0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
... of doamne ... precum pe orice forum ... (ca deaia sunt facute) ... am intrat si mai mult in ceata cat am citit topicul asta... cu alte cuvinte ... ULEIUL de motor - trebuie sa-l schimb ... ce FIRMA si ce SPECIFICATII sa pun ? - exista (maxim doua-)trei uleiuri care s-a cazut de acord de toata lumea ca-s ok pt. Ignis 1.3 VVT ??... eram chitit pe Castrol Magnatec 5 40 ... am vazut ca MXXA pune dinala (tind sa am mare incredere in ce zice el ca l-am si cunoscut si e priceput )... acum : mai are cineva de combatut asta pana acum - s-a facut vreo descoperire de ultima ora de care eu nu am auzit care spune sa nu pun Castol 5 40 in motoru Ignis 1.3 VVT ?multumesc tuturor(eventual o recomandare la vreun filtru de ulei ceva ? - un link direct la un SINGUR produs) PS> propun pt. topicuri de genu asta lumea (cei ce le deschid) sa creeze poll-uri de pareri ... e mult mai simplu ... pune 10-20 de variante de ulei compatibile pt. masina in cauza - fiecare voteaza si mai jos posteaza si parerile personale ... e MULT mai simplu sa ai vizual intr-un singur post parerea "la rece" a forumului
poate ne spune ntire2000 daca pe bidoanele cumparate din Ungaria scrie tot "made in UE"