0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...am observat ca am o imagine cu rezolutie proasta la camera video de mers inapoi ... e posibil sa fie murdara sau pierd din vedere ceva?
Hai ca ești haios . Pai ne intrebi pe noi daca e murdara? Șterge-o si dupa aia ne spui rezultatul. Referitor la camera , la VW Passat era băgata in emblema si am zis ca e super pt ca nu se murdărea pt ca era pitita dar am vazut f multe mașini VW cu ea rămasă pe deschis pe gerurile alea de -18 in Bucuresti asa ca am zis c a cel mai bine e la Vitara ,pt ca atunci când se murdărește o ștergi cu putin scuipinol si gata . In concluzie , la mine se vede ok , rezoluția ca si asta vara .
Camera la mine se vede impecabil chiar si noaptea. E adevarat ca nu e rezolutie HD, dar vede foarte bine.Cand e murdara, asta se intampla des, nu vezi nimic. La fel nu vezi nimic cand bate soarele sau o lumina puternica din spate(farurile altei masini).In carte scrie sa nu dai cu jet de apa puternic pe ea, poate ai fost la spalatorie si s-a intamplat o "minune" din asta.Nu poti sa iti dai seama daca e aburita sau daca se vede pixelat? Mai multe detalii ar ajuta.
e posibil sa fie murdara sau pierd din vedere ceva?
'''nu prea ma duce capul cum as putea sa sterg o fanta de 1,5 mm ...