Sunt posesorul unui new Ignis 4x4, am parcurs cu aceasta masina peste 20.000 de kilometri n-am avut nici cea mai mica problema am urcat cu ea in munti pe zapada (de exemplu la cabana ,,Curmatura,, jud Alba, pe unde doar jeepurile 4x4 au urcat, se minunau soferii de pe acestea cum am reusit sa urc cu masina asta pe drumul acoperit cu zapada pe o distanta de cativa km...).
Singurul accesoriu ce l-am montat pe ea este scutul motor care mi-a folosit pe drumuri cu zapada sau cu noroi mare .
Masina se comporta excelent mai ales in oras si pe drumurile nationale si are o foarte buna stabilitate in curbe.
Am vazut comentarii ca ar fi probleme cu boxele de la masina, parerea mea este ca boxele sunt ok, verificati in setari la tableta masinii ca se pot seta sunetele( gen flat, pop, clasic, etc) dupa ce melodie ascultati si nu mai vibreaza boxele.
Referitor la comentariile despre suspensie eu nu am avut probleme cu ea in afara faptului ca este mai rigida, am dus persoane pe scaunele din spate dar intradevar nu am incarcat masina cu sute de kg, si daca ar trebui sa transport sute de kg, probabil o sa le transport cu alta masina deoarece acest suzuki new ignis este o masina de clasa mica cu 4 locuri.Deasemenea eu cred ca modificari aduse suspensiei pot chiar dauna masinii, ma refer la stabilitate.Asta este parerea mea.
A! Sa nu mint, am avut o problema la masina daca pot sa-i spun problema, am avut un scartait in pedala de la ambreiaj aceata mi-a aparut dupa ce am fost cu masina prin zapada mare, au verificat cei de la service scartaiala venea de la o tija care intra in cutia de viteze si care din cauza zapezii a ramas fara lubrifiant de ungere, cei de la service au uns tija si acum nu mai am nici un scartait la pedala de ambreiaj.
Pot sa va spun ca pana acum sunt destul de multumit de aceasta masinuta si se apropie anul de cand am intrat in posesia ei.