0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Poate cineva sa posteze o poza dupa cartea de identitate de la un GLX (sau macar un GL+ 4x4) ? Am rugat cativa posesori din rubrica Jurnal de bord dar niciun raspuns; oricum, slaba activitate pe forumul asta comparativ cu alte marci. Niciun drive test nu se poate compara nici cu a mia parte din experienta personala a unui detinator.M-ar interesa datele tehnice oficiale. La cele vreo 6-7 masini noi pe care le-am avut pana acum, de doua ori am avut surpriza neplacuta sa constat ca, atunci cand mi-a sosit cartea masinii, greutatea masinii inscrisa in carte nu corespundea cu specificatiile tehnice prezentate in materialele de prezentare, in sensul ca in realitate masinile erau mult mai grele decat in materialele informative. Neplacerea asta am avut-o mai de mult cu un Opel Corsa si, mai recent, cu un Renault Captur 1.2 turbo benzina AT6, care in realitate cantareste cu vreo 200 kg mai mult decat scrie in brosuri (adica vreo 1360 kg fata de in jur de 1100 cat era prezentat in prealabil) si eu zic ca asta e una din cauzele consumului ridicat, iar daca stiam asta dinainte nu stiu daca mai comandam masina. Nu cred ca niste optionale precum navigatia si scaunele incalzite puteau aduce un plus de 200 kg.