Autor Subiect: new Suzuki Ignis 2016  (Citit de 71406 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: new Suzuki Ignis 2016
« Răspuns #200 : 26.Apr.2017, 10:33:02 p.m. »
...continuare
Pe maneta blocului de lumini e o pozitie AUTO, ceea ce ma face sa cred ca masina are senzor de lumina. Pacat ca nu are senzor de ploaie (am vazut ceva in accesorii - am atasat catalogul).
Motorul e vioi, fara sa te dea pe spate (parerea mea e ca e sub 1.3-ul aspirat benzina de 95 CP pe care l-am avut pe un Colt mai greu decat Ignis-ul), trebuie tinut in turatii mai inalte, fapt ce se traduce si in zgomotul interior. Apropos de asta, o dezamagire e antifonarea destul de slaba: se aude motorul in interior, se aud anvelopele pe sosea, claxonul se aude atat de tare incat pare ca e in torpedo (cam de acolo vine sunetul), se aude destul de tare traficul din jur cand esti oprit pe loc.
Suspensia e setata mai mult spre confort. Cu toate acestea, masina sta bine pe sosea si in curbe  la viteze rezonabile pe care le poti atinge cu aceasta masinuta. Frana pare usoar "moale" (poate si din cauza prezentei tamburilor pe spate ?).
Consumul pe bord in 360 km (probabil facuti mai mult extraurban) era de 5.8 sau 5.9 %.
Cam atat imi vine in minte deocamdata, daca imi mai amintesc revin.
In concluzie sunt un pic dezumflat din cauza antifonarii. In privinta dinamicii, (avand in vedere ca vin de pe un diesel) ma abtin sa comentez.

Offline aleksanders

« Răspuns #201 : 26.Apr.2017, 11:16:37 p.m. »
antifonarea se inscrie in trendul suzuki (si vitara este lafel) - consumul insa inclin sa cred ca este cel din mediul urban;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #202 : 28.Apr.2017, 10:37:18 p.m. »
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

The following users thanked this post: hugbear

Offline maxwell

« Răspuns #203 : 30.Apr.2017, 01:29:40 p.m. »
Buna ziua,

Suzuki Ignis GL+ este maşina pe care am ales-o pentru viitor, după o documentare de două săptămâni şi un şir lung de evenimente concurente!
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline f.cristi

« Răspuns #204 : 30.Apr.2017, 03:48:27 p.m. »
Puteti da mai multe detalii cum ati ajuns la Ignis ?
Cat de "viitor" va fi ?

Offline maxwell

« Răspuns #205 : 30.Apr.2017, 04:38:47 p.m. »
Motive obiective: raport preţ- calitate foarte bun, fabricată în Japonia (la Sagara), încadrare în buget cu rabla, garda la sol 18 cm, motor fiabil, distribuţie pe lanţ, navetă în condiţii bune de la periferia oraşului la locul de muncă (7 km), test drive concludent.
Motive subiective: este exact maşina de care eu am nevoie şi culmea, toată familia e de acord!

Offline f.cristi

« Răspuns #206 : 30.Apr.2017, 07:04:44 p.m. »
Dati mai multe detalii despre cum vi s-a parut masina, cum a fost drive test-ul, in ce conditii...(cum am facut si eu).
Mie, dupe drive test, mi s-a mai diminuat entuziasmul si am explicat de ce. Intre timp am incercat sa gasesc o alta masina, cam cu aceleasi dotari (mai putin 4x4) dar cu cutie automata si sa se incadreze si la Rabla  2017 (cel mult 130 g/km CO2) si n-am prea gasit.
Si mie imi trebuie masina in primul rand pt. naveta la serviciu (cam 15 km zilnic dus-intors) in aceleasi conditii ca ale dvs. Pt. un concediu cu familia n-o prea vad insa, dar eu am alta masina de concedii insa.

Offline maxwell

« Răspuns #207 : 30.Apr.2017, 07:56:32 p.m. »
Dati mai multe detalii despre cum vi s-a parut masina, cum a fost drive test-ul, in ce conditii...(cum am facut si eu).
Mie, dupe drive test, mi s-a mai diminuat entuziasmul si am explicat de ce. Intre timp am incercat sa gasesc o alta masina, cam cu aceleasi dotari (mai putin 4x4) dar cu cutie automata si sa se incadreze si la Rabla  2017 (cel mult 130 g/km CO2) si n-am prea gasit.
Si mie imi trebuie masina in primul rand pt. naveta la serviciu (cam 15 km zilnic dus-intors) in aceleasi conditii ca ale dvs. Pt. un concediu cu familia n-o prea vad insa, dar eu am alta masina de concedii insa.

Drive test-ul la Marshal în Râmnicu Vâlcea,  pe 14 aprilie, a condus Bogdan, ginerele meu (îmi uitasem permisul acasă). Eu am stat în dreapta. Masina avea echipament superior celei pe care o vreau eu, mi-a plăcut ţinuta de drum. Bogdan, care are Mazda 6 a zis că e OK. Nu mă afectează detaliile minore cum ar fi insonorizarea şi lipsa cotierei. Cutia de viteze automată m-ar face să mă simt inutil la volan ca şi camerele dual break sau asistenţa la urcare sau la coborâre.

Offline f.cristi

« Răspuns #208 : 01.Mai.2017, 11:03:53 a.m. »
Am ramas surprins nu numai de cati oameni din jur stiu de aparitia noului Ignis pe piata din Romania, dar mai ales de cati deja au comandat masina (numai eu stiu vreo 3 cunostiinte).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #209 : 01.Mai.2017, 11:11:43 a.m. »
Invita-i pe forum! :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice