Autor Subiect: new Suzuki Ignis 2016  (Citit de 71405 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: new Suzuki Ignis 2016
« Răspuns #220 : 01.Mai.2017, 11:38:57 p.m. »
Tr. 5 / 170 km/h / 4500 rotatii
Sunt curios cate rotatii ar avea in tr. 5 la 130 km/h

Aritmetic: 130 : 170 × 4500 = 3441 rpm
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline toma

« Răspuns #221 : 02.Mai.2017, 07:56:56 a.m. »
Nu cred ca e chiar liniara cresterea dar probabil e o estimare destul de corecta.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline cristianvasuica

« Răspuns #222 : 31.Mai.2017, 11:10:27 p.m. »
Salutari tuturor. Vreau sa va spun si eu părerea mea despre noul Ignis. Înainte am avut un Matiz, iar anul acesta am decis ca ar fi momentul sa o schimb. Dupa o analiza si test drive uri, am ales noul ignis 2wd gl+. Am luat o de la dealerul Marshal din Valcea, cu care pot spune ca ama colaborat foarte bine(cu cei din Craiova de pare ca nu prea poti face afaceri). Pana acum am facut aprox 400 km si pot spune ca merita toti banii. Consumul mediu este de 4.8 si am mers cam 65% in afara. Pozitia la volan, tinuta de drum e chiar faina la aceasta masina, suspensiile sunt ok de asemenea. Ce mi s-a părut un dezavantaj este ca nu vine echipata cu roata rezerva si scut motor, dar le am in plan sa le achizitionez separat. Camera marsarier este de mare ajutor, altfel recunosc ca parcatul spatele, cel putin la inceput, ar fi mai greu. Ce inca nu am reusit sa fac sa meargă ok este legatura cu smartphone prin Android auto... Se cam deconecteza din senin...sau se conectează cam greu...dar aici mai investighez pentru ca am un xiaomi mi4c si e probabil.sa fie si vina telefonului.. In weekend fac rost de un Samsung ai încerc cu el. Spre surprinderea mea comenzile vocale de apelat au identificat corect persoana pe care doream sa o sun de fiecare data. Despre motor, pot spune ca pentru oras este destul de puternic, pentru ca si masa masinii e mica. Spatiul interior e destul de ok..cred ca pentru o familie de trei persoane e suficient..E adevărat ca si de la Matiz e trecerea destul de mare. Daca isi mai poate impartasi si alt posesor părerea ar fi super. Daca aveti orice întrebare legata de masina, adaugati o aici si va răspund fără probleme.
  • Matiz & Suzuki New Ignis GL+ 2WD Flame Orange

Offline enicky

« Răspuns #223 : 31.Mai.2017, 11:22:59 p.m. »
      Bine ai venit @cristianvasuica si s-o stapanesti sanatos. :good:
    Ai inceput frumos, dar aceasta introducere mergea "manusa" la un jurnal de bord. Erai in premiera cu Ignis-ul nou.
     Doar m-am urcat in ea si la sofer si la pasager si cu xxl-ul care sunt eu am stat foarte bine in ea, chiar si in spate. Doar ca aici trebuie sa fi atent la cap cand urci. Este chiar ok pt. 3 persoane. Am mers si eu cateva luni cu Matiz si se infige bine, doar consumul era maricel. Dar la tine e super consumul. Ce culoare este? Deschide un jurnal si uimeste-ne ! :)
         A,si nu uita : o poza face cat o mie de cuvinte, spune un clasic in viata. Baga si niste poze, mie unul imi place masinuta.
« Ultima Modificare: 31.Mai.2017, 11:35:57 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #224 : 01.Iun.2017, 09:51:26 a.m. »
E cumva portocaliul (de fapt caramiziul) pe care il aveau in showroom ?

Offline cristianvasuica

« Răspuns #225 : 01.Iun.2017, 02:48:15 p.m. »
      Bine ai venit @cristianvasuica si s-o stapanesti sanatos. :good:
    Ai inceput frumos, dar aceasta introducere mergea "manusa" la un jurnal de bord. Erai in premiera cu Ignis-ul nou.
     Doar m-am urcat in ea si la sofer si la pasager si cu xxl-ul care sunt eu am stat foarte bine in ea, chiar si in spate. Doar ca aici trebuie sa fi atent la cap cand urci. Este chiar ok pt. 3 persoane. Am mers si eu cateva luni cu Matiz si se infige bine, doar consumul era maricel. Dar la tine e super consumul. Ce culoare este? Deschide un jurnal si uimeste-ne ! :)
         A,si nu uita : o poza face cat o mie de cuvinte, spune un clasic in viata. Baga si niste poze, mie unul imi place masinuta.

Multumesc frumos. O sa incerc sa fac si un jurnal de bord si sper sa reusesc sa adaug si poze. :)

Offline cristianvasuica

« Răspuns #226 : 01.Iun.2017, 02:49:05 p.m. »
E cumva portocaliul (de fapt caramiziul) pe care il aveau in showroom ?

Da acela este, eu am vorbit cu ei pentru masina la începutul lui mai si le-am dat un avans.

Offline f.cristi

« Răspuns #227 : 01.Iun.2017, 04:22:53 p.m. »
Cum se comporta masina in curbe, la deal, cu încărcătură ?

Offline BAB

« Răspuns #228 : 03.Iun.2017, 11:34:11 a.m. »
Se comportă OK, atât timp cât nu îți forțezi norocul, prin viraje atacate cu prea multă ”voioșie”. La deal urcă binișor, însă eram doar doi inși ”zdraveni”, la bord.
  • Dacia

Offline f.cristi

« Răspuns #229 : 12.Iun.2017, 10:47:50 p.m. »
Multumesc frumos. O sa incerc sa fac si un jurnal de bord si sper sa reusesc sa adaug si poze. :)
Ai reusit sa faci un jurnal de bord ? Cum mai merge masinuta ?