0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am citit tot cu mare atenție. Ce mi-a rămas au fost valorile maxime de pe ceasurile de bord:8000 rpm și 200 km/h.
... dar sa pui tu pe ignis RBS ul sus ,sub oglinda retrovizoare, cu 2camere care văd chiar si pietoni , sa pui sistem de parcare cu 4 camere ca la AUDI , asta chiar e strigător la cer . parca o si văd pe nevasta mea intr-unul si pe care o sa-L conduc si eu , chiar foarte des . In concluzie, imi plac gadgeturile auto si păcat ca nu avem si pe Vitara asa ceva sau s cross. Dar probabil si prețul va fi pe măsura . Nu mai zic si de sistemul Lane Assist
Totul este despre cum vad eu lucrurile, nu neaparat corect, dar asa le vad:1. Oras: are 4x4 si este usor mai mare decat competitorii, ceea ce creste consumul2. In exterior: portbagaj mic(destul de greu de folosit in excursii medii spre lungi), nu imi pare deloc aerodinamica asa ca la viteze mai mari cred ca sufera3. Soft offroad, nu stiu cine isi cumpara masina doar pentru soft offroad, as spune mai degraba ca poti folosi calitatile astea in oras iarna, dar si asta cu titlu de moft.Eu vad masina asta ca un super car de oras cu niste optionale nu neaparat necesare: lane assist inutil in oras, 360 view..fain dar nu stiu cu ce costuri.Sunt curios de pret si cred ca in final asta o va face populara sau nu.