Autor Subiect: Locuri de parcare cu plata in marile orase  (Citit de 15546 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ulise

Re: Locuri de parcare cu plata in marile orase
« Răspuns #30 : 15.Iun.2017, 12:07:02 p.m. »
Eu sunt fericitul posesor al unui loc de parcare inchiriat de la Primarie. Imi pare rau pentru ce ce n-au . Dar fericirea asta mai are si hopuri, in sensul ca frecvent imi gasesc locul de parcare ocupat cand vin de la serviciu. In general sunt ingaduitor, dar nu pot sa inteleg ceva: De ce ai parca pe un loc marcat, cand la 6m exista un loc public liber? Te gandesti macar ca este ora 17:30 si incep sa vina "masinile" de la serviciu?
N-as fi scris despre asta aici si acum, daca inculpata de azi n-ar fi fost din "rasa" Suzuki. Las pozele sa vorbeasca, mentionand doar ca locul (ce era) liber la 6m este cel unde am parcat eu Mokka.

De ce ti s-a ocupat locul?
Calatorii din metrou de ce stau pe usi, cu telefonul intins in fata, utilizandu-l, cand trenul nu este agomerat si cei ce trebuie sa coboare/ sa urce se strecoara printre ei, eventual pe cant? Pentru ca se simt confortabil acolo si nu le pasa de semenii lor si de o conduita ce ar duce la respect reciproc. E doar un exemplu.
Din acelasi considerent ai gasit locul de parcare ocupat.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

The following users thanked this post: Relisis

Offline shpeedy

« Răspuns #31 : 15.Iun.2017, 12:17:07 p.m. »
@ulise: recunosc ca nu inteleg paralela...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

« Răspuns #32 : 15.Iun.2017, 12:38:38 p.m. »
Ba e foarte simplu, e lipsa de respect care din pacate ne cam caracterizeaza ca natie! Asa cum zicea si Ulise lipsa de respect o vezi si in metrou si pe strada si cam peste tot! Asta e gandirea multor concetateni de-ai nostri: daca eu ma simt bine atunci nu-mi pasa ca as putea bloca pe cineva, adica nesimtire plus tupeu!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

« Răspuns #33 : 16.Iun.2017, 12:20:58 a.m. »
    In aceeasi situatie sunt si eu : am loc de  la primarie, dar l-am mai gasit si eu ocupat(chiar ieri). Nu ma supar, pt. ca am constientizat lipsa locurilor de parcare(la noi in zona) si atunci "vizitatorul" are o problema pe care o rezolva ocupandu-mi mie locul. Dar este f. deranjant daca nu-si lasa nr. de tel. in parbriz.
    Mai grav este cand sunt locuri fara plata-libere si ti se ocupa locul pe care tu il platesti. Situatie in care politia locala poate interveni.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ulise

« Răspuns #34 : 16.Iun.2017, 10:40:29 a.m. »
@ulise: recunosc ca nu inteleg paralela...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Domnul meu, confirm cele afirmate de colegul @ariciul. Imi permit sa  vorbesc, deschis, despre astfel de mentalitati, observand ca, aici, am de-a face cu oameni de bun simt.  :)

• Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #35 : 06.Iul.2017, 07:18:31 p.m. »
Am ajuns acasa si iar am gasit locul de parcare ocupat.  :-))
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aleksanders

« Răspuns #36 : 08.Iul.2017, 04:23:51 p.m. »
vitara alba te urmareste - clar este un semn!  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #37 : 08.Sep.2017, 03:09:52 p.m. »
Copiez aici postarea colegului @yeti, pentru urmărirea dezvoltării ulterioare a procedurii.

Sectorul 3 din Bucuresti va atribui locurile de parcare de resedinta prin licitatie: http://www.primarie3.ro/stire/regulament-pentru-inchirierea-locurilor-de-parcare-de-resedinta-prin-licitatie-online/
Titlul din link este derutant caci licitatia nu se face online. Vedeti regulamentul aici: http://www.primarie3.ro/files/t_2017/08/Reg%20referitor%20la%20licitatia%20%20%20atribuirea%20locurilor%20din%20parcarile%20de%20resedinta%20%20de%20pe%20raza%20sectorului%203%20al%20Mun%20Buc%20-%20publicat%2028.08.2017.pdf

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline AT

« Răspuns #38 : 08.Sep.2017, 03:39:06 p.m. »
Atata vreme cat nu exista suficiente locuri de parcare,  dintr-un punct de vedere este o utopie rezolvarea situatiei printr-o decizie de inchiriere a putinelor locuri de parcare prin licitatie (dupa principiul, lasa-i sa se bata intre ei "in licitatie" si care da mai mult...). Ce credeti ca se va intampla? In continuare, cei care au platit loc public de parcare,  isi vor gasi destul de des locul ocupat de diversi. Aceeasi nervi, stress dar acum la pret "de lux".

O solutie de compromis dar mai decenta, ar fi fost marcarea tuturor locurilor posibile de parcare si lasarea lor la liber, cu introducerea unei mici taxe anuale modice de parcare pe domeniul public pentru fiecare auto (indiferent ca este auto de firma sau particular). Un auto (fie ca este masina de serviciu fie ca este masina particulara) in general ziua este parcata in zona birourilor unde respectivul lucreaza iar seara schimba zona si parcheaza in zona unde respectivul are domiciliu. Aceasta taxa ar trebui sa intre intr-un cont separat al fiecarei primarii, fond care sa fie utilizat doar pentru amenajarea de noi locuri stradale de parcare sau in completarea viitoarelor fonduri (speram obtinute si din proiecte Europene) pentru modernizarea si construirea de parcari sub sau supraterane inclusiv parcari pe verticala cu elevator, cum sunt cele cateva construite in Bucuresti prin Militari.   
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #39 : 10.Sep.2017, 08:14:58 a.m. »
Minunea a ținut ...3 zile! :D
Acum arunca altă fumigena: sa fie toate locurile de parcare la liber... :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice