Autor Subiect: Tunning New Vitara  (Citit de 84462 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Tunning New Vitara
« Răspuns #160 : 21.Apr.2018, 12:46:45 p.m. »
Montat pe masina vine paralel cu solul.
  Parca pusese o poza undeva, in jurnal.
 Aaa, @dacbuc uite aici. 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dacbuc

« Răspuns #161 : 21.Apr.2018, 05:44:49 p.m. »
Da, pozele astea le-am vazut si arata bine. Dar parca totusi luftul ala este cam mare iar ornamentul cam 'sta in aer' in loc sa fie lipit de bara.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #162 : 21.Apr.2018, 06:52:11 p.m. »
   Ce-ti doresti tu.... Ornamentul ala s-ar putea sa se mai si incalzeasca chiar incinga si nu stiu daca ar sta "bine" lipit de un plastic.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline thematriksz

« Răspuns #163 : 21.Apr.2018, 08:00:44 p.m. »
Acelasi ornament am si eu. Mda, un pic sta la o distanta mai mare de plastic, insa daca vrei se poate apropia usot, prin taierea tevii de esapament, aprox 2-3cm daca tai din lungime, si ornamentul se poate pozitiona mai apoape de plastic...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion 2WD 5MT / Savanna Ivory

Offline chriss

« Răspuns #164 : 22.Apr.2018, 11:18:40 p.m. »
Urmeaza sa-mi cumpar aceste praguri. Si-a mai pus cineva?Vreau sa stiu daca se monteaza greu.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline emil_greus

« Răspuns #165 : 23.Apr.2018, 07:19:59 a.m. »
@chriss : Eu unul te sfatuiesc sa te mai gandesti/razgandesti referitor la montarea acelor trepte. Dupa parerea mea:
- nu sunt necesare pentru Vitara (garda la sol nu e asa de mare incat sa necesite o treapta intermediara). Cel mai mic dintre copii mei - 5 ani poate urca in masina fara probleme.
- nu am inteles exact cum se face prinderea lor - dar sper ca nu prin gaurirea pragurilor (?)
- se mai pierd 2-3 cm din garda la sol care e si asa la limita

Ca si puncte pozitive ma gandesc la:
- aspect (dar asta e discutabil, in functie de gusturile fiecaruia)
- protectie suplimentara in zona pragurilor (discutabil - depinde de materialul din care sunt facute (de exemplu unde apare prima data deformarea in cazul unui impact in zona pragului - la treapta sau la prag), cat si de felul in case acopera acea zona - e posibil sa risti ca zona dintre ele si prag sa se umple de noroi, nisip, sare)

The following users thanked this post: shpeedy

Offline steph

« Răspuns #166 : 23.Apr.2018, 12:31:16 p.m. »
Ceva imi spune ca nu despre rolul practic este vorba aici :D
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline jupanul1

« Răspuns #167 : 23.Apr.2018, 01:46:54 p.m. »
Este evident că la o mașină mare cât un logan nu-i pui trepte pentru că e nevoie, îi pui pentru că așa vrei/îți place.

@chriss - nu pui și tu un link, să vedem și noi sistemul de prindere?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline chriss

« Răspuns #168 : 23.Apr.2018, 02:38:42 p.m. »
N-am gasit niciunde cum se monteaza,dar se pare ca nu-i scade garda la sol,poate fff putin.
aici este siteul:
http://www.automobile-spareparts.com/sale-7703168-suzuki-2015-new-vitara-side-step-bars-korean-style-running-boards-feet-treadle.html
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline dacbuc

« Răspuns #169 : 24.Mai.2018, 06:43:21 p.m. »
Nu stiu la ce folositi voi firida pentru maruntisuri din stanga volanului, dar parca ii lipseste o iluminare.
Am tras asadar 12V pozitii de la butoanele de deasupra precum si o masa de undeva din spate si am alimentat cateva leduri albe. Consum montaj ~4mA (neglijabil).

(e tot un fel de tuning, nu?) :))
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

The following users thanked this post: shpeedy, toma, mariusracean