Autor Subiect: new Suzuki Ignis 2016  (Citit de 71426 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline duculetu

Re: new Suzuki Ignis 2016
« Răspuns #300 : 29.Aug.2017, 11:28:13 a.m. »
Mai am eu intrebari despre infotaiment dar ma gandesc ca este diferita de Vitara/Sx4 in materie de calitate.
Daca aveti incarcate o librarie de muzica de 100+melodii se poate face scroll cu degetul (swift) sau doar prin sagetute? Este destul de greu sa gasesc cuvinte pentru ce vreau sa spun.
Tinand cont ca este un model entry nu am vazut sa aiba joystick/rotita pentru navigat si ma gandesc ca daca esti la melodia 20 si vrei sa ajungi la 60, este mult mai simplu sa dai swipe pe ecran ca la tabletele normale si sa nu dai de 40 de ori tap pe sagetuta din jos pana ajungi la melodia ta.
Infotaimentul are rezolutie x320/x640 sau este mai mare?
Ecranul este de calitate buna sau face "puricii" cand apesi pe el cum erau la modelele chinezesti de tablete sau la GameBoy-urile tineretii noastre?

Offline cristianvasuica

« Răspuns #301 : 29.Aug.2017, 11:49:27 a.m. »
Daca aveti incarcate o librarie de muzica de 100+melodii se poate face scroll cu degetul (swift) sau doar prin sagetute? Este destul de greu sa gasesc cuvinte pentru ce vreau sa spun.
Se poate face scroll cu degetul; raspunsul nu este la fel de rapid/sensibil ca la un telefon dar se misca ok.

Infotaimentul are rezolutie x320/x640 sau este mai mare?
Cred ca x640, incerc sa ma uit azi prin setari si revin.

Ecranul este de calitate buna sau face "puricii" cand apesi pe el cum erau la modelele chinezesti de tablete sau la GameBoy-urile tineretii noastre?

Ecranul e de buna calitate, nu face purici, se vede bine in mai toate momentele zilei (are functie automata de reducere luminozitate in functie de faza scurta: mod zi noapte; se poate seta manual luminozitatea pentru fiecare mod).

Per total, sunt de parere ca la masinuta asta ai cel mai bun raport calitate pret pentru o  masina din clasa ei. Nu cred ca mai gasesti pe o alta masina la 10500 (pretul de lista GL+ 2WD) sistem infotainment, AA/Carplay, camera, voice control; poate doar daca o iei fara motor  :D

• Matiz & Suzuki New Ignis GL+ 2WD Flame Orange

The following users thanked this post: duculetu

Offline maxwell

« Răspuns #302 : 10.Sep.2017, 08:03:52 p.m. »
Azi, 10 septembrie 2017, se împlinesc 2 luni de când am intrat în posesia acestei mici bijuterii, made in Japan, Suzuki Ignis GL+ 2WD Neon Blue Metallic, după o aşteptare de două luni şi jumătate. Am parcurs până astzi 3000 Km, viteza medie 38 Km/h, consum între (4,4 şi 5,6) l/100km. Valoarea maximă a consumului de benzină pe A1 cu 140-160 Km/h şi climatizarea activă.
Maşina se comportă admirabil, atât în oraş cât şi în exterior, răspunde rapid la comenzi, este stabilă în curbe, în pantă urcă voiniceşte, motor silenţios, aproape că nu se aude la turaţii mici.
Sistemul de infotainment merge bine, navigaţie cu Android Auto şi Waze, n-am testat încă intrarea AUX şi nu am semnal pentru radio DAB. În marşarier camera video e foarte utilă, marcajul orizontal roşu îmi arată că sunt la 50 cm de obstacol pe suprafaţă plană.
Conform cărţii tehnice, benzina recomandată e de 95 cifră octanică. Citind mai atent, am gasit că raportul de compresie e foarte mare, 12,5 : 1, cel mai mare la motoarele Suzuki pe benzină. Acest lucru cred că a fost necesar pentru a obţine 66 KW (90 CP) la 6000 rpm la un motor aspirat de 1242 cm cubi. Apare însă riscul autoaprinderii şi al detonaţiei aşa că, după două plinuri cu benzină de 95, am trecu definitiv la o cifră octanică superioară.
Ca aspect exterior, are, într-adevăr, văzută din spate o formă ţuguiată în partea superioară, gen Oblio! Cu bare transversale, deflectoare pentru vânt şi eleron, cred că imaginea se îmbunătăţeşte.
Ca părţi negative, nu are roată de rezervă, dar în alveolă sigur încape o roată cu dimensiunea 175/65R15 şi cred că şi 175/60R16. Era necesar şi scut pentru motor, chiar dacă garda la sol este de 18 cm. Pentru toamnă, setul de roţi de iarnă şi scutul sunt priorităţile mele.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline boga81

« Răspuns #303 : 10.Sep.2017, 08:19:14 p.m. »
Poti sa stai linistit pe co 95. Si la sx4 e raportul de compresie desrul de mare. Nu mai zic de mazda, la care e 14:1.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline maxwell

« Răspuns #304 : 10.Sep.2017, 08:31:25 p.m. »
La SX4 S-CROSS văd că e 9.9 și 10 : 1.

Offline enicky

« Răspuns #305 : 10.Sep.2017, 09:04:42 p.m. »
   Ai putea sa incerci la aux stick-ul de la rds poate ai si net, dar ti-ar trebui un  browser.. Acum nu stiu ,  asa am eu....dar a mea este china.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline maxwell

« Răspuns #306 : 10.Sep.2017, 09:13:28 p.m. »
Intrarea AUX nu e usb, este cu jack 3.5

Offline enicky

« Răspuns #307 : 10.Sep.2017, 09:20:32 p.m. »
 A, scuze, n-am stiut. Si la ce o poti folosi?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #308 : 10.Sep.2017, 09:27:29 p.m. »
nu am semnal pentru radio DAB.
Sistemul multimedia nu are DAB sau DAB-ul nu functioneaza ?

Niste poze, ceva ?

Offline maxwell

« Răspuns #309 : 10.Sep.2017, 09:33:02 p.m. »
@enicky la aux se poate conecta un dvd player extern sau un ipod.
@f.cristi există DAB dar în Râmnicu Vâlcea nu există semnal. În alte orașe nu am încercat.