Autor Subiect: Miros ambreiaj  (Citit de 23020 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Miros ambreiaj
« Răspuns #20 : 27.Ian.2016, 01:40:55 p.m. »
Citat
...patinarea ambreiajului - fara sa o tin [pedala] semi apasata sau ciupita.
Asa ceva se face doar la plecarea lina de pe loc dupa care se va lasa pedala libera. Se va evita cit mai mult posibil patinarea.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #21 : 28.Ian.2016, 12:23:40 p.m. »
si un mic filmulet care ne spune pe unde sa NU intram cu Vitarele noastre:

• New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline newah

« Răspuns #22 : 29.Ian.2016, 09:57:35 a.m. »
se pare ca este un 4x8 de fapt. daca ai doi baieti cu lopata pe langa 4x4 treci de toate. Ce imi place este ca in ciuda garzii la sol mici sasiul nu are deformari cand ramane agatata ca la CX5 de exemplu.
Oricum, nici 1% din masinile noastre nu vor ajunge acolo, vechea generatie Vitara ramane doar o amintire frumoasa pentru pasionati

Offline mpamfil

« Răspuns #23 : 29.Ian.2016, 11:10:06 a.m. »
Testul ala nu e chiar ok, avand in vedere ca folosesc cauciucurile originale care nu sunt gandite pentru asa ceva, poate cu niste cauciucuri mai vrednice cel putin impingeau de mai putine ori, oricum nimeni nu o sa intre prin asemenea zone cu noua Vitara.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline aleksanders

« Răspuns #24 : 29.Ian.2016, 06:52:16 p.m. »
nu cu vitara lui  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline mihaifest

« Răspuns #25 : 27.Iun.2016, 03:54:08 p.m. »
Zilele trecute de nevoie a trebuit sa urc o panta maricica dar nu imposibila undeva pe la munte. Lungimea era aprox. 7-10 m.Vreau sa va spun ca masina a refuzat sa urce, linistit am luat pe rand toate programele 4x4 cu sau fara ESP.Masinuta dadea sa plece, urca cam 20 de cm dupa care se oprea motorul, acceleram mai tare fara niciun rezultat.Dupa mai multe incercari a aparut si mirosul respectiv. Am ajuns sus dupa vreo 20 de incercari cu masina mirosind foarte puternic.Dupa am facut un drum de cateva sute de km. si am observat ca mirosul aparea cand mergeam pe sport.Ce parere aveti? 
  • Vitara Passion Allgrip benzina Superior White

Offline >pexic<

« Răspuns #26 : 27.Iun.2016, 04:37:06 p.m. »
ai motor pe benzina nu ?  erau cel putin 3 persoane in masina + bagaje ?  (sper ca ai incercat sa urci penta cu viteza I  :)  )
daca da -> relativ normal, sfat - da jos persoanele din masina inainte de a ataca pante abrupte.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline wolfin

« Răspuns #27 : 27.Iun.2016, 11:20:34 p.m. »
In treapta 1 :-?

Mai mult ca sigur nu ..astfel nu se explica de ce s a oprit motorul
« Ultima Modificare: 27.Iun.2016, 11:25:24 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline rdc

« Răspuns #28 : 28.Iun.2016, 03:01:42 a.m. »
Masinuta dadea sa plece, urca cam 20 de cm dupa care se oprea motorul, acceleram mai tare fara niciun rezultat....Ce parere aveti?
exclud din start probleme la alimentare sau ca aveai rezervorul aproape gol, pentru ca nu cred ca e cazul
tocmai ai facut cunostinta cu ceea ce se numeste uphill stalling. in rampa motorul practic trebuie sa traga greutatea tangentiala, ceea ce e nasol pentru o masinuta cu tractiune pe punte fata, fara reductor, si cu un multiplate clutch care trimite max 50% din cuplu pe spate
solutia e sa il ajuti cu moment cinetic (a.k.a. sa-ti iei avant :) ), cu grija sa nu infigi botul in rampa
deocamdata nu cred ca ai produs nici o stricaciune, dar nu face asta prea des. mirosul o sa dispara dupa ceva vreme

Offline enicky

« Răspuns #29 : 28.Iun.2016, 10:41:11 a.m. »
solutia e sa il ajuti cu moment cinetic (a.k.a. sa-ti iei avant :) ), cu grija sa nu infigi botul in rampa
             Constatarea este corecta : sa pleci de pe loc, in rampa(cu unghi mare), si incarcat si cuplu mic, e testul maxim pe care il trecea doar o masina cu motor supradimensionat(cred eu). Patinarea ambreiajului n-ar mai fi avut loc daca se venea usor "lansat".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip