Autor Subiect: new Suzuki Ignis 2016  (Citit de 71424 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: new Suzuki Ignis 2016
« Răspuns #380 : 03.Feb.2018, 06:54:05 p.m. »
Ca tot veni vorba.

Offline f.cristi

« Răspuns #381 : 03.Feb.2018, 08:24:19 p.m. »
Mai precis aici.

Offline shpeedy

« Răspuns #382 : 03.Feb.2018, 08:37:58 p.m. »
Si care-i diagnosticul?!  :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline duculetu

« Răspuns #383 : 08.Feb.2018, 02:06:27 p.m. »
Incep si romanii sa ii faca (pre)review. Link pentru cine prefera comentariu in lb. romana:

The following users thanked this post: alexMM

Offline alexMM

« Răspuns #384 : 10.Feb.2018, 11:47:17 a.m. »
Am urmarit cam toate discutiile pe noul Ignis si acum pot spune ca sunt hotarat 100% iar luni ma duc sa dau avansul pentru GLX (care imi pare cel mai bun raport calitate/pret/nevoile mele). Am vazut masina la un coleg de munca, am intrat pe forum sa vad ce zic oamenii despre ea si in ciuda unor nemultumiri a unora eu m-am hotarat sa intru in familia voastra.
Imi pare o masina foarte reusita dar vreau sa va multumesc ca ati pus voi toate intrebarile.
  • In curand Ignis

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #385 : 10.Feb.2018, 11:55:57 a.m. »
Fii binevenit in familia Suzuki si sa ai succes in achiziția si exploatarea Ignis-ului tau.
Pune si locația la profil, te rog. :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline alexMM

« Răspuns #386 : 10.Feb.2018, 01:12:29 p.m. »
am modificat, aveam doar un B. multumesc!
tare nerabdator sunt sa o conduc. ma tot uit din octombrie la competitori dar nu am gasit nimic sa imi placa atat de mult.
  • In curand Ignis

The following users thanked this post: duculetu

Offline enicky

« Răspuns #387 : 10.Feb.2018, 01:32:32 p.m. »
tare nerabdator sunt sa o conduc. ma tot uit din octombrie la competitori dar nu am gasit nimic sa imi placa atat de mult.
   Foarte bine ca te-ai informat, masina are f.multe parti bune/utile, GLX fiind varianta optima si dupa parerea mea. Deci se impune neaparat un/doua drive-test.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline alexMM

« Răspuns #388 : 12.Feb.2018, 09:57:25 a.m. »
au aparut si samsarii romani care o vand pe site-uri de specialitate cu pret mai mare ca sa nu stai sa mai astepti sa ti-o aduca ... incredibil
  • In curand Ignis

Offline disco

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • timis
« Răspuns #389 : 19.Feb.2018, 01:29:09 p.m. »
  Sunt posesorul unui new Ignis 4x4, am parcurs cu aceasta masina peste 20.000 de kilometri n-am avut nici cea mai mica problema am urcat cu ea in munti pe zapada (de exemplu la cabana ,,Curmatura,, jud Alba, pe unde doar jeepurile 4x4 au urcat, se minunau soferii de pe acestea cum am reusit sa urc cu masina asta pe drumul acoperit cu zapada pe o distanta de cativa km...).     
   Singurul accesoriu ce l-am montat pe ea este scutul motor care mi-a folosit pe drumuri cu zapada sau cu noroi mare .
   Masina se comporta excelent mai ales in oras si pe drumurile nationale si are o foarte buna stabilitate in curbe. 
  Am vazut comentarii ca ar fi probleme cu boxele de la masina, parerea mea este ca boxele sunt ok, verificati in setari la tableta masinii ca se pot seta sunetele( gen flat, pop, clasic, etc) dupa ce melodie ascultati si nu mai vibreaza boxele.
   Referitor la comentariile despre suspensie eu nu am avut probleme cu ea in afara faptului ca este mai rigida, am dus persoane pe scaunele din spate dar intradevar nu am incarcat masina cu sute de kg, si daca ar trebui sa transport sute de kg, probabil o sa le transport cu alta masina deoarece acest suzuki new ignis este o masina de clasa mica cu 4 locuri.Deasemenea eu cred ca modificari aduse suspensiei pot chiar dauna masinii, ma refer la stabilitate.Asta este parerea mea.
    A! Sa nu mint, am avut o problema la masina daca pot sa-i spun problema, am avut un scartait in pedala de la ambreiaj aceata mi-a aparut dupa ce am fost cu masina prin zapada mare, au verificat cei de la service scartaiala venea de la o tija care intra in cutia de viteze si care din cauza zapezii a ramas fara lubrifiant de ungere, cei de la service au uns tija si acum nu mai am nici un scartait la pedala de ambreiaj.
   Pot sa va spun ca pana acum sunt destul de multumit de aceasta masinuta si se apropie anul de cand am intrat in posesia ei.
  • new ignis 4x4