Buna ziua tuturor!
Sunt interesat de un subiect, nu sunt foarte experimentat cu siteul, nu am gasit referiri si nu doresc sa deschid un topic, ca poate este totusi pe undeva detaliat subiectul; e vorba de:
Dual Camera Brake Support (DCBS) de pe variantele de dotare GLX.
Este vorba de acel system montat pe parbriz in zona oglinzii retrovizoare de cabina care te ajuta sa eviti pietonii grabiti care apar brusc in fuga dintre masinile parcate pe trecere si greu de observant, sau animalele care iti apar brusc din sant si traverseaza in goana soseaua cand esti in afara orasului si ai viteza mai mare.
As vrea daca cei cu GLX au avut ocazia sa constate utilitatea unei asemenea dotari sa descrie situatia; daca este un system f. rapid si reactioneaza mereu inaintea ta cred ca merita toti banii; mi s-a intamplat sa merg pe un drum asfaltat , bun, intre 2 localitati cam cu 90 km/h, pe vremuri cand aveam un Tico si brusc, din santul din dreapta mi-a sarit in fuga un caine, chitit sa treaca drumul in alergare. Am franat si am luat volan stanga, am intrat pe contrasens dar tot l-am lovit. A schelalait, dar s-a ridicat si si-a continuat drumul; eu m-am ales cu un semnalizator spart si bara pleznita; am inlocuit tot. Oare cu sistemul DCBS, un asa incident ar fi fost evitat? Rog pe cei care I-au simtit utilizarea sa se exprime. Multumesc!