Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Probleme tehnice NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Rugina New Vitara 2015
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
...
42
Mergi Jos
Autor
Subiect: Rugina New Vitara 2015 (Citit de 66567 ori)
0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ariciul
Hero Member
Mesaje postate: 1714
Gen:
Iasi
Re: Rugina New Vitara 2015
«
Răspuns #10 :
26.Feb.2016, 11:17:06 p.m. »
Cred si eu ca are importanta cum s-a facut! Doar nu crezi ca o sa gasim toti acolo rugina?
memorat
Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip
magicoolje
Hero Member
Mesaje postate: 680
Gen:
Constanta
«
Răspuns #11 :
26.Feb.2016, 11:18:58 p.m. »
Nu cred nimic... doar am atras atentia asupra unui aspect. Deranjeaza? Go blind si nu verifica.
Apropos ce investigatie propui sa aflam cum s-a produs acea rugina?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
memorat
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 12822
Gen:
«
Răspuns #12 :
26.Feb.2016, 11:46:22 p.m. »
Din poza nu se observa prea bine dar am impresia ca rugina nu vine din interior spre exterior. Asa cum spunea si @ariciul, cred ca acolo a favorizat ceva aparitia ruginei, bucata aia de plastic pare ca a frecat cumva tabla in acel loc. In orice caz, cauza trebuie identificata si inlaturata, nu e normal sa apara rugina asa repede, indiferent cat de bine sau prost e tratata tabla. Pana la tabla exista un strat de vopsea si lac "metalizat" ce nu poate ceda in doar cateva luni.
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
magicoolje
Hero Member
Gen:
Constanta
«
Răspuns #13 :
26.Feb.2016, 11:55:06 p.m. »
Asa ma gandeam si eu...dar cred ca e mai de competenta serviceului sa identifice si sa remedieze problema.. Noi suntem utilizatori finali si nu ar trebui sa avem notiuni avansate de mecanica/tinichigerie. Sa vedem ce rezolva Newah. Intre timp putem doar verifica daca avem probleme si noi.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
memorat
ariciul
Hero Member
Gen:
Iasi
«
Răspuns #14 :
27.Feb.2016, 12:09:52 a.m. »
De verificat o sa verific, dar...de ce crezi ca nu trebuie sa stim noi cum s-a produs? Nu-mi place atitudinea ta, sincer. O sa te superi pe mine dar gandeste-te ca cineva din varii motive gaseste un defect la masina lui si alerteaza toti ceilalti utilizatori sa verifice si ei. Intr-un final se descopera ca defectul s-a produs din vina utilizatorului si ca i-a alertat degeaba pe ceilalti. Nu spun ca aici ar fi cazul asta dar atitudinea ta ar trebui sa fie alta. Un astfel de scenariu se poate intampla oricand! Si cum spunea si Rex masina are doar 3 luni, e greu de crezut ca a ruginit asa ca o tabla ordinara. Ceva s-a intamplat acolo si asta trebuie investigat.
memorat
vladbuzdu
Newbie
Mesaje postate: 28
Bucuresti
«
Răspuns #15 :
27.Feb.2016, 12:28:49 a.m. »
`foarte frumos....un argument in plus sa imi vad de treaba mea. am un renault rx4 de 15 ani...am sa verific maine daca are rugina dar nu cred ...plus ca la 4x4 si garda la sol e peste vitara....pacat pentru ca imi place mult masina cum merge...dar cine stie ce suprize pot sa mai apara peste alte cateva luni? la cat de greu castig banii nu imi permit sa risc....
«
Ultima Modificare: 27.Feb.2016, 12:32:05 a.m. de vladbuzdu
»
memorat
Volkswagen
The following users thanked this post:
magicoolje
magicoolje
Hero Member
Gen:
Constanta
«
Răspuns #16 :
27.Feb.2016, 12:35:15 a.m. »
Atitudinea mea a fost corecta si atat. Probabil ar fii trebuit sa tin pentru mine...Probabil toata lumea era fericita... Iar chestia ca nu iti place atitudinea mea.. sincer Arici...ma lasa rece..Sa ma anunti cand trebuie sa iti fac pe plac.. Succes la investigat cum s-a produs rugina... Eu din ce stiu e ca se produce cand apa intra in contact cu metalul oxidabil. Daca vrei sa zici ca utilizatorul prin toata prostia lui a provocat rugina....o duci la alt nivel de negare...Trebuie angajat un detectiv particular sa il spioneze pe Newah cum isi provoaca nenorociri, ca apoi sa stea prin serviceuri. Ce zici , Arici?
Pfff.iar ma las atras in polemici..cel putin fara rost.
memorat
The following users thanked this post:
Ty
,
pme
ariciul
Hero Member
Gen:
Iasi
«
Răspuns #17 :
27.Feb.2016, 12:40:38 a.m. »
Ce zic eu si ce raspunzi tu. Daca esti asa de convins ca e tabla proasta, netratata sau mai stiu eu ce, du-o la service sa o desfaca si gata. N-are rost sa mai discutam.
Daca ai tu dreptate, intr-un an de zile o sa fie pline service-urile cu problema asta! Dar daca n-ai , eu cred ca o sa zici in continuare ceea ce zici si acuma, iar asta tine de atitudine.
memorat
rdc
Full Member
Mesaje postate: 157
cluj
«
Răspuns #18 :
27.Feb.2016, 02:47:51 a.m. »
ce trebuie investigat? zona e prost vopsita si s-a infiltrat apa prin pori
nu-i ok sa se intample asta dupa doar cateva luni, chiar daca putem presupune ca sub plasticu' ala se pot aduna subst corozive de la antiredapant, de ex
teoretic, cumparatorul are dreptul si poate sa ceara, inclusiv in instanta, inlocuirea bunului viciat in 6 luni de la achizitie
«
Ultima Modificare: 27.Feb.2016, 02:59:53 a.m. de rdc
»
memorat
Bar
Full Member
Mesaje postate: 200
X
«
Răspuns #19 :
27.Feb.2016, 08:12:25 a.m. »
Nu trebuie exclus faptul ca Newah a folosit te miri ce lichid de spalat geamuri/dezghetat sau poate chiar improvizații de asa ceva. Era cineva care, iarna, "promova" folosirea unei combinații de alcool pur cu detergent spalat vase, parca, si menționa ca diluarea alcoolului pur se făcea instant cu apa dezghețată. Pai improvizația "inventatorilor" ăstora unde se depozita? Nu cumva si in locul cu pricina?
Ai grijă la limbaj, te rog! Indiferent de validitatea sau invaliditatea celor susținute de tine, dacă modul în care o spui este ofensator și duce la inflamarea discuțiilor, e descalificant...
«
Ultima Modificare: 27.Feb.2016, 10:39:06 a.m. de hugbear
»
memorat
X
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3