0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Au "băgat" si niste culori noi (sau acum am vazut eu). Imi plac Pearl Gold Metallic si Boost Blue Pearl Metallic (un albastru mai inchis).
Eu sunt atat de incantat de masina incat ma gandesc sa-mi mai iau una cu SHVS (sau un Jimny), iar la cea pe care o detin sa fac niște modificari.
Chiar pe acest subiect gasisem un articol in presa franceza - ce aduce in plus SHVS-ul Ignisului:Ce qui est sûr, c’est que le système SHVS permet de compenser intégralement la surconsommation de la transmission intégrale. En d’autres mots, une Suzuki Ignis 4×4 hybride, consomme autant qu’une Suzuki deux roues motrices. Aussi peu, devrions-nous dire. En effet,la moyenne que nous avons relevée durant notre essai se cantonne à un petit 5,2 l/100 km sur route et en ville, chiffre qui grimpe à 6,3l/100 km sur autoroute. .IMPOSIBIL!!!...nu cred in ruptu' capului ca SHVS reduce consumul cu mai mult de 5% fata de cel "fara"...iar AllGrip e constatat ca creste consumul cu aprox. 10% fata de cel fara...Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk