0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nici caruta lu tataie nu ruginea. E adevarat ca fiind de lemn era mai greu Gainatul de pasare este acid si ataca orice vopsea. Pentru cei care nu stiu asta, va recomand articolul asta.SI privitor la benzina, cititi si punctul 11 din acest articol.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa inghit tot ce mi se baga pe gat, doar prin prisma societatii de consum.
Sunt banii tai șI aspirațiile tale. Nu te mai chinui și ia-ți altceva, cu vopsea mai rezistenta!
Gainatul de pasare este acid si ataca orice vopsea. Pentru cei care nu stiu asta, va recomand articolul asta.SI privitor la benzina, cititi si punctul 11 din acest articol.
Am citit articolele recomandate si tot ce pot sa spun este ca vad ca te inseli. Vad ca locuiesti in Bucuresti, deci daca doresti , ma pot deplasa cu masina la tine ca sa vezi si de ce te inseli. Masina este pictata de porumbei de o saptamana si caldura a fost destula. pot sa iti arat ca vopseaua nu este patata iar ca sa intelegi si mai bine ca te inseli, iti pot prezenta o masina din 2007 Peugeot - asta am (nici nu stiu cand au trecut, in mintea mea masina avea 7 ani) ce sta in fata blocului
Pana la urma, care este exact garantia actuala anticoroziune si vopsea la Suzuki? In carti scrie ceva, pe site-ul Suzuki altceva...
N-am vrut sa deschid alt topic cu problema asemanatoare legata de vopsea. Cineva sigur isi cam bate joc de treaba. Am alimentat astazi ca intodeauna pana la plin lasand pistolul sa declanseze. Care pistol nemernic a declansat dupa ce a aruncat pe dinafara, nu mult dar destul sa umple toata zona inferioara a locasului de alimentare plus prelingere pe aripa. Si vin eu cu carpa(noua!) sa sterg benzina...Soc! Cum am pus carpa cum am sintit ca adera ca si cum vopseaua se inmuiase de la benzina! Mai rau este ca am vazut cum s-a luat o parte din grosimea vopselei , suficienta ca nuanta sa se schimbe si sa se vada lucitor metalul de dedesupt...Nu dramatic dar vizibil. Pe aripa unde cica este si un lac nu s-a intamplat nimic. Cum am gasit ca si plasticul cu luminile de la numar (sub care a aparut rugina in postul original) e vopsit la misto ( in videoul fabricii se vede cum pun emeblema pe un plastic vopsit complet, la mine au ocolit zona emblemei la vopsit si de aia am margini albe neregulate ce sugereaza vosirea prin pensulare in loc de pistol la emblema spate) am tras concluzia ca ori "Suzukii" fac economii unde nu e cazul , ori ungurii nu-s mai breji ca altiii...Asa ca atentie, nu atingeti cu benzina zonele neprotejate de lac...