0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
PS: Qashqai-ul din semnatura va intra in proces de vanzare; voi trece la alt nivel (probabil la anu').
Nush' de ce am impresia unui deja-vu cu aceasta discutie (chiar pe acest topic)...
Citat din: f.cristi din 23.Iul.2017, 08:49:02 p.m.PS: Qashqai-ul din semnatura va intra in proces de vanzare; voi trece la alt nivel (probabil la anu').Banuiesc ca e vorba de ceva mai de soi.
Citat din: f.cristi din 23.Iul.2017, 08:49:02 p.m.PS: Qashqai-ul din semnatura va intra in proces de vanzare; voi trece la alt nivel (probabil la anu'). Bine ca Suzuki nu are masini in acea zona.
.....imi "zboara" prin cap un Jaguar F-Pace sau E-Pace, un Land Rover Sport sau Discovery, un Volvo XC60, un Alfa Stelvio etc. Voi vedea la anu' de ce bani voi dispune...
Referitor la solicitarea ta, daca se intrevede buget de Jaguar, Volvo sau Land-Rover, esti sigur ca ai nimerit bine pe acest forum?!
Citat din: shpeedy din 24.Iul.2017, 10:14:22 a.m.Referitor la solicitarea ta, daca se intrevede buget de Jaguar, Volvo sau Land-Rover, esti sigur ca ai nimerit bine pe acest forum?!Pai ce are una cu alta ? Oricum, eu as plange daca as baga un Jaguar pe acolo; ala cu Jaguarul cu care m-am intalnit probabil nu plangea.
Hmm am gasit pe youtube ceva filmulete cu off road, poate astea te vor ajuta sa iti faci o parere. Totusi, eu consider ca este o masina care se simte cel mai bine pe sosea.