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Online kellogs

« Răspuns #147 : 03.Aug.2016, 06:12:14 p.m. »
Se pare ca de la reprezentanta va trebui sa ma duc direct la invelit cu ea. Multumesc tuturor celor care au semnalat aceasta problema!
Este totusi cineva care stie ca a luat pietre, noroi, spalaturi dese, etc cu vopseaua inca toata la locul ei si fara rugina ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Cosmin09

« Răspuns #148 : 03.Aug.2016, 07:09:47 p.m. »
Si eu am luat o piatra pe capota si tot asa a sarit toata protectia si culoarea de pe tabla. Am comandat la Autonet kit-ul de culoare si ...surpriza. Culoarea primita, desi era acelasi cod ca al culorii masinii, era mult mai inchisa (trebuie sa mentionez ca desi comanda am facut-o in service, kit-ul l-am primit prin curier, la serviciu, ca sa nu mai fac un drum la atelier doar pt a lua pachetul si de aceea nu am observat pe loc diferenta de culoare). Asa ca, dupa ce am dat pe masina si am constatat ca nici dupa uscare culoarea nu s-a mai deschis, am curatat locul cu un diluant si am dat doar cu lac pt nu se mai instala rugina. In prezent, ciupitura se observa doar daca o cauti pe capota.

Am scris la service despre problema cu aceasta culoare si...nimic, bineinteles. Ca doar traim in Romania si nimeni nu-si asuma nimic. Nu stiu daca se merita sa le fac reclamatie la ANPC doar pt atata lucru, avand in vedere ca tot la ei am de gand sa duc masina pt orice garantie si intretinere.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ecodrive

« Răspuns #149 : 03.Aug.2016, 08:50:46 p.m. »
Si eu am avut un incident si am schimbat bara spate chiar in service la Radacini. Dupa ce m-au lasat sa astept peste 7 saptamani pentru un amarat de senzor parcare, surpriza: bara noua a fost vopsita cu un ton mai deschis.  La receptie nu am sesizat, dar ulterior si mai ales la soare am remarcat diferenta fata de Gri- ul original care are o tenta verzuie. Din pacate nu ai cu cine sa vorbesti. Sunt foarte dezamagit de acest service, dar incerc sa nu mai dau atentie la aceste detalii si sa ma bucur de condus.