Autor Subiect: Tunning New Vitara  (Citit de 84427 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Tunning New Vitara
« Răspuns #40 : 25.Ian.2016, 02:25:54 p.m. »
La unirea a doua sau mai multe topicuri postarile se pun la gramada si se ordoneaza cronologic. Daca pe toate topicurile in cauza se posteaza intens in perioada din'naintea unirii, atunci iese un ghiveci de postari.

@augustin... postarile si pozele cu portbagajul s-ar potrivi mai bine intr-un jurnal de bord. Daca nu ai unul inca ... ai putea sa deschizi unul si acolo poti sa postezi despre toate imbunatatirile, experientele ... etc.
Daca exista un topic de accesorii (si el exista) ... evident ca acolo era mai relevant decat la tuning. Daca exista un topic de portbagaje exterioare (asta nu stiu cdaca exista), evident ca acolo era si mai relevant.

... si tot asa.

Apoi, intrucat @augustin... n-are o preferinta anume, atunci o sa facem curat aici, astfel incat sa pe viitor sa se posteze numai despre tuning. O sa incerc sa ma documentez, sa punem la startul topicului un gen de definitie a tuningului, astfel incat lumea sa nu mai fie confuza. Am citit si eu topicul si ... nu suna nimic a tuning din ce-am citit. Se discuta despre accesorii, asa cum a remarcat un coleg mai devreme.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline Cosmin09

« Răspuns #41 : 25.Ian.2016, 02:28:27 p.m. »
@Leutz, esti foarte tare daca ai rabdare si timp sa faci asta  :) Bravo!
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #42 : 25.Ian.2016, 02:33:23 p.m. »
@Leutz...fara suparare, macar aici se discuta ca la celelalte sectiuni se discuta cam rar, iar cand se face se discuta pe langa subiect...
Macar eu mi-am facut datoria sa postez ceva....
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline shpeedy

« Răspuns #43 : 25.Ian.2016, 03:08:50 p.m. »
@Augustin: daca ar fi sa ne gandim toti ca deschidem un topic doar pentru ca nu este activitate intr-o anumita arie, ar fi un haos de nedescris pe forum...

Asa cum scrie si la Regulament (Art.1), Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru posturile voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau plasarii intr-o sectiune gresita a topicului dumneavoastra. Puteti folosi functia de "Search".

In conditiile in care in aceasta arie exista deja - cateva randuri mai jos - un topic de Accesorii, acest topic n-ar fi trebuit inceput...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #44 : 25.Ian.2016, 03:30:39 p.m. »
Ok...mutati posturile la accesorii. Nu tin neaparat
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline CipV

« Răspuns #45 : 12.Feb.2016, 09:49:29 a.m. »
Pentru cei interesati de colarea plafonului si stalpilor la Vitara, am fost la un atelier din Iasi si mi-au calculat un pret de 600 ron (plafon, stalpi si spoiler, exact cum e varianta 2Tone), cu folie ORACAL negru metalizat.
In alta ordine de idei, pe site-ul Suzuki.ro apare intreaga paleta de culori la Vitara S  :w oare de ce s-au trezit tocmai acum sa le faca disponibile?
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline Safin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #46 : 12.Feb.2016, 12:43:26 p.m. »
Pare mult mai convenabila colantarea ulterioara decat sa platesti 400 euro pe 2 tone. Oglinzile se pot colanta? Stiu ca ele au culoarea plafonului.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Vitara Spirit Allgrip AT M16A Orange/White

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #47 : 12.Feb.2016, 02:59:40 p.m. »
Pare mult mai convenabila colantarea ulterioara decat sa platesti 400 euro pe 2 tone.
De acord, plus ca poti alege pentru top si alte culori decat singurele alb si negru oferite de producator.

Citat
Oglinzile se pot colanta?
Da

P.S. 2 tone = 2000kg :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Ultima Modificare: 12.Feb.2016, 03:03:57 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #48 : 12.Feb.2016, 03:15:09 p.m. »
O fi vrut sa zica 2 tonuri... :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #49 : 12.Feb.2016, 03:38:27 p.m. »
Sau 2 toane, ca suziurile au personalitate :))))
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus