Autor Subiect: Ulei Suzuki Ignis  (Citit de 56311 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Ulei Suzuki Ignis
« Răspuns #20 : 05.Mai.2009, 10:23:25 a.m. »
Nu stiu cat de corect e, dar ete si aici o unealta care sa va ajute sa alegeti uleiul pentru IGNIS ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline cobra20

« Răspuns #21 : 05.Mai.2009, 02:03:01 p.m. »
deci asta e uleiul pe care am luat si o duc la service (nu e turceasca scrie pe el Manufactured in EU)

a mai ramas sa cumpar filtrul de aer si de ulei, daca mai trebuie altceva imi zic ei  :dknw:
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #22 : 05.Mai.2009, 02:25:43 p.m. »
- Eu nu cred ca uleiurile Castrol sau Mobil, sunt proaste, totul este sa fie ce scrie pe eticheta si sa respecte fiecare specificatiile tehnice.Mai bine merge fiecare pe mana lui decat sa puna aia la service ce vor ei.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Floppy76

« Răspuns #23 : 05.Mai.2009, 09:13:20 p.m. »
No dara ase sa fie.Eu am scris doar ce am patit cu magnatec.Mai a luat teapa cineva de pe forum dar nu stiu exact cine.Bafta oricum si sa auzim de bine.

Eu eram ala :). Schimbat ulei la 30000 la Proton In Cluj (Castrol) - big problems. Dat jos la 31.000 la garaj in Baia Mare. Pus Mobil1 ESP. bagat Castrolul in Dacia lui tata. super :clap:
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline M_TM

« Răspuns #24 : 05.Mai.2009, 10:12:42 p.m. »
- Eu nu cred ca uleiurile Castrol sau Mobil, sunt proaste, totul este sa fie ce scrie pe eticheta si sa respecte fiecare specificatiile tehnice.Mai bine merge fiecare pe mana lui decat sa puna aia la service ce vor ei.
Eu te inteleg perfect ,dar atunci cind am avut problema cu magnafreack ,uleiul a fost pus la reprezentanta in tm.Si a fost ultima data cand am mai trecut pe le ei.Si mai era si in perioada de garantie(acu fro 3-4ani) X-(
A.am uitat sa mentionez.Cum va explicati ca acum ,cand am fost la Mako dupa ce tipul de acolo a pus 4 l de ulei ,cand a vrrificat joja ere peste nivel.Si a scos 1 l ca sa fie ok ? Am schimbat si filtrul (ca sa nu trebuiasca sa revin)  :dknw:
« Ultima Modificare: 05.Mai.2009, 10:16:32 p.m. de M_TM »

Offline cobra20

« Răspuns #25 : 05.Mai.2009, 10:16:12 p.m. »
pai asta e problema la reprezentanta sau cu aia care nu te lasa sa aduci tu uleiul sau sa stai langa masina iti zic ca au bagat ala dar de fapt au bagat una proasta

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #26 : 22.Mai.2009, 03:59:58 p.m. »
NUUUUUUUUUU. Nu baga magnatec.Si eu si altii au patit"o.Eu dupa 1000 km l'am schimbat.Tzacanea ca  dreaq.

am ramas surprins sa aud cele spuse anterior, eu bag castrol magnatec 5w40 aproape de la inceput si am 800 de mii cu ea si nu am simtit nimic suspect la motor
exact ca cel postat de cobra20
capacitate totala ulei motor 3,8 teoretic dar intra aprox 3,5 l
in cutie intra 2,2 l - mare grija daca il schimbati la servce , mie imi bagasera doar 2 litrii am completat eu ulterior, au zis ca merge si asa
SynPower TDL 75W-90
DuraBlend GL-4 75W-80
DuraBlend GL-4 75W-90
tipuri de ulei pentru cutie , eu am bagat 75w80 este mai subtire

« Ultima Modificare: 22.Mai.2009, 04:09:22 p.m. de mxxa »

Offline cobra20

« Răspuns #27 : 22.Mai.2009, 04:16:53 p.m. »
mxxa ce marca de ulei ai bagat in cutie? tot caut castrol. TAF-X 75W-90 dar nu gasesc

Offline M_TM

« Răspuns #28 : 22.Mai.2009, 05:02:11 p.m. »
@mxxa,eu te cred pe cuvant,dar suntem doi care au patit la fel.Daca bagi magnafreack de la inceput nu aveai cum sa simti diferenta ca nu aveai termen de comparatie.E doar o explicatie .Nu inseamna ca motorului tau nu 'i place castrol. Al meu tzacanea si am fost obligat din bun simt sa-l schimb si sa spun ce am patit.  :-/

Offline danker

« Răspuns #29 : 22.Mai.2009, 06:19:16 p.m. »
- Ma vad obligat sa repet, daca in cutia, sau recipientul in care este ambalat uleiul, se gaseste ce scrie acolo, este OK, daca insa in cutie se afla altceva, un ulei manarit, falsificat sau cum vreti voi sa-i spuneti, e drama, nu vreau sa fac reclama sau sa indemn pe cineva sa cumpere o anumita marca, dar uleiul Castrol( pt ca de el e vorba), este unul dintre cele mai bune, tocmai din cauza asta este falsificat pe scara larga, la fel ca si Mobil sau altele de acelasi calibru. Sunt o groaza de intamplari triste pe la reprezentante de prestigiu, am un prieten care a lucrat la o reprezentanta a unei firme germane ultra cunoscute, el este ing. auto, este pasionat, un tip foarte meticulos si corect, si-a dat demisia scarbit de modul cum erau tratate masinile de catre "mesteri" cu complicitatea sefilor, altfel cum ar sa-si cumpere masini scumpe toti " meseriasii " de pe acolo.  Mi-a zis :" daca ii vedeai pe unii clienti, ce incantati erau ca isi fac reviziile la noi la reprezentanta, saracii de ei" :(
- De aia tot zic, mai bine merge fiecare pe mana lui. #:-S
« Ultima Modificare: 22.Mai.2009, 06:22:22 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !