Autor Subiect: Tunning New Vitara  (Citit de 84428 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Tunning New Vitara
« Răspuns #400 : 09.Sep.2019, 06:48:13 p.m. »
Dincolo de toate dezbaterile astea, trebuie sa recunosc ca, din punctul meu de vedere, New Vitara arata bine cu acel bullbar. Atat timp cat e omologat, poti sa-ti pui si doar asa, de "dizain".

Exact asta e ideea.
Titlul topicului este "Tuning".
Unii trag benzi colorate pe masina, altii monteaza eleroane (fara nici un scop clar ca doar nu-i masina de viteza).
Sunt care pun praguri cu toate ca nu-i musai decât estetic.
Altii înfig chinezarii în mufa aia de diagnoza si le merg avariile de câte ori deschid o usa, chinezarii pe care au grija sa le ascunda atunci când merg la revizie, ca sa nu piarda garantia daca le-a sarit vreo siguranta.
Chestii din care jumatate nu sunt omologate si pe care atunci când le observa, inspectorii RAR se uita în partea cealalta.

Daca prin montarea unui bulbar omologat descurajez 15% din nesimtitii aia care iau fata în intersectii, protejez spoilerul de pisici, gaini si alte "gânganii" care se perinda pe drumurile noastre, atunci merita investitia nu doar ca "dizain".
In fond e moftul fiecaruia sa-si tuneze masina fix cum îi dicteaza piticii de pe creier si nu în functie de stelele ncap.
Ca masina oricum se face praf si pulbere de la 50 la ora în sus, iar soarta pasagerilor e data de airbaguri si de 'al de Sus (într-o ordine aleatoare).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline steph

« Răspuns #401 : 10.Sep.2019, 04:09:19 a.m. »
Asta cu tichia nichelata in bot care iti deschide calea e o poveste. Cand te uiti in oglinda nu prea iti dai seama ce e.

In schimb partea cu ceva mai mare si mai ponosit funtioneaza 99%. Cand am lucruri de carat imprumut de la o prietena o navara lovita pe toate partile. Modelul ala de la Petrom cu ceva fieratanii interior si exterior.

Pana si taximetristii isi reevalueaza apucatirle. Ziceam mai sus 99% pentru ca am dat si peste un sofer de betoniera care nu a fost prea impresionat de o manevra cam de cocalar pe care o planuiam :D 
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline rzv

« Răspuns #402 : 10.Sep.2019, 08:50:53 a.m. »
Asta cu tichia nichelata in bot care iti deschide calea e o poveste. Cand te uiti in oglinda nu prea iti dai seama ce e.

In schimb partea cu ceva mai mare si mai ponosit funtioneaza 99%. Cand am lucruri de carat imprumut de la o prietena o navara lovita pe toate partile. Modelul ala de la Petrom cu ceva fieratanii interior si exterior.

Pana si taximetristii isi reevalueaza apucatirle. Ziceam mai sus 99% pentru ca am dat si peste un sofer de betoniera care nu a fost prea impresionat de o manevra cam de cocalar pe care o planuiam :D

@steph    doar cine circula cu tractorul intelege ce spunem noi..... =)) =)) =)) =))
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline ntire2000

« Răspuns #403 : 10.Sep.2019, 09:01:06 a.m. »
Pai atunci sa facem coada la Jimny, ca multi descriu senzatia de a conduce unul cu aceea data de un tractor.  =))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rzv

« Răspuns #404 : 10.Sep.2019, 09:56:37 p.m. »
Man, s-a dus dreak topicul asta.....
Ai auzit de termenul soferilor de TIR- prioritate de gabarit?
 Aia,meltenii , stiu doar de frica....si de o vitara sau de un jimny nu le este .....cu sau fara bara aia. Ala-i moft propriu,cum ar fi chilotii mei cu imprimeu cu cactusi.
Mergi cu ceva cu roti de 33 - 35 inch prin ce oras vrei tu si mai vorbim pe urma....sa nu spun ca unii au si mai mare numarul la incaltari la masini.....
Cand langa tine vireaza un fier cu roti ce-ti vin ~ pana la nivelul oglinzii de vitara,apropiindu-se amenintator la 15 cm de bibelou, garantat il lasi in ingropatii-masii sa schimbe banda.....simplu...

• Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline enicky

« Răspuns #405 : 10.Sep.2019, 10:20:39 p.m. »
Man, s-a dus dreak topicul asta.....
    Cred ca se intelege orice altceva, numai tunning NU ! Un coleg abilitat ar trebui sa bage aspiratorul. :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Fujitsu

« Răspuns #406 : 10.Sep.2019, 10:22:44 p.m. »
Se vorbește pro și contra bull-bar, de ce sa dea cineva cu mătura sau cu aspiratorul ?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #407 : 10.Sep.2019, 10:25:24 p.m. »
E de vazut, dupa iesirea din garantie, daca se poate schimba turbina cu ceva mai mare etc
La aspirate ... bagati aspiratorul =))
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: steph

Offline enicky

« Răspuns #408 : 10.Sep.2019, 10:50:27 p.m. »
Se vorbește pro și contra bull-bar, de ce sa dea cineva cu mătura sau cu aspiratorul ?
   Pt. ca discutia nu este deloc constructiva, practic un cititor trebuie sa rasfoiasca n'spe pagini de messenger ca sa inteleaga ceva.
   Pt. pro si contra sunt alte topicuri....despre orice...etc.
    La urma-urmei nu trebuie sa avem toti aceeasi parere si nici nu poate sa ma convinga cineva ce sa fac cu banii mei ! :pardon:
« Ultima Modificare: 10.Sep.2019, 11:02:59 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #409 : 11.Sep.2019, 07:58:25 a.m. »
Concluzie intermediara, se pot monta
Design
Bullbar, praguri, briz-brizuri (catel care da din cap etc)
Utile
Deschidere portbagaj, folie
Functionale
Kit amortizoare, arcuri, scuturi
Motor
... de vazut, aspirat- filtru sport, bujii, remapare
                   Turbo- turbina mare, evacuare, remapare, filtru sport

« Ultima Modificare: 11.Sep.2019, 08:12:06 a.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp