Autor Subiect: de ce sa nu cumpar vitara 1.6 allgrip?  (Citit de 26506 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: de ce sa nu cumpar vitara 1.6 allgrip?
« Răspuns #30 : 15.Feb.2016, 06:31:58 p.m. »
Se pare ca Vitara a fost gandita ptr asfalt, cu 4x4 ptr mai multa siguranta si versatilitate in conditii de drum dificil (ploaie, zapada, noroi) si mai putin ptr drumuri desfundate si cu gropi..........de aici si recomandarile !!! ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #31 : 15.Feb.2016, 07:10:03 p.m. »
Multumim, exact despre asta este vorba. Ma gandesc ca nu vrei sa chinui o masina noua pe astfel de drumuri cand dai peste 20k €. Noi am recomandat masini sh si care sunt pentru 50/50 drumuri. Grand Vitara nu o sa dezamageasca fie iarna, fie vara...nu am vrut sa ies din paleta Suzuki. Nu o sa te scoata la nevoie nici mama Allgrip-ului de unde te scoate un reductor. Asta nu eate o noutate nici pentru tine. Cu niste A/T.uri de buget(Lassa Competus) nu cred ca o sa regreti. A noastra mandra, din familie,  o benzinara cu GPL vede numai drumuri pietruite pana in varf de deal unde are al meu var casa, weeekend la rand si chiar mai des pe langa Nehoiu la Gura Teghii. A cumparat-o odata cu mine in 2008.
Go Terios!!!:)

Offline enicky

« Răspuns #32 : 15.Feb.2016, 09:06:07 p.m. »
Eu nu stiu ce sa zic , ca si posesor de Vitara, vad ca cei care nu au nu o recomanda iar cei care au , invers.
... nu prea inteleg recomandarile astea!
               Nici eu nu le-am inteles !  am crezut c-am gresit forumul !!

Se pare ca Vitara a fost gandita ptr asfalt, cu 4x4.......de aici si recomandarile !!! ;)
              Oare stim noi ce-or fii gandit proiectantii dela Suzuki??

Multumim, exact despre asta este vorba. Ma gandesc ca nu vrei sa chinui..... Noi am recomandat masini sh si care sunt pentru 50/50 drumuri.
             O fii oare mai rentabil sa dai 20k e pe un cazan de outlander de 10 ani(frecat de altul) sau pe una noua in garantie ?
           Parca intrebarea era "de ce nu mi-as lua Vitara"  nu  "ce masina sa-mi iau?"

Iar despre rezistenta la "mii de km pe asfalt prost sau drumuri forestiere" putem vorbi cel putin dupa prima revizie, daca am circulat pe asa ceva, si cand vom schimba primele bucsi sau pivoti !!
          Pana atunci n-are rost sa ne dam cu.... presupusul, ca oricum nu ne crede nimeni si mai ne facem si de ras ! :pardon:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #33 : 15.Feb.2016, 09:48:28 p.m. »
Inteleg punctul de vedere al lui lucianer si cred ca initiatorul acestui thread va tine cont de parerile lui. Masina totusi nu este 20K decat daca socotim varianta spirit pomenita initial. Un 4x4 cool cu mai putina electronica o scoti la 15k
Vitara nu a fost gandita numai pentru asfalt cum zicea cineva, daca vreti poate S-Cross-ul desi cred ca si el e destul de capabil sa mearga pe ceva drumuri mai proaste. Insa nici in partea cealalta nu trebuie sa dam, se poate merge cu Vitara si pe drumuri forestiere , mai bune mai proaste dar trebuie avut in vedere ca nu asta a fost scopul initial, deci nu trebuie sarit calul! E o masina de mijloc as spune si ca marime precum si capabilitati. Singurul lucru pe care nu-l stim acum e fiabilitatea dupa cum spunea si enicky. Pentru asta trebuie sa mai asteptam.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline hugbear

« Răspuns #34 : 15.Feb.2016, 11:14:55 p.m. »
              Tot va placeau voua statisticile, azi am constat ceva care m-a surprins nu chiar placut , iar colegul @rdc este si el probabil usor mirat : pana acum a primit aprox.  19 postari-raspuns ; din 19 sunt asa :
    - 14 postari - NU sunt posesori de Suzuki Vitara (se constata scepticism in raspunsuri)
    -  5 postari  - DA sunt posesori de Suzuki Vitara.
  Recititi-le  si voi !! >:D<
Păi, ce să zic? Omu' a-ntrebat clar „de ce să NU-și cumpere Vitara”, asta i s-a răspuns! Dac-aș fi vrea să fiu malițios, aș zice că cei care i-au recomandat s-o ia sunt off-topic. Da' nu vreau să fiu malițios...  :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rdc

« Răspuns #35 : 15.Feb.2016, 11:50:51 p.m. »
orice masina trebuie condusa in teren "as slow as possible, as fast as necessary"
1.6ddis + tcs, anvelope si sofer potrivit s-ar putea sa ajunga surprinzator de departe de asfalt :) nu e sistem 4x4 de offroad serios si nici n-o s-o folosesc pentru asa ceva

oricum, problema nu mai exista :) am optat pentru un 1.6ddis spirit allgrip. ramane sa rezolv cu birocratia si sa vad in curand, sper, ce stie masina :)

va multumesc pentru raspunsuri, sper sa fiu in tabara 'pro' in viitor ;)
« Ultima Modificare: 15.Feb.2016, 11:58:36 p.m. de rdc »

Offline ariciul

« Răspuns #36 : 15.Feb.2016, 11:59:52 p.m. »
Pai da a intrebat de ce sa NU o cumpere, dar era evident ca vrea sa o cumpere!
Sa o stapanesti sanatos rdc !
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rdc

« Răspuns #37 : 16.Feb.2016, 12:07:25 a.m. »
am zis de la inceput ca e o intrebare atipica :D
mersi fain @ariciul

Offline NicNic

« Răspuns #38 : 16.Feb.2016, 01:05:48 a.m. »
@rdc:  Sa fie cu folos!

Cel mai important este sa te simti bine in masina.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Lerua07

« Răspuns #39 : 16.Feb.2016, 02:38:39 a.m. »
RDC.......Bine ai venit in gasca. Sa o stapanesti sanatos !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !