0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mi se pare exagerat de mare abonamentul de 500 de lei pe luna.
.....Nu inteleg de unde au scos ei pretul abonamentului lunar de 500 de lei, in conditiile in care nu au facut altceva decat sa traga linii pe asfalt.Da, daca am treaba undeva sunt perfect de acord sa platesc chiar si 10 lei ora (pentru 2-3 ore pana rezolv). Insa, la serviciu, unde esti nevoit sa stai minim 8 ore, mi se pare mult sa achit 30 de lei pe zi sau 500 de lei pe luna.In zona serviciului meu parcarile albastre sunt 80% goale, in schimb toti parcheaza pe unde pot si unde nu sunt marcaje. Sunt sigur ca daca ar face abonamentul mai accesibil ar incasa mult mai mult din aceste parcari.
Ar merge si la topicul ala de amuzament, dar poate ca finalul le da unora idei.... daca n-ai loc de parcare la ce-ti mai trebuie masina?Sa ai o grija în plus?
In parcarea mea de resedinta cam un sfert din masini nu sunt miscate cu saptamânile.De aici deduc ca:1) ori sunt detinute de pensionari care merg ocazional cu ele (si ar iesi mai ieftin sa se deplaseze cu bolt)2) ori sunt detinute de fuduli pentru care detinerea unui auto confera un anumit statut social...Nu mai vorbesc de faptul ca majoritatea sunt 2000 toamna (maxim euro 4), daca s-ar baga taxe de mediu cum fac nemtii cred ca le-ar da foc ca sa scape cât mai repede de ele - sa nu-i bage în insolventa taxe de câteva sute de euro pe an.N-o zic cu rautate, dar sa tii o masina pe post de mobila în aer liber mi se pare un infantilism în gândire....PS: detin loc de parcare platit si fac cam 20k de km anual, deci nu sunt din ala frustrat...