Autor Subiect: de ce sa nu cumpar vitara 1.6 allgrip?  (Citit de 26513 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Solon

Re: de ce sa nu cumpar vitara 1.6 allgrip?
« Răspuns #130 : 03.Mai.2016, 06:05:16 p.m. »
Promotia aia poate fi atunci cand chiar ai cu cine discuta la dealer. Ia intrebati-l pe wolfin cate a scos de la dna de la radacini. Masina fiind noua nu prea au de ce sa ii puna pret promotional.
  • Da
Vitara 1.4 BoosterJet 4x4 AT - All Turquoise

Offline enicky

« Răspuns #131 : 03.Mai.2016, 07:02:22 p.m. »
.... Cochetez cu ideea de CVA demult.
             Trecerea la Vitara este deci o trecere la un nivel superior de : confort, siguranta,etc ! Dar nu prea e ok sa ai o masina cu cutie automata si una cu cutie normala.  Se mai pot face confuzii de genul frana brusca in loc de acceleratie sau acceleratie fara sa bagi in viteza, sau accelerezi la a II a sa ajungi la suta/h, etc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dan22y

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • Bistrita
« Răspuns #132 : 03.Mai.2016, 07:05:43 p.m. »
In familie am avut la un moment dat si automata si manuala. Nu s-a pus problema celor mai de sus. Ma tot uit prin catun poate poate voi vedea pe cineva cu masina asta, ca nu mai am răbdare până la drive-test.
Am facut drive-test cu Kadjar, e ok...dar are alte preturi, am zis pas.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk
  • Megane 2
In cautare de Vitara

Offline Solon

« Răspuns #133 : 03.Mai.2016, 09:09:05 p.m. »
Depinde ce cautai la Kadjar. Cand am configurat Kadjarul, ca sa ajung la 4x4, am trecut la o valoare mult prea mare pt un reno. Nici motorul nu era vreo senzatie. Iar pachetele erau combinate tare dubios. Si oricum, nu Reno, am avut, nu mai e cazul pt altul.
  • Da
Vitara 1.4 BoosterJet 4x4 AT - All Turquoise

Offline dan22y

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • Bistrita
« Răspuns #134 : 04.Mai.2016, 08:02:58 a.m. »
Pai la Kadjar, cautam tot asa, 4x2 EDC (AT), insa diesel... nivel standard de echipare... insa pretul sare lejer de 22k euro.
Pt benzinar, mi se pare ca 1.2TCE e cam subtire plus EDC, nivel standard de echipare... pret 20k euro.
Drive-test am facut cu motorul de pe Megane-ul meu... deci nimic ce sa ma convinga. Posibil 4x4, 1.6dCi insa aici nu avem EDC. Pretul pt. asta nici nu are rost sa vorbim :P
  • Megane 2
In cautare de Vitara

Offline Lerua07

« Răspuns #135 : 04.Mai.2016, 08:16:05 p.m. »
In concluzie ia Vitara (dotarea Spirit daca permite.... punga) si nu iti va pare rau !  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline TheLinuX

« Răspuns #136 : 09.Mai.2016, 07:01:45 p.m. »
In familie am avut la un moment dat si automata si manuala. Nu s-a pus problema celor mai de sus. Ma tot uit prin catun poate poate voi vedea pe cineva cu masina asta, ca nu mai am răbdare până la drive-test.
Am facut drive-test cu Kadjar, e ok...dar are alte preturi, am zis pas.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

La fel si eu acum. Am ales Vitara cu CVA si nu-mi pare rau nicio clipa :)
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline enicky

« Răspuns #137 : 09.Mai.2016, 08:06:42 p.m. »
La fel si eu acum. Am ales Vitara cu CVA si nu-mi pare rau nicio clipa :)
            Si eu am facut drive test cu Kadjar, variant 4x4 diesel, am parcat cu spatele cu sistemul ei automat. As minti sa spun ca nu mi-a placut aceasta varianta, mai ales ca interiorul este de lux fata de vitara, si demaraj, insonorizare. Exteriorul nu prea m-a incantat, dar cel mai "urat" era ...pretul.
            Voi incerca sa fac un drive test si cu o Vitara cu cutie automata, pentru ca din spusele voastre este super.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline 4x4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucale
« Răspuns #138 : 12.Iun.2016, 07:50:56 a.m. »
are cutie automata oe Kadjar 4x4?
  • Jimny

Offline enicky

« Răspuns #139 : 12.Iun.2016, 03:46:34 p.m. »
  Nu, avea cutie manuala.