Autor Subiect: ROVINIETA  (Citit de 17598 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: ROVINIETA
« Răspuns #30 : 14.Mai.2009, 03:36:16 p.m. »
...daca iti schimbi parbrizul .... iei cu tine bucata din parbriz cu rovineta ? :)
Nu te pune nimeni sa lipesti definitiv rovinieta pe parbriz. Un scoch sau un buzunar de plastic te scoate din impas  ;).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cobra20

« Răspuns #31 : 17.Mai.2009, 04:21:31 p.m. »
la mine nu e nimic lipit pe geamuri, nici rovinieta, nici asigurarea, daca il intereseaza nu are dacat sa ma opreasca
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #32 : 22.Mai.2009, 01:55:32 p.m. »
Nici eu nu am nimic lipit pe geamuri, ... nici la cealalta masina avuta, nu am avut nimic pe geam si nu a fost nici o problema,...

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
« Răspuns #33 : 05.Oct.2010, 10:32:28 p.m. »
Acum s-a terminat cu abziehbild-ul din geam (cititi "aptipild" sau oricum doriti, desi cuvantul este neaos german si asa se scrie), a intrat in vigoare vigneta (rovigneta) electronica. Cu asta nu o mai putem da la intors. Camerele video ale celor de la "drumuri" verifica instantaneu daca ai platit sau nu. In cazul in care nu ai platit, iti vine acasa rovinieta de plata (pe o perioada prestabilita de ei) PLUS amenda, care nu e tocmai bagatela. Asa ca... grija mare. Singura sansa - trebuie platita.
Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,

Offline Laurentiu

« Răspuns #34 : 05.Oct.2010, 10:38:11 p.m. »
In cazul in care nu ai platit, iti vine acasa rovinieta de plata (pe o perioada prestabilita de ei) PLUS amenda...
Pai de ce sa vina si amenda si "rovinieta de plata (pe o perioada prestabilita de ei)" ???
Platesti doar amenda pt ca n-ai fost in regula.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #35 : 05.Oct.2010, 10:39:06 p.m. »
Nenorociti.
Daca aveam drumuri chiar nu aveam nimic impotriva sa platesc.Nimic in viata asta nu e gratis. Dar in conditiile astea...
EDIT: si cine garanteaza ca baza de date va fi actualizata constant si nu vor fi erori?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 05.Oct.2010, 10:40:51 p.m. »
In general in ROmania platesti pentru niste servicii inexistente. La fel si cu aceasta minunata ROVINIETA.

Numai bine tara cu sanse zero de a ta mai face bine!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hubbabubba

« Răspuns #37 : 05.Oct.2010, 10:41:36 p.m. »
Eu mi-am luat-o inainte de Sighisoara deci o sa umblu app 1 an de zile cu modelul vechi. Pun pariu ca va deveni un motiv pt idioti sa ma opreasca desi pana acum nu au facut-o niciodata  X-(.
What goes around comes around ...

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
« Răspuns #38 : 05.Oct.2010, 10:42:02 p.m. »
Sigur platesti si vigneta si amenda... am auzit la stiri. Daca gasesc ceva exact am sa postez aici.

am gasit. cititi aici:
http://www.rovinieta.net/stiri/ro/1-rovinieta-electronica-introdusa-de-la-1-octombrie
Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,

Offline Laurentiu

« Răspuns #39 : 05.Oct.2010, 10:59:47 p.m. »
Sigur platesti si vigneta si amenda...
Se pare ca ai dreptate. Se va plati rovigneta pe un an de zile ("in functie de tipul vehiculului") + amenda.
Citat
soferii fara documentele care atesta plata vor fi obligati la plata unor amenzi cuprinse intre 250 si 4.500 de lei de si achitarea catre CNADNR de despagubiri in functie de tipul vehiculului, respectiv intre 28 si 1.210 euro.
Le urla in git foamea de bani.
  • Suzuki SX4