Autor Subiect: Locuri de parcare cu plata in marile orase  (Citit de 15541 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Locuri de parcare cu plata in marile orase
« Răspuns #150 : 03.Ian.2023, 08:02:34 p.m. »
Primaria Municipiului Bucuresti, are conform listei publicate, 253 locuri de parcare : https://aspmb.ro/parcari/page/3/

Compania Municipala PARKING BUCURESTI: Tarife de exploatare a parcajelor in Bucuresti !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #151 : 05.Ian.2023, 02:21:25 p.m. »
Încet, încet ne integram... in 10 ani nu va mai rămâne spațiu liber necontorizat si băgat la buget...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ASZ

« Răspuns #152 : 05.Ian.2023, 02:46:02 p.m. »
Am reinoit on-line abonamentul pt locul parcare pe 2023 ... au marit pretul !!!
E 71 de lei/an, fata de 68 lei /an cat a fost pt. 2022 :)))))

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #153 : 05.Ian.2023, 03:56:58 p.m. »
Pregătiți-va de creșteri ale taxelor an de an, aici e taxa lunara la acest nivel. Iar politica UE de echilibrare generala între Nord/Sud/Est/Vest se va reflecta si in nivelul taxelor. Ca la preturile de consum...deja s-a cam echilibrat.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #154 : 05.Ian.2023, 05:14:29 p.m. »
Pregătiți-va de creșteri ale taxelor an de an, .... la preturile de consum...deja s-a cam echilibrat.
@Costique noi suntem de foarte mult timp echilibrati "la preturile de consum", ca d-aia ai plecat si tu d-aici !

La "mancare" ca in Vest, la salarii ca in Est. Noi asta am vrea sa se echilibreze, Est-ul.

Javrele care au "ocupat" aproape toate sectoarele Bucurestiului au grija sa-si faca bani de "investitii". Uite, eu contra 700lei/an am primit o bara infipta in pamant la capatul locului de parcare, ca nu cumva s-o iau pe aratura. De unde s-au prins ei ca sunt asa prostovan la mersul cu spatele, nu stiu, dar au pus bara :good:, lunga de vreun metru jumate, care o fi costat vreo mie de lei fara tva !
... au marit pretul !!!   E 71 de lei/an, fata de 68 lei /an cat a fost pt. 2022 :)))))
    Cel putin un mandat, doar unul, n-il imprumuti si noua pe dl.Boc ?! Pleeeeaaaase ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #155 : 20.Iun.2023, 08:22:23 p.m. »
De la 1 iulie, amenzi la foc automat pentru cine nu plătește parcarea în spatiile gestionate de municipalitate marcate cu dungi albastre.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline VictorN

« Răspuns #156 : 20.Iun.2023, 08:34:52 p.m. »
O sa fie puțin ciudat. Cei parcați pe locurile albastre și nu plătesc primesc amenda, iar cei parcați vizavi pe bordura nu primesc, pentru ca politia nu își face treaba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Romix

« Răspuns #157 : 20.Iun.2023, 09:29:03 p.m. »
Mi se pare exagerat de mare abonamentul de 500 de lei pe luna. As achita 300 de lei pentru a beneficia de parcare la serviciu (unde au trasat tot ce se putea cu linii albastre, inclusiv marginea bulevardului unde, anterior, montasera din 5 in 5 m semn de oprire interzisa).
Locul de parcare de resedinta este 500 de lei pe an (mi se pare acceptabil).
Nu inteleg de unde au scos ei pretul abonamentului lunar de 500 de lei, in conditiile in care nu au facut altceva decat sa traga linii pe asfalt.

Da, daca am treaba undeva sunt perfect de acord sa platesc chiar si 10 lei ora (pentru 2-3 ore pana rezolv). Insa, la serviciu, unde esti nevoit sa stai minim 8 ore, mi se pare mult sa achit 30 de lei pe zi sau 500 de lei pe luna.
In zona serviciului meu parcarile albastre sunt 80% goale, in schimb toti parcheaza pe unde pot si unde nu sunt marcaje. Sunt sigur ca daca ar face abonamentul mai accesibil ar incasa mult mai mult din aceste parcari.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline VictorN

« Răspuns #158 : 20.Iun.2023, 09:47:06 p.m. »
500 lei este exagerat. 200 lei e suficient.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #159 : 21.Iun.2023, 10:10:06 a.m. »
O sa fie puțin ciudat. Cei parcați pe locurile albastre și nu plătesc primesc amenda, iar cei parcați vizavi pe bordura nu primesc, pentru ca politia nu își face treaba.

In zona mea de domiciliu, pe langa instituirea in urma cu cateva saptamani a sistemului de parcare metionat mai sus pe o strada intens circulata, au aparut si primii "stalpisori" pe bordurile pe care altadata parcau masini.
Daca de obicei era bataie pe locurile de parcare, acum gasesti suficiente locuri goale.   
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice