Autor Subiect: new Suzuki Ignis 2016  (Citit de 71395 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: new Suzuki Ignis 2016
« Răspuns #170 : 22.Apr.2017, 10:26:32 p.m. »
Ai cumpărat mașina asta sau urmează? Cum arată știm cu toții  :dknw:
Daca in urma unui drive-test mai serios n-o sa am vreo dezamagire voi face o comanda. Sunt cam nehotarat la culoarea exterioara, mai ales ca in configuratorul lor nuantele sunt cam artificiale si pozele cam mici. De exemplu, exista un singur rosu dar intr-un filmulet pe Youtube mi s-a parut visinu iar in altul rosu. Ii sta bine si cu alb dar, din experienta cu masina actuala, la cat de usor se vede murdaria, parca nu as mai vrea alb. Griul asta e si el ok, dar totusi as vrea ceva mai vesel. Orange-ul e de fapt un caramiziu.
Daca cineva ar posta niste poze reale cu toate culorile eu nu m-as supara; i-as si multumi. Daca pe dvs. nu va intereseaza sau va deranjeaza puteti sa le ignorati.

aaaa - imi displace total aspectul coltului ramas la usa din spate  :( (din interior se vede un colt de tabla de toata frumusetea)
Asa este, si eu m-am intrebat de ce nu au lasat geam acolo. Dar eu nu am gasit masina cu design perfect (mai ales la categoria asta de pret).
« Ultima Modificare: 22.Apr.2017, 10:42:15 p.m. de gabineg »

Offline enicky

« Răspuns #171 : 22.Apr.2017, 10:36:19 p.m. »
      Si pentru cei din Bucuresti, la SAB, directorul de la Autonet m-a informat ca de luni(24.04.'17) GLX-ul lor e gata pt. drive test.
@f.cristi in decurs de 30min de la postare poti s-o modifici/completezi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #172 : 22.Apr.2017, 11:46:36 p.m. »
Apropo de culoare, mie imi place cu arata in Helios Gold.  :)

https://www.autoblog.gr/2016/09/29/paris-2016-suzuki-ignis/

Offline aleksanders

« Răspuns #173 : 22.Apr.2017, 11:52:17 p.m. »
  :x
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: musicall

Offline enicky

« Răspuns #174 : 23.Apr.2017, 02:10:00 p.m. »
   Tot vorbim de culori : ieri am observant ca albul nu este simplu, este un alb perlat sau alb-sidef, se observa pe caroserie .
    Dupa "cunostinta" pe care am facut-o ieri cu masina impresia generala este ca japonezii ofera o masina corecta pentru volumul/marimea ei :
    - are gabarit mic, dar esti placut surprins de spatiul interior si de spatiul variabil al portbagajului
    - bordul, fetele de usi au o forma spartana/dura(si la propriu si la figurat) in antiteza cu forma exterioara a masinii.
    - Culorile interioare contrastante dar cu gust : alb, negru, caramiziu(primele 2 ar fi reci, dure, a3a este calda)
    - garda la sol mare, corespunzatoare carosabilului autohton
    - confort interior maxim(raportat la pret): AC/climatronic, incalzire in scaune, sist.multimedia si vizibilitate excelenta
    - cu putin effort putem vedea ca stalpii grosi din spate(montant C parca!) sunt mai solizi/rezistenti(pt. o lovitura din spate) decat o bucata de sticla.
    - Blocurile optice fata sunt generoase si utile mai ales pt GL+, blocurile optice spate sunt la fel de generoase, amplasate si pe caroserie si pe hayon ; pe bara spate exista o insertie neagra, lata cam de 15-20cm pe care se afla, cred, luminile de ceata(sau ochi de pisica)
    - Barele longitudinale amplasate pe plafon sunt cireasa de pe tort la aspectul exterior.
  Pretul am putea spune ca este correct, dar daca ar fi cu o mie de euro mai jos, ar avea coada la aceasta masinuta.
  Pentru o familie de doua personae mi se pare masina ideala(GLX) atat in oras cat si pt. concediu, dar si pt. val. mica a taxelor.
    Alte impresii dupa drive test.
« Ultima Modificare: 23.Apr.2017, 02:38:05 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #175 : 23.Apr.2017, 03:14:00 p.m. »
Albul, intr-adevar, este perlat, metalizat. Barele longitudinale sunt foarte solid fixate la caroserie. Am tras un pic de ele si se misca toata masina, nu ele in sine.
Din review-urile facute de cei care au testat masina am inteles ca, desi materialele de pe bord si fetele de usi sunt dure totusi ele sunt de calitate si bine imbinate. Personal, calitatea acestora ma intereseaza atata cat sa nu am greierasi in interior; in rest ating bordul sau fetele de usi mai ales cand le sterg de praf.

Offline enicky

« Răspuns #176 : 23.Apr.2017, 04:07:39 p.m. »
ba da -dar masini echivalente de la opel, citroen si renault se invart tot acolo ca bani - un opel corsa ce are si cutie automata il iei cu 10k
                    "Masini echivalente" este o expresie relativa, cred eu !
     Ignis GL si GL+ sunt 9450 respectiv  10350e.  Iar cutia automata as da-o pe o garda mai mare.

Offline f.cristi

« Răspuns #177 : 23.Apr.2017, 05:11:44 p.m. »
Oare rezervorul de 30 litri e deajuns pt. o excursie pe Transalpina si imprejurimi, de exemplu (cum am vazut un Trabant - nu stiu ce rezervor si ce consum are acesta) ?

Offline enicky

« Răspuns #178 : 23.Apr.2017, 05:35:05 p.m. »
   Pai fa si tu impartirea, daca stii ca rezervorul are 30l !

Offline f.cristi

« Răspuns #179 : 23.Apr.2017, 06:03:59 p.m. »
Nu cunosc cu exactitate impartitorul (consumul real) ! Intrebarea era mai profunda: daca voi v-ati aventura prin locuri mai izolate cu o rezerva de max. 30 litri in rezervor ?