La unirea a doua sau mai multe topicuri postarile se pun la gramada si se ordoneaza cronologic. Daca pe toate topicurile in cauza se posteaza intens in perioada din'naintea unirii, atunci iese un ghiveci de postari.
@augustin... postarile si pozele cu portbagajul s-ar potrivi mai bine intr-un jurnal de bord. Daca nu ai unul inca ... ai putea sa deschizi unul si acolo poti sa postezi despre toate imbunatatirile, experientele ... etc.
Daca exista un topic de accesorii (si el exista) ... evident ca acolo era mai relevant decat la tuning. Daca exista un topic de portbagaje exterioare (asta nu stiu cdaca exista), evident ca acolo era si mai relevant.
... si tot asa.
Apoi, intrucat @augustin... n-are o preferinta anume, atunci o sa facem curat aici, astfel incat sa pe viitor sa se posteze numai despre tuning. O sa incerc sa ma documentez, sa punem la startul topicului un gen de definitie a tuningului, astfel incat lumea sa nu mai fie confuza. Am citit si eu topicul si ... nu suna nimic a tuning din ce-am citit. Se discuta despre accesorii, asa cum a remarcat un coleg mai devreme.