Autor Subiect: rezolutie scazuta camera video de mers inapoi  (Citit de 4185 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kartercst

rezolutie scazuta camera video de mers inapoi
« : 04.Feb.2016, 07:38:33 p.m. »
dupa sezonul asta plin de temperaturi scazute si precipitatii am observat ca am o imagine cu rezolutie proasta la camera video de mers inapoi ...am butonat setarea ei dar nu am obtinut imbunatatiri ..e drept nu am prea avut timp sa studiez problema , a mai patit cineva asa ceva? e posibil sa fie murdara sau pierd din vedere ceva?

Offline TVS

Re: rezolutie scazuta camera video de mers inapoi
« Răspuns #1 : 04.Feb.2016, 07:58:32 p.m. »
Hai ca ești haios . Pai ne intrebi pe noi daca e murdara? Șterge-o si dupa aia ne spui rezultatul. Referitor la camera , la VW Passat era băgata in emblema si am zis ca e super pt ca nu se murdărea pt ca era pitita  dar am vazut f multe mașini VW  cu ea rămasă pe deschis pe gerurile alea de -18 in Bucuresti asa ca am zis c a cel mai bine e la Vitara ,pt ca atunci când se murdărește o ștergi cu putin scuipinol si gata . In concluzie , la mine se vede ok , rezoluția ca si asta vara .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 04.Feb.2016, 08:10:55 p.m. »
...am observat ca am o imagine cu rezolutie proasta la camera video de mers inapoi ... e posibil sa fie murdara sau pierd din vedere ceva?
Poate rezolvi situatia la o spalatorie cind vine

:D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline kartercst

« Răspuns #3 : 04.Feb.2016, 09:15:11 p.m. »
Hai ca ești haios . Pai ne intrebi pe noi daca e murdara? Șterge-o si dupa aia ne spui rezultatul. Referitor la camera , la VW Passat era băgata in emblema si am zis ca e super pt ca nu se murdărea pt ca era pitita  dar am vazut f multe mașini VW  cu ea rămasă pe deschis pe gerurile alea de -18 in Bucuresti asa ca am zis c a cel mai bine e la Vitara ,pt ca atunci când se murdărește o ștergi cu putin scuipinol si gata . In concluzie , la mine se vede ok , rezoluția ca si asta vara .

Hai ca esti glumet , era sa spun si simpatic dar ma abtin...chiar ai inteles ca te intreb pe tine daca este murdara camera mea video de mers inapoi?
te-ai uitat vreodata la camera aia? eu da , este o semisfera din material negru cu raza de 1 cm cu o fanta transversala cu grosimea de cca 1,5 mm , inainte de a pune intrebarea am spreiat-o cu lichid de parbriz de cateva ori fara rezultat insa
am pus intrebarea pentru ca nu prea ma duce capul cum as putea sa sterg o fanta de 1,5 mm si inainte de a face o greseala credeam ca aflu parerea unuia care chiar se pricepe ...
de fapt la concret cum se poate spala camera , ce setari sunt optime pentru timpul asta inchis ( brightness , contrast ) , daca a mai patit cineva asa ceva , cam asta vroiam sa aflu pe forum ...
multumesc oricum , am aflat si de la tine ceva important : "la mine se vede ok"

« Ultima Modificare: 04.Feb.2016, 09:19:52 p.m. de kartercst »

Offline aleksanders

« Răspuns #4 : 04.Feb.2016, 09:39:01 p.m. »
Cand este curata se vede impecabil chiar si noaptea.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline TVS

« Răspuns #5 : 04.Feb.2016, 09:43:24 p.m. »
Poate ca am înțeles greșit întrebarea  :P. De uitat ma uit foarte des la ea pt ca folosesc foarte des portbagajul in decursul zilei si de fiecare data când il deschid o mai șterg un pic ca sa am vizibilitate maxima .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #6 : 04.Feb.2016, 10:09:03 p.m. »
Camera la mine se vede impecabil chiar si noaptea. E adevarat ca nu e rezolutie HD, dar vede foarte bine.
Cand e murdara, asta se intampla des, nu vezi nimic. La fel nu vezi nimic cand bate soarele sau o lumina puternica din spate(farurile altei masini).

In carte scrie sa nu dai cu jet de apa puternic pe ea, poate ai fost la spalatorie si s-a intamplat o "minune" din asta.
Nu poti sa iti dai seama daca e aburita sau daca se vede pixelat? Mai multe detalii ar ajuta.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

The following users thanked this post: kartercst

Offline kartercst

« Răspuns #7 : 04.Feb.2016, 10:22:51 p.m. »
Camera la mine se vede impecabil chiar si noaptea. E adevarat ca nu e rezolutie HD, dar vede foarte bine.
Cand e murdara, asta se intampla des, nu vezi nimic. La fel nu vezi nimic cand bate soarele sau o lumina puternica din spate(farurile altei masini).

In carte scrie sa nu dai cu jet de apa puternic pe ea, poate ai fost la spalatorie si s-a intamplat o "minune" din asta.
Nu poti sa iti dai seama daca e aburita sau daca se vede pixelat? Mai multe detalii ar ajuta.

in ultimul timp (1 luna) nu am fost la spalatorie dar am spreiat-o de aproape cu lichid de parbriz de cateva ori , maine ma voi uita mai atent la ea , o voi sterge cu delicatete ... :)
cred ca m-ar ajuta sa stiu ce setari ai la camera ( ( brightness , contrast ) binenteles daca ai timp sa te uiti ...

Offline enicky

« Răspuns #8 : 05.Feb.2016, 09:52:06 a.m. »
e posibil sa fie murdara sau pierd din vedere ceva?
         Poti folosi un betisor de urechi inmuiat in alcool medicinal (sau detergent special de geamuri) sau un scobitor cu vata. Sa nu fie sticla aburita prin interior, cum se mai intampla la faruri.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #9 : 05.Feb.2016, 10:54:25 a.m. »
'''nu prea ma duce capul cum as putea sa sterg o fanta de 1,5 mm ...
Simplu de tot. Cu (grosimea) piele de caprioara sau servetele imbibate cu solutie speciala pt sters ochelarii de vedere, ecranele monitoarelor, tabletelor, celularelor ori a televizoarelor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!