Buna ziua,
Dupa o inscriere pe 17 septembrie 2018, in sfarsit de o saptamana mi-a venit si mie acest model, varianta GLX AllGrip fabricat in 2018.
Vreau sa multumesc pe aceasta cale TUTUROR celor care m-au documentat si sfatuit, atat pe public cat si mai ales pe privat(se stiu ei!) in alegerea modelului si echiparii. Sfaturile si opiniile dvs. au fost cu grija cantarite, apreciate, si va rog primiti recunostiinta si stima mea!
Am comandat cu ceva timp inainte anvelope AllSeasons, si le-am inlocuit pe cele originale (cu mult regret ca masina se simtea f. bine cu ele, dar ca sa scap de schimbarea sezoniera si mai ales subutilizarii masinii ca nr.km)...deci daca sunt amatori de niste anvelope noi (Bridgestone 175/60R16 82H, 16xJ5 DOT 3718) le dau la pret f.bun pt. cumparator.
Masina inca mi-e necunoscuta ma obisnuiesc cu ea si citesc cartea (are vreo 2 carti groase de 3 cm scrise si cu litere mici), dar se conduce usor, la fel ca swiftul sotiei...
Ar trebui sa o dotez cu scut, ca vine fara, am citit tot pe siteul clubului ca exista la
www.scutmotor.ro si la
www.emag.ro, dar nu stiu de unde sa iau si scut pt. diferential, sa le pun deodata la prima revizie de 100 km. Daca cineva a pus ambele il rog sa-mi dea si mie linkul...si parerea!
Multumesc,
Soimu