Autor Subiect: ROVINIETA  (Citit de 17595 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VAXXi

Re: ROVINIETA
« Răspuns #40 : 05.Oct.2010, 11:45:57 p.m. »
Camerele video ale celor de la "drumuri" verifica instantaneu daca ai platit sau nu. In cazul in care nu ai platit, iti vine acasa rovinieta de plata (pe o perioada prestabilita de ei) PLUS amenda, care nu e tocmai bagatela. Asa ca... grija mare. Singura sansa - trebuie platita.

Click aici pentru cateva raspunsuri de la un prieten care este MULT mai in tema decat noi :) Pe scurt: se verifica optic (camerele video fac OCR pe numar), sunt camerele fixe de pe DNuri (alea 5-6 cate mai sunt pe DN1) + inca vreo 7 mobile. Amenda o da politia, despagubirile le primeste CNADNRul.

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #41 : 06.Oct.2010, 12:11:54 a.m. »
Pai bine ma @Leutzule p-aci ai uitat sa mai dai  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline andipk74

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • Viata-i complicata dar se termina repede...
« Răspuns #42 : 06.Oct.2010, 06:05:51 a.m. »
Chestia cu spaclul e foarte deranjanta. Dar cred ca ar trebui sa nu se mai permita taxe locale. Daca tot suntem cetateni europeni platim aceleasi taxe nu in fiecare mustarie alta rovinieta.... :inteligent: Eu zic sa-i dam de stire lu' Anghela Merkel ca ne rezolva ea.... poate-i forteaza pe astia ai nostri sa renunte si suntem preluati prin guvernare externa de la Bruxelles.... :pardon: >:D< ;-)
Unde n-ar mai amuti odata toate balivernele astea despre criza si hoti cu care ne intoxica zi de zi. Atunci vinieta va fi eurovinieta si ar rezolva domn'le ceva... drumuri, servicii etc
Cele bune
andipk74 ;-)

Offline Laurentiu

« Răspuns #43 : 06.Oct.2010, 09:40:41 a.m. »
Dk tot suntem cetateni europeni platim aceleasi taxe nu in fiecare mustarie alta rovinieta....
Stai ca la transporturi a venit tanti Muiangiu; o alta scula de-a lui B.M.N. (Basescu, Mitrea si Necolaiciuc). De fapt inca de la numirea ei ca ministru a si inceput sa joace pe sirme.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

« Răspuns #45 : 10.Oct.2010, 02:10:44 p.m. »
E ca in bancul ala cu madama de bordel, "nu avem inca fete, dar va place organizarea?"
Din pacate de data asta e pe banii nostri: "nu avem noi infrastructura, dar avem amenzi".
Poate ca sunt unii care spun, ce bine ca se dau amenzi, sa fie bani pentru drumuri. I-as pune sa intrebe si pe oficialii CNADR, cum se face ca atunci cand era Basescu ministrul tranporturilor un km de autostrada costa 1mil. USD, iar acum, un km din A3 costa 20 mil. EUR...?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #46 : 10.Oct.2010, 03:29:13 p.m. »
I-as pune sa intrebe si pe oficialii CNADR, cum se face ca atunci cand era Basescu ministrul tranporturilor un km de autostrada costa 1mil. USD, iar acum, un km din A3 costa 20 mil. EUR...?
Astia iau bani in avans si pt intretinerea drumurilor. Se aplica taxa gen bordel (plata se face inainte - ca la curve).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #47 : 05.Feb.2011, 11:30:44 p.m. »
Bine de stiut:

în cazul schimbarii numarului de înmatriculare a vehiculului,
rovinieta îsi mentine valabilitatea numai în conditiile în care utilizatorul solicita
modificarea numarului de înmatriculare în baza de date.

Mai multe informatii gasiti aici.

Offline adrian_r5

« Răspuns #48 : 05.Feb.2011, 11:34:49 p.m. »
Bine de stiut
Abia acum ai aflat ... ca eu stiam deja de miercuri  :D
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #49 : 05.Feb.2011, 11:40:21 p.m. »
Mi-a scapat.  :"> Dar oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.  :)