Autor Subiect: Ulei Suzuki Ignis  (Citit de 56334 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Re: Ulei Suzuki Ignis
« Răspuns #140 : 27.Iun.2010, 11:07:37 a.m. »
Banii pe care il vei economisi din pretul uleiului, vei da de 5 ori mai mult pe reparatii, deci nu risca, ca nu merita.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline M_TM

« Răspuns #141 : 27.Iun.2010, 01:56:55 p.m. »
cu respect ma bag si eu in seama,
altii...adica eu am bagat  numai Castrol Magnatec 5w40,  am 95 000 km si merge brici, mare grija de unde cumparati uleiul apoi trageti concluziile  ;) eu sunt super multumit
Nu te contrazic,dar , fiecare ulei da un zgomot specific  motorului in mers.Daca tu ai inceput cu Castrol nu sesizezi diferenta.Eu am avut nesansa sa constat o mare diferenta intre Shell si magnatec.Am avut termen de comparatie.Cu siguranta,daca o sa schimbi tipul de ulei o sa constati ca parca ai avea alt motor(ca zgomot)   :pardon:
LE. A fost ultima intalnire cu reprezentanta din Tm .Concluzia e argumentata temeinic...  >:D<
« Ultima Modificare: 27.Iun.2010, 01:58:53 p.m. de M_TM »

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #142 : 27.Iun.2010, 04:59:25 p.m. »
Tot ce e posibil ...doar ca eu  m-am obisnuit cu rontaitul actual si nu m-asi risca la probe  :)

Offline limonada

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • suzuki ignis
« Răspuns #143 : 28.Iun.2010, 05:02:38 p.m. »
am schimabt in sfarsit uleiul de la motor si am bagat  mobil 1 esp formula 5w30 ,parca o reintinerit masina la 3000 de ture nu mai ii galagios motorul ,parca am alta masina ,consumul ii un pic mai mic ,cel putin pe bord asa imi arata.
 :good:

Offline M_TM

« Răspuns #144 : 28.Iun.2010, 05:34:56 p.m. »
am schimabt in sfarsit uleiul de la motor si am bagat  mobil 1 esp formula 5w30 ,parca o reintinerit masina la 3000 de ture nu mai ii galagios motorul ,parca am alta masina ,consumul ii un pic mai mic ,cel putin pe bord asa imi arata.
 :good:
Exact despre asta vorbeam....  >:D<

Offline suzzy

« Răspuns #145 : 19.Sep.2010, 05:26:25 p.m. »
Primul ulei cu care a venit masina din fabrica l-am tinut vreo 5000km dupa care am pus Motul 5W40 8100 Xcess. Pretul este de vreo 40 ron / L iar uleiul este foarte ok, fabricat in Franta. Am schimbat la vreo 10.000 km si uleiul in diferentialul spate, asa scria parca in carte prima oara sa il schimbi mai repede. Am pus tot un Motul 80W90 parca.
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #146 : 19.Sep.2010, 06:46:57 p.m. »
De unde ai cumpărat ulei MOTUL ?
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #147 : 24.Sep.2010, 05:03:40 p.m. »
UNDE schimb si eu ULEIUL ? eventual cine ma poate ajuta si pe mine ? ... am una buc. bidon de 4 L de Castrol EDGE 5W30 si una bucata filtru ulei MANN .... pls. help  :D

Offline cobra20

« Răspuns #148 : 24.Sep.2010, 09:24:02 p.m. »
Acuma sincer ce diferenta este intre magnatec si edge? ma tenteaza Castrol Edge 5w-30, deoarece masinil;e noastre asa au venit din fabrica cu 5W-30. A mai folosit cineva uleiul asta, cum se comporta in frig?
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #149 : 26.Sep.2010, 11:17:38 p.m. »
Acuma sincer ce diferenta este intre magnatec si edge? ma tenteaza Castrol Edge 5w-30, deoarece masinil;e noastre asa au venit din fabrica cu 5W-30. A mai folosit cineva uleiul asta, cum se comporta in frig?

stiu ca MXXA foloseste Castrol 5W-30 ... poate el ne poate spune mai multe ...

eu am ales Castrol pt. ca vreau ce e mai bun pt. motoru meu :D (suna a reclama) ... ma rog ... Prefer Castrol decat Mobil1 ... ca astia sunt cei doi mari jucatori pe piatza ... in rest - Xw-XX eu l-am dedus cu ajutorul catalogului Castrol care-ti indica ce e mai bun pt. motoru tau

*pe site-ul Mobil1 catalogul lor de uleiuri nici nu contine Suzuki IGNISu  =)) ... cum pot lua eu ulei de la astia :)) ... (glumesc va da-ti seama nu as face alegeri de cumparare pe criterii de genu asta - dar realitatea e ca Ignisu nu apare in catalogul lor)