Autor Subiect: ROVINIETA  (Citit de 17597 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
Re: ROVINIETA
« Răspuns #20 : 08.Mai.2009, 11:21:38 a.m. »
- Eu am alta problema, am rovinieta dar am pierdut stickeru' si am ramas doar cu chitanta, momentan nu sunt probleme, dar cant o sa se implementeze sistemu'..... :-S
eu n-am vazut sitem implementat cu cap in RO... asa ca nu cred ca e cazul sa iti faci probleme cel putin la 1 an dupa ce se termina autostrada transilvania :), deci prin 2060-70, cam asa  :P

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #21 : 08.Mai.2009, 11:35:44 a.m. »
Eu n-am si nici nu o sa-mi iau vreodata.Am luat amenzi si am fost oprin in afara localitatilor,da niciodata nu m-a intrebat de rovinieta.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline andrei_a9

• Sr. Member
« Răspuns #22 : 08.Mai.2009, 11:49:54 a.m. »
Eu n-am si nici nu o sa-mi iau vreodata.Am luat amenzi si am fost oprin in afara localitatilor,da niciodata nu m-a intrebat de rovinieta.
da, asa ziceam si eu initial, pana ce un prieten mi-a spus ca se poate intampla sa faci o boacana pe un dn (accident suna prea grav) si cand ajungi la masa discutiilor s-ar putea sa fii intrebat dc ai... si pe langa paguba sa mai decartezi statului in ca 5-pana la 10 mil, parca nu se merita, mai ales ca tot nu vei avea rovinieta in continuare.

sa aveti numai drumuri bune!
« Ultima Modificare: 08.Mai.2009, 12:27:33 p.m. de andrei_a9 »

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #23 : 08.Mai.2009, 12:14:29 p.m. »
...asa ca nu cred ca e cazul sa iti faci probleme cel putin la 1 an dupa ce se termina autostrada transilvania :), deci prin 2060-70, cam asa  :P

Optimistule! :P

Offline andrei_a9

• Sr. Member
« Răspuns #24 : 08.Mai.2009, 12:26:18 p.m. »
...asa ca nu cred ca e cazul sa iti faci probleme cel putin la 1 an dupa ce se termina autostrada transilvania :), deci prin 2060-70, cam asa  :P

Optimistule! :P

:D multumesc, multumesc!

te trimit la topicul cu bancuri... sunt vreo 2 tare amunzante cu optimisti si pesimisti  :D

Offline killroy

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
« Răspuns #25 : 08.Mai.2009, 12:34:16 p.m. »
oricum rovinieta e bine sa o iei cand iesi din localitate nu stii peste ce militian dai plus ca pana la urma e o taxa dec i trebuie platita, din pacate sistemul din spatele acestei taxe si modul de implementare este "tipic romanesc" adica praf ..........

Offline SGD

• Hero Member
« Răspuns #26 : 08.Mai.2009, 12:40:11 p.m. »
te trimit la topicul cu bancuri... sunt vreo 2 tare amunzante cu optimisti si pesimisti  :D

Le-am vazut, sunt tari!

On-topic: eu mi-am luat pe un an, pentru daca vreau sa ies din oras, automat ma aflu pe un DN, si intr-adevar, nu am chef sa isi dea cu parerea despre vreo amenda toti "istetii" care m-ar opri si nici sa trec pe la benzinarie cand vreau sa ies din oras. Pana acum nu m-a intrebat niciunul de rovinieta, pe teritoriul tarii si nu am avut-o lipita pe geam.
In Slovacia am avut de a face cu o masina de politie care a mers aproape in paralel cu cea pe care o conduceam pentru a verifica daca e aplicata sau nu vinieta, dar nu am fost oprit (pentru ca era pe geam ;) ).
« Ultima Modificare: 08.Mai.2009, 12:41:50 p.m. de SGD »

Offline andrei_a9

• Sr. Member
« Răspuns #27 : 08.Mai.2009, 12:42:26 p.m. »
In Slovacia am avut de a face cu o masina de politie care a mers aproape in paralel cu cea pe care o conduceam pentru a verifica daca e aplicata sau nu vinieta, dar nu am fost oprit.

Ce tare...  =)) sa vezi militianul cu gatul lung uitandu-se dupa rovinieta. Au vazut ei nr de Romania si-daia... pfffffffffffffffffffff
nu scapam de blestemul astaaaaaaaa veci  :(

Offline SGD

• Hero Member
« Răspuns #28 : 08.Mai.2009, 12:44:22 p.m. »
Hai ca iar o dau offtopic: sa vezi ce se uita si se incrunta ala din dreapta.. ca se chinuia sa vada ce si cum.... Da' drept sa spun, ma cam speriasem asa de fata lui, ca avea o fata de rus d-ala dur... Si da, din cauza ca vazuse numere de RO...

Offline ASZ

« Răspuns #29 : 13.Mai.2009, 11:00:35 p.m. »
Fac lunar cel putin un drum la Sighisoara (de la CJ), asa ca nu ma risc si am rovineta anuala.
Ciudat va fi acel sistem de urmarire ... pt. ca daca iti schimbi parbrizul .... iei cu tine bucata din parbriz cu rovineta ? :)