Autor Subiect: Tunning New Vitara  (Citit de 84455 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Tunning New Vitara
« Răspuns #150 : 14.Apr.2018, 02:29:21 p.m. »
Pai avand  in vedere decupajele pe care le are, e evident ca "blana" aia e gandita sa fie lasata permanent pe bord.
  • Suzuki Vitara S

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #151 : 14.Apr.2018, 02:32:16 p.m. »
Vezi că există soluții de curățat bordul fără silicon ce lasă bordul mat.

Offline enicky

« Răspuns #152 : 14.Apr.2018, 02:37:48 p.m. »
Vara pe mine ma deranjaza reflexia soarelui in plasticul lucios al bordului. :-?
   Iar bordul se "oglindeste" in parbriz ! Asta ma deranja pe mine si am rezolvat-o cu o pereche de ochelari cu lentile Polaroid. Atentie, nu orice ochelari de soare rezolva problema. Solutii de curatat bord numai pentru "mat" folosesc, dar degeaba.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline chriss

« Răspuns #153 : 14.Apr.2018, 03:15:27 p.m. »
Pai avand  in vedere decupajele pe care le are, e evident ca "blana" aia e gandita sa fie lasata permanent pe bord.

Da, se poate monta si permanent pe bord, are niste stickere autoadezive care se lipesc pe bord cu scai care se prinde de "blana"
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline boga81

« Răspuns #154 : 16.Apr.2018, 08:36:47 a.m. »
Vara pe mine ma deranjaza reflexia soarelui in plasticul lucios al bordului. :-?
   Iar bordul se "oglindeste" in parbriz ! Asta ma deranja pe mine si am rezolvat-o cu o pereche de ochelari cu lentile Polaroid. Atentie, nu orice ochelari de soare rezolva problema. Solutii de curatat bord numai pentru "mat" folosesc, dar degeaba.
Ce solutie? Eu am folosit de muuult timp silicon lichid pentru ca si intretine plasticul, il ajuta in lupta cu soarele. Dar na, devine lucios bordul

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Damistupy

« Răspuns #155 : 16.Apr.2018, 12:21:38 p.m. »
Navigatie aftermarket cu androind 7.1 de 10 inchi de pe Aliexpress
  • Suzuki Vitara

Offline dacbuc

« Răspuns #156 : 21.Apr.2018, 10:26:59 a.m. »
Simplu. Se cumpara cu 50-60 lei un ornament curbat din inox si se monteaza... in 5 minute.

Exista vreo sansa ca ornamentul esapament sa stranga apa de ploaie in el? Mie imi pare usor oblic in sus si nu paralel cu solul.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline thematriksz

« Răspuns #157 : 21.Apr.2018, 11:17:51 a.m. »
Nu cred, totusi trebuie sa existe pe ea o gaura (daca nu, poti sa dai una si tu), tocmai pt. condens sa nu se acumuleze acolo...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion 2WD 5MT / Savanna Ivory

Offline Lerua07

« Răspuns #158 : 21.Apr.2018, 12:28:41 p.m. »
Montat pe masina vine paralel cu solul. Are o gaura ptr scurgere.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline dacbuc

« Răspuns #159 : 21.Apr.2018, 12:40:36 p.m. »
Inca ceva: nu ramane un spatiu prea mare fata de spoiler/bara spate?
Daca ati putea pune cateva poze de ansamblu din spate cat mai jos, ar fi edificatoare.

Ma gandesc ca argintiul ornamentului atrage inevitabil atentia fata de teava de esapament goala, care se 'pierde in peisaj'.
Multumesc mult pentru raspunsuri!
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip