0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
e clar, daca-mi iau masina asta am un motiv in plus sa nu ma insor
Presupunând că aceeași întrebare („de ce să nu-mi iau XXX?”) ai pus-o și pe forumurile dedicate celorlalte mărci/modele pomenite de tine, am fi tare curioși (sau măcar eu ) să ne povestești și ce ți-au răspuns ceilalți. Ar fi interesant, zic eu .
Drumurile pe care vei merge, esti sigur ca sunt pentru Vitara?? Modelul este prea nou pentru kituri de inaltare. Din ce inteleg, tre sa o incalti cu A/T-uri pentru a avea curaj sa te bagi unde ai fost pana si cu X-Trail. Unghiurile de atac ale ei sunt...de oras, de aici si problemele pe un drum accidentat.
Ma surprinde partea cu fiabilitatea la dci-ul de la Nissan.Am avut un Megane 2-II, cu 1,5 dci: daca s-ar mai fi fabricat acea masina mi-as fi luat una la fel, in locul ei.
... ce mi-a placut la 1.6 benzina e ca e destul de fasnet pentru greutatea masinii si suna bine, masina-i jucausa...
Modelul este prea nou pentru kituri de inaltare.
salut,am o problema: ... asa ca va intreb pe voi, mai atipic, de ce NU mi-as lua vitara 1.6 spirit allgrip?
Tot va placeau voua statisticile, azi am constat ceva care m-a surprins nu chiar placut , iar colegul @rdc este si el probabil usor mirat : pana acum a primit aprox. 19 postari-raspuns ; din 19 sunt asa : - 14 postari - NU sunt posesori de Suzuki Vitara (se constata scepticism in raspunsuri) - 5 postari - DA sunt posesori de Suzuki Vitara. Recititi-le si voi !!
Probabil cei 14 incearca sa-si argumenteze o decizia personala de ce nu si-ar lua ei o Vitara noua.